Huis verhuren in Lansingerland met Ooms Makelaars

Geschreven door Jim Pezie op 1 februari 2023

"Ik heb een uiterst positieve ervaring gehad bij de verhuur van mijn woning. De verhuur van mijn woning was de afgelopen maanden niet gemakkelijk vanwege de veranderende markt, maar dankzij het contact met Ooms had ik het gevoel dat ik altijd een betrouwbare houvast had.

Jim, mijn makelaar, was onvermoeibaar in zijn inspanningen om mijn woning te verhuren. Hij toonde veel interesse bij de bezichtigingen en had goed contact met potentiële huurders. Hij had veel kennis van de woningmarkt in Lansingerland en wist precies hoe hij mijn woning het best (online) kon presenteren. Zijn aanbevelingen heb ik dan ook opgevolgd en met succes, want mijn woning is ruim binnen het gewenste tijdsbestek verhuurd aan een goede huurder.

Wat ik ook enorm heb gewaardeerd was de prettige begeleiding. Hij hield me goed op de hoogte van de voortgang en stond open voor feedback. Ik kreeg het gevoel dat hij en Anissa, de commercieel binnendienst medewerker, echt naar mij luisterde en dat er alles aan werd gedaan om dit proces tot een goed einde te brengen.

Ik kan Ooms in Lansingerland zeker aanbevelen als verhuurmakelaar en ben erg blij met hoe het proces verlopen is."

- Demian

Advies nodig?
We helpen je er graag bij. Vraag een gratis waardebepaling aan met een van onze makelaars.

Huis verhuren in Lansingerland met Ooms Makelaars
Jim Pezie
Neem contact op met Jim

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Leer Yorick Schipper kennen, Commercieel Medewerker bij Ooms Makelaars

Leer Yorick Schipper kennen, Commercieel Medewerker bij Ooms Makelaars

Even voorstellen… In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn...
Leer Emma Vizee kennen, Content Marketeer bij Ooms Makelaars

Leer Emma Vizee kennen, Content Marketeer bij Ooms Makelaars

In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie