Huis kopen in Lansingerland met Ooms Makelaars

Geschreven door Jim Pezie op 1 februari 2023

"Toen ik besloot om een huis te kopen in Lansingerland, vond ik dat best spannend. Ik heb er zelf weinig verstand van. Gelukkig kwam ik in contact met Ooms Makelaars. Hun kennis en expertise hebben me enorm geholpen bij het vinden van het juiste huis.

Jim was erg vriendelijk en nam de tijd om mijn wensen te begrijpen. Vervolgens zocht zij huizen die aan mijn eisen voldeden en organiseerde bezichtigingen. Ik kreeg ook waardevolle feedback en advies over de huizen die we bekeken.

Toen we uiteindelijk mijn droomhuis vonden, onderhandelde de makelaar namens mij met de verkoper. Ze stond me bij met haar kennis en expertise, dat zorgde ervoor dat de aankoop soepel verliep. Dat was erg fijn.

Het beste van alles was dat de dienstverlening niet eindigde bij het tekenen van het koopcontract. Ooms Makelaars was ook daarna altijd beschikbaar voor vragen en hielp me ook bij het vinden van lokale professionals, zoals een notaris.

Kortom, ik kan Ooms Makelaars in Lansingerland van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een huis in deze regio. De professionele en vriendelijke service die ik heb ervaren, heeft mijn koopervaring enorm verbeterd. Het is een geweldig bedrijf met uitstekende aankoopmakelaars die zich inzetten voor de belangen van hun klanten."

- Cindy

Advies nodig?
We helpen je er graag bij. Vraag een gratis adviesgesprek aan met een van onze makelaars.

Huis kopen in Lansingerland met Ooms Makelaars
Jim Pezie
Neem contact op met Jim

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Leer Richard Berkhout kennen, Verhuurmakelaar bij Ooms Makelaars

Leer Richard Berkhout kennen, Verhuurmakelaar bij Ooms Makelaars

Een voorstellen... In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat...
Leer Yorick Schipper kennen, Commercieel Medewerker bij Ooms Makelaars

Leer Yorick Schipper kennen, Commercieel Medewerker bij Ooms Makelaars

Even voorstellen… In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn...
Bekijk overzicht