ONLINE VERPAKKINGSVRIJE SUPERMARKT PIETER POT HUURT EEN WAREHOUSE VAN 8.721 M² OP PROLOGIS BOTLEK DC1

ONLINE VERPAKKINGSVRIJE SUPERMARKT PIETER POT HUURT EEN WAREHOUSE VAN 8.721 M² OP PROLOGIS BOTLEK DC1

Geschreven door Jeroen van der Meer op 2 augustus 2022

Dit warehouse, dat deel uitmaakt van een grotere faciliteit van 35.000 m², heeft een Breeam Very Good-certificaat. De gebruiksklare faciliteit van 8.721 m² heeft een overspanning van 45 meter en is kolomvrij.

Prologis Park Botlek ligt direct aan de A15 (Rotterdam-Nijmegen). Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse terminals met directe routes naar de Maasvlakte, Moerdijk, Venlo en Born, evenals diverse bewegingsdetectie en heeft het wand- en dakisolatie.

Pieter Pot is een Rotterdamse scale-up die boodschappen bezorgt in herbruikbare glazen potten om zo afval te verminderen. Het bedrijf wil zo de circulaire transitie versnellen en het complete retailsysteem veranderen.
Prologis werd bij deze transactie geadviseerd door De Mik Real Estate Partners in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield. Pieter Pot werd bij deze transactie vertegenwoordig door Ooms Makelaars bedrijfshuisvesting (partner in Dynamis logistiek).

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie