Jasper Kuijs

Jasper Kuijs

Directeur - Vennoot - NVM Makelaar Taxateur

Werken binnen een echt Rotterdams bedrijf en bouwen aan de leefbaarheid van de stad. Beloftes nakomen en verwachtingen waarmaken, dat is wat ik graag doe!

Over mij

Mijn naam is Jasper Kuijs. Sinds het jaar 2000 werk ik bij Ooms. Eerst vanuit ons kantoor in Capelle aan den IJssel en sinds 2005 in de stad waar mijn hart ligt, Rotterdam. Vanachter m'n bureau kijk ik uit over de skyline van de rechter Maasoever. Ik droom regelmatig weg bij de prachtige projecten, waar mijn team en ik graag aan meewerken.

Als vennoot en lid van de groepsdirectie ben ik medeverantwoordelijk voor de discipline 'Wonen'. Ik haal voldoening uit het adviseren over en initiëren van nieuwe ontwikkelingen, strategieën, placemaking, marketing, cocreatie, trends, kansen & mogelijkheden en markttoetsing. Het liefst in Rotterdam!

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie