Jacco Groenewoud

Financieel Adviseur

Jacco Groenewoud

Over mij

Vanaf 1997 werk ik als onafhankelijk adviseur om mensen te helpen bij een belangrijke financiële beslissing: de hypotheek. Juist doordat we alle geldverstrekkers aanbieden, vind ik het leuk om samen met de klant te ontdekken wat zij echt belangrijk vinden op financieel gebied, zowel voor de korte als de lange termijn.

Ik doe dit werk graag omdat er zoveel belangrijke zaken op iemand afkomen bij het aankopen van een woning, of bijvoorbeeld bij de wens om te verbouwen, of de wens om financiële zaken rondom een hypotheek goed op een rij te krijgen. Door hen in duidelijke en begrijpbare taal uit te leggen wat de mogelijkheden zijn, brengt dat financiële rust bij de klant.

Het contact met de klanten is superleuk, en je spreekt elkaar regelmatig waardoor je ook een langetermijnrelatie met je klanten opbouwt.

Mijn laatste berichten

Wat verandert er allemaal in 2024?
Financieel
Wat verandert er allemaal in 2024? Per 1 januari is er het een en ander aan regels rondom de hoogte van de hypotheek...
CV-ketel vervangen? Belangrijke overwegingen voor de toekomst
Financieel
CV-ketel vervangen? Belangrijke overwegingen voor de toekomst Grote kans dat jouw woning is uitgerust met een cv-ketel. Hoewel deze vaak lang meegaat, is het cruciaal om te begrijpen wat de vervanging ervan inhoudt. Is jouw cv-ketel binnenkort aan...
Nieuwe leennormen 2024: wat is de impact op jouw maximale hypotheek?
Financieel
Nieuwe leennormen 2024: wat is de impact op jouw maximale hypotheek? Wil jij in 2024 een woning kopen? Dan heb je vast één prangende vraag; hoeveel bedraagt mijn maximale hypotheek in 2024? In 2024 verandert er namelijk veel in wat je verantwoord...
Bekijk meer berichten

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie