Sandra van Pinxteren

Erkend Financieel Adviseur

Sandra van Pinxteren

Over mij

Mijn naam is Sandra van Pinxteren, sinds 2000 ben ik hypotheekadviseur en werk ik met veel plezier bij Ooms. De samenwerking met collega’s is uitstekend. Van jongs af aan ben ik al een echt mensenmens. Ik houd ervan om contact te maken met anderen, hen te helpen, bij te staan, te adviseren en probleemoplossend mee te denken.

Het geeft mij voldoening om samen met klanten een passende financiering te verkrijgen, niet alleen voor nu, maar ook passend voor de toekomst. Het is belangrijk om de klant in dit traject te begeleiden. Het kopen van een huis is een van de belangrijkste financiële beslissingen in je leven, dus dat moet financieel goed geregeld zijn. Ik ben er om je hierbij te helpen!

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie