Startershypotheek -  42103

Startershypotheek

Een goed hypotheekadvies voor jou als starter betekent meer dan alleen een berekening met je (verwachtte) inkomen en jouw mogelijke studieschuld, we kijken ook naar je huidige levensstijl en toekomstige levensfasen. We geven je helder en duidelijk advies.

Een eerste huis kopen kan spannend zijn en roept nogal wat vragen op:

  • Hoeveel hypotheek kan ik krijgen met mijn eerste baan of als ik nog geen vast contract heb?
  • Hoe zit het met mijn studieschuld?
  • Kunnen mijn ouders mij helpen en wat betekent dat dan voor hen?
  • Wat is NHG?

Zodra je je als starter op de woningmarkt gaat bewegen, komen de vragen vanzelf naar boven. Op deze pagina vind je de eerste antwoorden en we lichten toe wat een hypotheekadvies voor jou als starter oplevert.

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om langs te komen dan kunnen we de afspraak ook op afstand plaats laten vinden, onze adviseur deelt zijn scherm zodat jij dezelfde betrouwbare service krijgt maar dan op een veilige afstand.

Plan een gratis kennismakingsgesprek

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement.

Hypotheekadvies voor starters

Wil je weten hoeveel hypotheek je kunt krijgen? Kom langs voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Op basis van jouw wensen en situatie kijken we samen naar de vragen hiernaast.

Zodra je een bod hebt gedaan op een woning is de keuze aan jou of je ook het afsluiten van de hypotheek door ons wilt laten uitvoeren.

Veel voorkomende vragen bij starters

  • Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?
  • Welke hypotheekvorm past bij mijn situatie?
  • Welke hypotheekrente kies ik?
  • Wat worden mijn maandlasten bij een hypotheek?
  • Wat zijn mogelijke vervolgstappen?

In 3 stappen een startershypotheek afsluiten

Starter

Vrijblijvend kennismaken

Op zoek naar je eerste koopwoning? Vertel ons jouw verhaal. Onder het genot van een kop koffie horen we graag hoe we jou verder kunnen helpen. In dit oriëntatiegesprek kijken we vrijblijvend naar welk bedrag je kunt lenen en welke hypotheekvorm bij je past. Zo weet je direct in welke prijsklasse je kunt gaan zoeken.

Starter

Hypotheekadvies

De zoektocht naar een huis of appartement is begonnen! Wanneer je de juiste woning hebt gevonden kun je een bod uitbrengen, als dit wordt aanvaard kiezen we samen de juiste hypotheekvorm en gaan we aan de slag met het definitieve hypotheekadvies. We kiezen samen de geldverstrekker, bespreken de voorwaarden, actuele hypotheekrentes en helpen je een rentevaste periode te kiezen. Daarna vragen we het renteaanbod (hypotheekofferte) aan bij de geldverstrekker.

Starter

Hypotheek afsluiten

Je bent akkoord met het renteaanbod en we hebben het taxatierapport ontvangen. We komen weer bij elkaar om alles door te nemen en te ondertekenen. Als alle benodigde documenten compleet zijn, stuurt jouw hypotheekadviseur het getekende renteaanbod naar de geldverstrekker. Zodra de geldverstrekker je dossier positief beoordeeld heeft is je hypotheek geregeld. Veel plezier met je eerste woning!

Jouw eerste woning gevonden? Gefeliciteerd!

Regel op tijd je nieuwe verzekeringen.

Verzekeringen bekijken

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie