We sluiten nu ook hypotheken van de Triodos Bank!

We sluiten nu ook hypotheken van de Triodos Bank!

Geschreven door Eric van Veen op 9 oktober 2019

Leuk nieuws, wij zijn een samenwerking aangegaan met Triodos Bank Nederland. Op vrijdag 4 oktober 2019 kwam Dave Rintjema, hypotheekadviseur bij Triodos Bank Nederland, bij ons langs om deze samenwerking te bezegelen met een handdruk.

Duurzaamheid staat bij Ooms Makelaars hoog in het vaandel. Triodos Bank biedt niet alleen die duurzaamheid, maar geeft klanten ook financiële kortingen als zij een duurzame woning aankopen en deze via Triodos Bank laten financieren.

Samenwerking Ooms Financieel Adviseurs en Triodos Bank

Triodos Bank is één van de meest duurzame banken ter wereld. Zij stimuleren mensen om zo duurzaam mogelijk te wonen. Het voordeel dat Triosbank biedt is dat zij de rentetarieven van een hypotheek koppelen aan het energielabel van je woning. Dit betekent concreet dat hoe duurzamer je woning is, hoe lager de rente van je hypotheek is.

Dit is erg aantrekkelijk voor mensen die bijvoorbeeld een nieuwbouwwoning kopen. Deze zijn vaak namelijk erg energie zuinig gebouwd. Of je nu starter of doorstromer bent, net een duurzaam huis hebt gekocht, of rustig stap voor stap wil verduurzamen, wij helpen je graag in samenwerking met de Triosdos Bank bij het financieren en verduurzamen van je nieuwe woning.

Meer informatie over het afsluiten van een hypotheek via de Triodos bank? Neem gerust contact met ons op via hypotheek@ooms.com of bel 010 – 424 88 10.

Wil je op de hoogte blijven van onze duurzame samenwerkingen? Binnenkort lees je meer over de samenwerking met De Woonwijzer Winkel.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie