Eric van Veen

Directeur - Vennoot - Gecertificeerd Financieel Planner

Eric van Veen

Over mij

Ik ben in 1997 gaan werken in de financiële dienstverlening. Prachtig om als vertrouwenspersoon te mogen meedenken over de financiële consequenties van de keuzes die mensen maken. Gaan we verhuizen naar een groter en duurder huis? Wat zijn de consequenties, kunnen we het ons veroorloven. Zeg eens eerlijk, zou jij het doen? Zomaar wat vragen die dan gesteld worden. Ieder persoon is anders en dat fascineert mij zeer. In 2001 ben ik voor Ooms gaan werken en sinds 2004 als vennoot en lid van de groepsdirectie.

 

Een groot deel van mijn tijd besteed ik nog altijd aan advies of dien ik als klankbord voor onze adviseurs om adviezen voor te spreken. Ik onderhoud niet alleen het contact met onze cliënten, maar ook met geldverstrekkers en verzekeraars. Ook zij kennen ons al meer dan 20 jaar. Als wij vertrouwen in een cliënt hebben, dan weegt dat zwaar. Ik durf dan ook echt te stellen, als wij de best passende hypotheek niet kunnen regelen, kan niemand het!

Mijn laatste berichten

Ooms Groep kondigt vier nieuwe benoemingen aan: drie managers en een partner
Nieuws
Ooms Groep kondigt vier nieuwe benoemingen aan: drie managers en een partner De Ooms Groep maakt met trots een viertal benoemingen bekend. Zo zijn Allard van den Berg, Wendy Denk en Jim Pezie benoemd tot manager. Cees Jan van Pelt is benoemd tot partner. ‘Deze...
Uitbreiding groepsdirectie Ooms en benoemingen partners
Financieel
Uitbreiding groepsdirectie Ooms en benoemingen partners
Gezinsuitbreiding? Denk aan deze verzekeringen!
Financieel
Gezinsuitbreiding? Denk aan deze verzekeringen! Het is een bijzondere periode: de komst van een kindje in het gezin. Er zijn veel dingen waar je aan moet denken en die veranderen in je dagelijks leven. Dat...
Bekijk meer berichten

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie