Verkocht onder voorbehoud 3073 AK, Rotterdam

Zuiderhof Fase 1, Parkwoning, bouwnummer: 155, 3073 AK, Rotterdam

€ 295.000 v.o.n. € 295.000 - € 309.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

Het Zuiderhof De wijk is ruim van opzet met huizen die er mogen zijn. In een omgeving waar jonge gezinnen graag willen blijven omdat de omgeving vertrouwd en groen is. We zijn er trots op dat we, als vastgoedontwikkelaar, juist dit project voor u mogen realiseren!...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 114 m² - 119 m²
Perceel 117 m² - 135 m²
Meer kenmerken

Vragen over deze woning?

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 295.000 v.o.n. € 295.000 - € 309.000
Status Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Soort dak zadeldak
Materiaal van dak
 • pannen
Aantal eenheden 6
Locatie
Adres Zuiderhof
Plaats Rotterdam
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 297 m³ - 312 m³
Perceeloppervlakte 117 m² - 135 m²
Woonoppervlakte 114 m² - 119 m²

Uitgebreide omschrijving

Het Zuiderhof

De wijk is ruim van opzet met huizen die er mogen zijn. In een omgeving waar jonge gezinnen graag willen blijven omdat de omgeving vertrouwd en groen is. We zijn er trots op dat we, als vastgoedontwikkelaar, juist dit project voor u mogen realiseren! Ruimte is een bijzonder begrip. Als je vandaag over het terrein van het oude Zuiderziekenhuis loopt dan voel je wat we bedoelen. Hier ontstaat iets bijzonders. Rondom het oude gasthuis waar mensen door de jaren heen met liefde en aandacht verzorgd zijn wordt een nieuwe woonwijk ontwikkeld, waar de mens centraal staat. Vreewijk, eigenlijk een dorp in een grote stad, waar het gevoel: “We zijn er voor elkaar en we zorgen voor elkaar” aansluit bij het oude Ziekenhuis, als hart in de ontwikkeling van een nieuwe wijk; Het Zuiderhof.

DELFTSE STOEPWONING
Woningen midden in de wijk rondom het oude Zuiderziekenhuis. De Delftse Stoepwoning bestaat uit drie woonlagen (begane grond, eerste verdieping en een zolder) met een kap. De Delftse Stoepwoningen zijn gelegen aan een reguliere straat met wijkverkeer en parkeermogelijkheid. De woningen hebben een Delftse Stoep als voortuin, een zone voor je huis waar plaats is voor eigen invulling en die voor iedereen toegankelijk is.

PARKWONINGEN
Rustig gelegen woningen aan de groene Valkeniersweide met tuin op het zuiden. De parkwoningen bestaan uit drie woonlagen (begane grond, eerste verdieping en een zolder) met een kap, en maximale hoogte van 10 meter. De woningen liggen aan een 3,5 meter berijdbare stoep die nagenoeg alleen wordt gebruikt door wandelaars en een enkele auto. Tussen de berijdbare stoep zit nog een Delftse stoep van 1,3 meter die tot de woning behoort. Om het fraaie uitzicht op het park optimaal te benutten zitten in het ontwerp van de woning veel hoge ramen verwerkt.

TUINDORPWONINGEN
Alle Tuindorpwoningen liggen aan een erf waar geen auto's geparkeerd staan en welke is vormgegeven als breed trottoir. De minimaal 3 meter diepe voortuinen, met onder andere ‘Evergreen’ hagen, geven het het groene karakter van de wijk vorm. De Tuindorpwoningen bestaan uit drie woonlagen (begane grond, eerste verdieping en een zolder) met een kap. Vanuit de eetkeuken is er middels brede openslaande deuren toegang tot de voortuin. Op de verdieping ligt de hoofdslaapkamer met extra hoog raam aan de voorgevel voor een optimale verbinding met het buitenleven.

Disclaimer:
De teksten en impressies bedoeld om een goede indruk te geven van het project 'het Zuiderhof' en de verschillende woningtypen. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Alle media

Alle afbeeldingen

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijke inwoners

  36.600
 • Vrouwelijke inwoners

  36.890
 • Inwoners Rotterdam

  312.781
 • Inwoners Rotterdam

  321.879
 • Auto('s)

  0,6 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 122.000,-

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie