Twelve, O , 3262 LE, Oud-Beijerland

 • 83 m² - 83 m²
€ 500.000 - € 500.000 v.o.n.
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

Maak kennis met Twelve, de nieuwe blikvanger langs de entree van Oud-Beijerland. Een stijlvolle en groene nieuwe woonomgeving die haar bewoners dagelijks verwelkomt met licht, natuur en ruimtelijkheid. Een gebouw dat uitnodigt tot ontmoetingen, zowel in de binnentuin...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 83 m² - 83 m²
Aantal kamers 2 kamers

Maak kennis met Twelve, de nieuwe blikvanger langs de entree van Oud-Beijerland. Een stijlvolle en groene nieuwe woonomgeving die haar bewoners dagelijks verwelkomt met licht, natuur en ruimtelijkheid. Een gebouw dat uitnodigt tot ontmoetingen, zowel in de binnentuin als in de riante en waterrijke tuin langs de achterkant. Een plek waar genieten het sleutelwoord vormt.

Twelve biedt straks meerdere typen appartementen. Ontwikkeld voor onder andere starters op de woningmarkt die op zoek zijn naar een eerste koopwoning. En er zal ook een aanbod van grotere appartementen en topappartementen zijn voor wie uitkijkt naar meer woonruimte.
Het appartementengebouw is voorzien van zonnepanelen. Hier komen de aspecten comfort en energiebesparing van nieuwbouw samen in een stijlvol ontwerp. Wie kiest voor dit aanbod kan rekenen op een lage energierekening en draagt bij aan een beter milieu.

BREED AANBOD KOOPAPPARTEMENTEN
• Woonoppervlakte ca. 41,5 m² - 138 m²
• Comfortabel gelijkvloers (0-treden)
• Met terras of balkon
• Energiezuinig, gasloos wonen
• (Fiets)parkeren in stallinggarage of op eigen terrein
• Vanaf ca. € 241.000* - € 760.000 v.o.n.**

* voor appartementen tot € 247.000 geldt zelfbewoningsplicht en antispeculatiebeding
** inclusief 2 parkeerplaatsen in stallinggarage

De voordelen van Twelve:
Gasloos;
Lage energiekosten;
Gelijkvloers en toekomstbestendig;
Comfortabel; in alle woonvertrekken een gelijke en behaaglijke warmte dankzij vloerverwarming;
Goed ventilatiesysteem;
Structureel minder onkosten aan de Vereniging van Eigenaren, dankzij de zonnepanelen die de algemene ruimten verlichten en verwarmen;
U bent de eerste bewoner; afwerking naar keus;
Verschillende meerwerk-opties voor persoonlijke woonwensen;
Vrij op naam (v.o.n.);
Overdekt parkeren in de stallinggarage direct onder het gebouw.

OUD-BEIJERLAND
Gelegen in een mooie groene omgeving, op nog geen half uur rijden van Rotterdam, kun je straks fantastisch wonen. Oud-Beijerland is een pittoresk dorp gelegen in de Hoeksche Waard in de provincie Zuid-Holland. Het heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Middeleeuwen en een gezellig stadscentrum met vele winkels, restaurants en cafés.

De omgeving van Oud-Beijerland is een typisch Hollands polderlandschap met uitgestrekte weilanden, slootjes en windmolens. Het is een ideale bestemming voor wandelaars en fietsers die willen genieten van de rust en de natuur. Er zijn vele fiets- en wandelroutes die langs de mooiste plekjes van de Hoeksche Waard leiden, zoals het natuurgebied Oude Maas, het idyllische dorpje Goudswaard en het monumentale stadje Middelharnis.

In de omgeving van Oud-Beijerland zijn er ook verschillende musea die de moeite waard zijn om te bezoeken, zoals het Streekmuseum Hoeksche Waard, het Museum Hoeksche Waard en het Nationaal Landschap Centrum. Hier kun je meer te weten komen over de geschiedenis en de cultuur van de Hoeksche Waard en de omgeving.

Als je op zoek bent naar een dagje uit, zijn er ook verschillende attracties in de buurt van Oud-Beijerland. Zo kun je een bezoek brengen aan de Biesbosch, een prachtig natuurgebied met vele wandel- en fietsroutes, of naar Rotterdam, een bruisende stad met vele bezienswaardigheden zoals de Euromast, de Markthal en de Kubuswoningen.

Vanaf Twelve rijd je eenvoudig via de A29 naar de A15, die toegang biedt tot de Randstad. Het centrum van Rotterdam en steden als Dordrecht, Delft en Den Haag zijn dichtbij. Vanuit de verschillende dorpen worden dienstregelingen richting Rotterdam, Dordrecht en Goeree Overflakkee onderhouden. En er is een veerpont voor wie te voet of met de fiets op verkenning gaat.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 500.000 - € 500.000 v.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 64
Aantal vrije eenheden 1

Locatie

Plaats Oud-Beijerland

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 83 m² - 83 m²

Indeling

Aantal verdiepingen 1
Aantal kamers 2 kamers

Bergruimte

Voorzieningen

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • geen garage

  Ontdek de woning

  Twelve, O, Oud-Beijerland
  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

  Bouwnummers

  Twelve, O, bouwnummer: 59, Oud-beijerland
  Twelve, O, bouwnummer: 59, Oud-beijerland
  Bekijk alle afbeeldingen
  Twelve, O, bouwnummer: 59
  3262 LE, Oud-beijerland

  € 500.000 V.o.n.

  • 2 kamers