The CoolTower Fase 1, Type M , 3011 CC, Rotterdam

    € 580.000 v.o.n.
    Deze woning bezichtigen?
    Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

    Omschrijving

    In het Baankwartier, tussen de Witte de Withstraat, de Schiedamsedijk en het Vasteland, wordt The CoolTower gebouwd. De 150 meter hoge woontoren biedt ruimte aan luxe appartementen, uiteenlopend van circa 61 tot 421 m². Hiermee is The CoolTower het hoogste...

    Toon meer

    Kenmerken

    Woonoppervlakte 101 m²
    Aantal slaapkamers 2 slaapkamers
    Aantal kamers 3 kamers

    Buurtstatistieken Stadsdriehoek

    Leeftijd buurtbewoners

    Huishoudens

    Koop/Huur

    In het Baankwartier, tussen de Witte de Withstraat, de Schiedamsedijk en het Vasteland, wordt The CoolTower gebouwd. De 150 meter hoge woontoren biedt ruimte aan luxe appartementen, uiteenlopend van circa 61 tot 421 m². Hiermee is The CoolTower het hoogste appartementen-gebouw in het centrum van Rotterdam. Gegarandeerd een prachtig uitzicht over de hele stad en midden in het hippe SOHO van Rotterdam.

    De levendige sfeer, met café’s, boetieks, galeries en restaurants maar ook alle andere faciliteiten altijd dichtbij. Dit maakt The CoolTower tot een unieke woonplek die nooit gaat vervelen. Het team van The CoolTower wenst u daarom veel plezier bij de oriëntatie en selectie van uw favoriete appartement.

    THE COOLTOWER WORDT ICONISCH. EEN STIJLVOLLE WITTE WOONTOREN VAN MAAR LIEFST 150 METER HOOG. OPGEBOUWD UIT MOOIE APPARTEMENTEN EN LUXE PENTHOUSES. MET RUIME BALKONS EN PRACHTIGE VERGEZICHTEN. WAAR VINDT U DAT NOG IN HARTJE STAD?

    In een stoere woonomgeving staat The CoolTower. Met luxe afgewerkte huur- en koopappartementen en penthouses. Een imposant gebouw van vijftig lagen met een chique entree, luxe hoogwaardige twee-, drie- of vierkamerwoningen met royale buitenruimten. Variërend in grootte van circa 50 tot 421 m². Welk appartement of penthouse u ook kiest: de ruime opzet geeft u een heerlijk vrij gevoel.

    Comfortabel wonen
    De magnifieke woningen liggen op de 2e tot en met 50ste verdieping. Er zijn verschillende woningtypen, voor elk wat wils dus. Van jong tot oud en van eenpersoonshuishoudens tot gezinnen met meerdere kinderen. Elk appartement beschikt over een heerlijk terras, comfortabele living en luxe badkamer met douche en eventueel bad.

    Penthouse: bepaal zelf uw comfort
    Hoe luxe wilt u het hebben? Van een badkamer en suite, mooie inloopkasten en een extra gastenkamer tot een designkookeiland en drie of vier slaapkamers. De indeling van de penthouses is aan te passen aan uw wensen. Het penthouse op de 46 verdieping is zo’n 421 m² en heeft op elke zijde een riant terras en balkon van in totaal ruim 220 m². Volop rust en ruimte, maar allesbehalve standaard.

    Van alle gemakken voorzien
    Naast (indien gewenst) een eigen parkeerplek, een praktische opbergruimte en een handige fietsenstalling.

    CITY-CHIC DETAILS TYPE M2
    Het park aan uw voeten, op uw balkon kijkt u uit over het centrum van de machtige stad Rotterdam. Het geruis van het leven beneden u verstomd wanneer u de deur van uw terras dichttrekt. De zalige
    rust van een appartement op een hoogte van 47 tot 103 meter. Hier kunt u zich comfortabel verschuilen in een luxe appartement van ca. 97 m², met alle voorzieningen voor uzelf.

    CITY-CHIC DETAILS TYPE M4
    Geniet van de ochtendzon, zie Rotterdam ontwaken. in de verte draait een cruiseschip voor de Erasmusbrug. Zeker 1.000 passagiers komen de stad van uw hart weer bezoeken. En dat terwijl u zich omdraait om een verse espresso te maken in dit luxe appartement op de 16e tot en met 19e of zelfs 32e tot en met 35e verdieping. wat kan het leven aan boord van The CoolTower toch mooi zijn.

    Disclaimer:
    De teksten en impressies bedoeld om een goede indruk te geven van het project The CoolTower. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

    Toon meer

    Algemeen

    Vraagprijs € 580.000 v.o.n.
    Servicekosten BTW belast Nee
    Status Onder optie

    Bouw

    Woning type portiekflat
    Soort dak plat dak
    Materiaal van dak
    • overig

    Locatie

    Adres The CoolTower 35 M2
    Plaats Rotterdam

    Oppervlakte en inhoud

    Woonoppervlakte 101 m²

    Indeling

    Bevind zich op woonlaag 35
    Aantal woonlagen 1
    Aantal verdiepingen 1
    Aantal kamers 3 kamers waarvan 2 slaapkamers

    Buurtstatistieken Stadsdriehoek

    Leeftijd buurtbewoners

    Huishoudens

    Koop/Huur

    Ontdek de woning

    Hier zult u wonen

    The CoolTower Fase 1, Type M, 3011 CC, Rotterdam

    Schaduwwijzer

    Deze woning bezichtigen?
    Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.