't Groen, Heinenoord
't Groen, Heinenoord
't Groen, Heinenoord
't Groen, Heinenoord
't Groen, Heinenoord
3274, Heinenoord

't Groen, 3274, Heinenoord

€ 419.000 - € 899.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

Hier woon je echt in ’t groen. Meer dan de helft van het project biedt namelijk ruimte aan groen en water. De levendige beplanting, waterrijke zones, natuurlijke paden en afwisselende bebouwing bieden een gemoedelijke en gevarieerde woonomgeving. Waar je heerlijk...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 121 m² - 190 m²
Meer kenmerken

Kenmerken

Algemeen
Vraagprijs € 419.000 - € 899.000
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar
Bouw
Aantal eenheden 48
Locatie
Plaats Heinenoord
Land NL
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 751 m³ - 443 m³
Woonoppervlakte 121 m² - 190 m²
Inhoud 443 m² - 751 m²

Uitgebreide omschrijving

Hier woon je echt in ’t groen. Meer dan de helft van het project biedt namelijk ruimte aan groen en water. De levendige beplanting, waterrijke zones, natuurlijke paden en afwisselende bebouwing bieden een gemoedelijke en gevarieerde woonomgeving. Waar je heerlijk kunt wandelen, waar de kinderen uit de buurt zorgeloos met elkaar kunnen spelen, waar je andere mensen ontmoet en waar je écht thuiskomt.

Het ontwerp van ’t groen is geïnspireerd op het eeuwenoude boerenerf, dat zich kenmerkt door een speelse overgang van een statige entree naar een natuurlijke en meer vrije achterzijde. Dit komt terug in drie woonsferen: De Laan, De Waard en De Kreek. Het plan sluit naadloos aan op de bestaande identiteit van het gezellige en karakteristieke dijkdorp Heinenoord.

‘t groen kent een parkachtige bebouwing, waarin vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen, erfwoningen,
boerderijwoningen en laanwoningen elkaar afwisselen. Subtiele verschillen in materiaal, kleur en gevelafwerking geven de wijk een levendige uitstraling, die perfect combineert met de natuurlijke omgeving. Alles is in balans. Dat geeft rust en voelt als thuiskomen.

Wat maakt ’t groen bijzonder?

- De woningen zijn gelegen op uitzonderlijk ruime kavels;
- De groenste buurt van de Hoeksche Waard, het project is ruim opgezet en er is veel aandacht besteed aan de openbare ruimte;
- Binnen een kwartier zit je met de auto in Rotterdam of Barendrecht, 20 minuten in Dordrecht en slechts 35 minuten naar Breda. Pak je liever het OV? Dan heeft Heinenoord een uitstekend busstation met P+R gelegenheid;
- Ook overige voorzieningen zijn nabij, zo loop je in een aantal minuten naar de basisschool of kinderopvang en fiets je in een kwartiertje naar de middelbare school in Oud-Beijerland.

Duurzaamheid
De woningen in 't groen worden standaard voorzien van 4 PV-panelen en een duurzame bodemwarmtepomp. Dit systeem kan de woning verwarmen én verkoelen. Deze vorm van koelen verlaagt de temperatuur in de woning met enkele graden ten opzichte van een woning zonder dit systeem.
Daarnaast voldoen de woningen aan de BENG-norm en worden de platte daken, waar mogelijk, uitgevoerd als dakbloemenweide. Ook fijn, dit groendak biedt ook praktische voordelen. Zo gaat het dakleer twee keer zo lang mee, neemt het regenwater op én isoleert het. In de zomer is het daardoor koeler en de winter warmer.

ERFWONINGEN
Verscholen tussen het groen van De Kreek en De Waard liggen de erfwoningen. Bijzonder is het gebruik van dakpannen als gevelbekleding, waardoor het dak deels optisch doorloopt in de gevel. De woningen hebben een riante achtertuin. De achtertuin van de vier Erfwoningen in de Kreek grenst aan het water.
De pergola aan de voorzijde van de woning accentueert op speelse wijze de overgang tussen privé en het gemeenschappelijk erf. Het gemeenschappelijk erf heeft hierdoor de uitstraling van een knus hofje. Hier rijden geen auto’s. Hoe lekker is het als de kinderen zo vanuit de voordeur zorgeloos kunnen spelen.
Achter de gevels van deze authentieke erfwoningen gaat het modernste leefcomfort schuil. De duurzame installaties zorgen voor een aangenaam binnenklimaat, wat het weer buiten ook is. De woningen hebben een riante woonkamer annex leefkeuken, 3 slaapkamers, een ruime badkamer en een zolder met ruimte voor bijvoorbeeld een logeerkamer of werkplek.

De erfwoningen:
Aantal woningen: 17
Woonoppervlakte: circa 121 m2
Perceeloppervlakte: vanaf circa 115 m2 tot 280 m2
Tuindiepte: vanaf circa 11 tot 19 meter
Prijsindicatie: vanaf circa € 425.000 tot € 500.000

BOERDERIJWONINGEN
De boerderijwoningen in De Kreek voeren je terug naar het idyllische plattelandsleven van vroeger, maar wel met alle moderne gemakken van nu. De gevels zijn bekleed met zwarte houten planken, zoals het achterhuis van een traditionele boerderij. Een opvallend detail zijn de raampartijen die van onder tot boven optisch door lijken te lopen en zijn voorzien van een Frans balkon. De ruimere hoekwoningen zijn geïnspireerd op de klassieke kapschuur en hebben een stoer uiterlijk.
Geniet in de royale woonkamer of de achtertuin van het uitzicht over het water. Zie hoe de natuur langzaam ontwaakt en ervaar de rust en ruimte. De boerderijhoekwoningen kenmerken zich door een grote open woonkeuken met openslaande deuren. Binnen en buiten gaat naadloos in elkaar over. De duurzame installaties bieden een aangenaam wooncomfort. Zo profiteer je het hele jaar door van een aangenaam en constant binnenklimaat.

Voor het ontwerp van de hoekwoningen, gelegen aan het water, is de traditionele kapschuur een belangrijke inspiratiebron. De zwarte houten gevelbekleding geeft de woning een stoere look en maakt het boerderijgevoel compleet. Vanuit de achtertuin heb je een prachtig uitzicht over het water. Het brede water vormt een natuurlijke afscheiding met de bestaande bebouwing aan de overzijde. Door de ruime opzet en groene omgeving blijven privacy en de kwaliteit van het uitzicht behouden.

De boerderijwoningen:
Aantal woningen: 6
Gebruiksoppervlakte: circa 128 m2 tot 153 m2
Perceeloppervlakte: vanaf circa 150 m2 tot 210 m2
Tuindiepte: vanaf circa 13 tot 16 meter
Prijsindicatie: vanaf circa € 475.000 tot € 575.000

LAANWONINGEN
De klassieke, statige architectuur toont het deftige gezicht van de wijk. Dit is een waardige binnenkomer. Of in dit geval: thuiskomer, want zodra je De Laan binnenrijdt, word je getrakteerd op een fijne, groene omgeving. Door de ruime opzet van het plan woon je zowel voor als achter lekker vrij. De gevel van de laanwoningen is uitgevoerd in traditionele rode baksteen, zoals je dit ook veel terugziet in de bestaande bebouwing in Heinenoord.
Twee hoekwoningen springen extra in het oog dankzij het verhoogde dak. Bovendien bieden de hoekwoningen meer eigen buitenruimte. De woningen hebben een royale woonkamer annex leefkeuken, 3 slaapkamers en een zolder met ruimte voor een logeerkamer of werkplek. De duurzame installaties en bouwmethoden zorgen bovendien voor een zeer aangenaam wooncomfort.

De Laanwoningen:
Aantal woningen: 8
Gebruiksoppervlakte: circa 128 m2 tot 132 m2
Perceeloppervlakte: vanaf circa 130 m2 tot 240 m2
Tuindiepte: vanaf circa 12 tot 17 meter
Prijsindicatie: vanaf circa € 450.000 tot € 525.000

TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN AAN DE LAAN
Aan luxe en comfort geen gebrek in deze statige twee-onder-een-kapwoningen. Fraaie details, waaronder het
Franse balkonhek en ramen die bijna tot aan de grond doorlopen, geven deze woningen allure. Eén van de woningen is voorzien van een opvallende dwarskap. Hier beschik je ook over een uitgebouwde woonkamer. Ideaal als je nog meer woonruimte zoekt. Verder hebben de woningen 3 slaapkamers, een riante badkamer en zolder.
Ook buiten heb je voldoende ruimte met een voortuin, zijtuin en riante achtertuin. Je kunt hier twee auto’s kwijt op je eigen terrein. Vanuit de voorzijde van de woning kijk je uit op de sfeervolle met bomen omzoomde ‘oprijlaan’. De ruime, groene opzet geeft een heerlijk gevoel van vrijheid.

De twee-onder-een-kapwoningen aan De Laan:
Aantal woningen: 8
Gebruiksoppervlakte: circa 128 m2 tot 132 m2
Perceeloppervlakte: vanaf circa 130 m2 tot 240 m2
Tuindiepte: vanaf circa 12 tot 17 meter
2 parkeerplaatsen op eigen terrein
Prijsindicatie: vanaf circa € 450.000 tot € 525.000

TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN AAN DE WAARD
Midden in de groene zone van De Waard bevinden zich deze fraaie twee-onder-een-kapwoningen. De woningen zijn ontworpen in harmonie met de natuur. Niet alleen gelet op de verschillende duurzame installaties en bouwmethoden, maar ook qua architectuur sluiten de woningen prachtig aan op de natuurlijke omgeving. De lichte steen zorgt voor een ruimtelijk en rustig geheel. Een opvallend detail is de verticale houten gevelafwerking aan de voorzijde van de woningen in combinatie met een pergola. Dit geeft de woningen een speels karakter.
En ruimte om te spelen is hier zeker aanwezig. In je eigen riante tuin of in de wijk, waar je talloze mogelijkheden vindt voor natuurrecreatie, ontmoeting, spel en sport. Kijk om je heen en geniet van de prachtige omgeving: het is het meer dan waard. De twee-onder-een-kapwoningen zijn uitgevoerd in verschillende varianten, met of zonder een dwarskap en uitgebouwde woonkamer. Alle woningen hebben 3 slaapkamers, een riante badkamer en zolder.

De twee-onder-een-kapwoningen aan De Waard:
Aantal woningen: 6
Gebruiksoppervlakte: circa 161 tot 172 m2
Perceeloppervlakte: vanaf circa 310 m2 tot 510 m2
Tuindiepte: vanaf circa 14 tot 23 meter
2 parkeerplaatsen op eigen terrein
Prijsindicatie: vanaf circa € 575.000 tot € 725.000

TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN AAN DE KREEK
Kies je voor een woning in De Kreek, dan kies je voor wonen aan het water. Het boerenerf als inspiratiebron zie je duidelijk terug in het ontwerp van deze eigentijdse twee-onder-een-kapwoningen. De zwarte verticale houten geveldelen geven de woningen een stoer en authentiek karakter. De architectuur sluit mooi aan bij de landelijke omgeving. Net als op het boerenerf ervaar je ook hier een heerlijke vrijheid. De woningen grenzen aan het water en worden omringd door een parkachtige natuur. Vanuit de riante achtertuin en woonkamer heb je een prachtig uitzicht over de kreek.
Door de ruimtelijke opzet ben je verzekerd van voldoende privacy. Zie jij jezelf al zitten tijdens een heerlijk ontbijt of een gezellige barbecue met vrienden? Of ga lekker onderuit liggen, sluit je ogen en luister naar het gezang van de watervogels, het zoemen van de bijen en het ritselen van de bladeren en het riet. Hier ervaar je een serene rust. Binnen zorgen de duurzame installaties voor een aangenaam wooncomfort.

De twee-onder-een-kapwoningen aan De Kreek
Aantal woningen: 8
Gebruiksoppervlakte: vanaf circa 135 tot 160 m2
Perceeloppervlakte: vanaf circa 330 tot 450 m2
Tuindiepte: vanaf circa 14 tot 18 meter
2 parkeerplaatsen op eigen terrein
Prijsindicatie: vanaf circa € 575.000 tot € 700.000

VRIJSTAANDE WONING
Het is misschien wel één van de mooiste plekjes in ’t groen: de locatie van deze vrijstaande woning in De Kreek. De woning ligt op een hoek, waar de kreek ombuigt. Vanuit verschillende kanten van de woning en tuin heb je een schitterend uitzicht over het water. Dit verveelt nooit! Geniet tot in de late uurtjes van een gezellige barbecue en ontwaak met het ontspannende geluid van de natuur. Zie jij jezelf hier al wonen?
De woning is binnen van alle gemakken voorzien met een ruime woonkamer met zijuitbouw, 3 slaapkamers, een badkamer, een verbrede berging, 2 afzonderlijke toiletruimtes, een zolder en een garage. De buitengevel is aan de bovenzijde bekleed met verticale, zwarte planken, als knipoog naar de traditionele boerderij.

Vrijstaande woning:
Aantal woningen: 1
Gebruiksoppervlakte: circa 190 m2
Perceeloppervlakte: circa 560 m2
Ruimte tuin rondom de woning gelegen aan het water
2 parkeerplaatsen op eigen terrein
Prijsindicatie: nader te bepalen

Alle media

Plattegronden

Alle afbeeldingen

't Groen, Heinenoord
't Groen, Heinenoord
't Groen, Heinenoord
't Groen, Heinenoord
't Groen, Heinenoord
't Groen, Heinenoord
't Groen, Heinenoord
't Groen, Heinenoord
't Groen, Heinenoord
't Groen, Heinenoord
't Groen, Heinenoord
't Groen, Heinenoord
't Groen, Heinenoord
't Groen, Heinenoord
't Groen, Heinenoord
't Groen, Heinenoord
't Groen, Heinenoord
't Groen, Heinenoord
't Groen, Heinenoord
't Groen, Heinenoord
't Groen, Heinenoord
't Groen, Heinenoord
't Groen, Heinenoord
't Groen, Heinenoord

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie