't Groen , 3274, Heinenoord

 • 38 m² - 190 m²
 • 7 bouwnummers beschikbaar
€ 257.500 - € 899.000 v.o.n.
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

NIEUWBOUW WOONMARKT HOEKSCHE WAARD OP 29 NOVEMBER 2023 Wil je graag wonen in de Hoeksche Waard en ben je nieuwsgierig naar alle nieuwbouwprojecten in de omgeving? Kom dan naar de Nieuwbouw Woonmarkt Hoeksche Waard op woensdag 29 november 2023 van 17.00 tot en met...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 38 m² - 190 m²

Downloads

Verkooptekening BN 14
Verkooptekening BN 9
Verkooptekening BN 69
Verkooptekening BN 70
Verkooptekening BN 71
Verkooptekening BN 72
Verkooptekening BN 73
Verkooptekening BN 74
Verkooptekening BN 75
Verkooptekening BN 76
Bergingen appartementen en kwadrantwoningen
Verkooptekening BN 77
Verkooptekening BN 78
Verkooptekening BN 79
Verkooptekening BN 80
Verkooptekening BN 81 t/m 84

NIEUWBOUW WOONMARKT HOEKSCHE WAARD OP 29 NOVEMBER 2023

Wil je graag wonen in de Hoeksche Waard en ben je nieuwsgierig naar alle nieuwbouwprojecten in de omgeving? Kom dan naar de Nieuwbouw Woonmarkt Hoeksche Waard op woensdag 29 november 2023 van 17.00 tot en met 19.30 uur op het gemeentehuis in Oud-Beijerland (aan de W. van Vlietstraat 6)!

De Nieuwbouw Woonmarkt Hoeksche Waard is gratis en voor iedereen toegankelijk. Er wordt gezorgd voor een lekker soepje, koffie en thee. Schrijf je gauw in en geef een voorkeur op voor één van de inspiratiesessies. Na afloop van de Woonmarkt heb je alle kennis in huis als het gaat om nieuwbouw en de mogelijkheden. Zien we je dan?

Meld je aan op: www.woonmarkthw.nl

Hier woon je echt in ’t Groen. Meer dan de helft van het project biedt namelijk ruimte aan groen en water. De levendige beplanting, waterrijke zones, natuurlijke paden en afwisselende bebouwing bieden een gemoedelijke en gevarieerde woonomgeving. Waar je heerlijk kunt wandelen, waar de kinderen uit de buurt zorgeloos met elkaar kunnen spelen, waar je andere mensen ontmoet en waar je écht thuiskomt.

WAT MAAKT 'T GROEN BIJZONDER?
- De woningen zijn gelegen op uitzonderlijk ruime kavels;
- De groenste buurt van de Hoeksche Waard, het project is ruim opgezet en er is veel aandacht besteed aan de openbare ruimte;
- Binnen een kwartier zit je met de auto in Rotterdam of Barendrecht, 20 minuten in Dordrecht en slechts 35 minuten naar Breda. Pak je liever het OV? Dan heeft Heinenoord een uitstekend busstation met P+R gelegenheid;
- Ook overige voorzieningen zijn nabij, zo loop je in een aantal minuten naar de basisschool of kinderopvang en fiets je in een kwartiertje naar de middelbare school in Oud-Beijerland.

FASE 2:
Deze kleinschalige fase bestaat uit 16 woningen in het noordelijk deel van plangebied ’t Groen, tegen de bestaande kern van Heinenoord aan. In een parkachtige omgeving aan een sfeervol groen plein met veel aandacht voor natuur.

Hier worden 4 tiny houses gebouwd met een woonoppervlak van circa 38 m2. De tiny houses worden gesitueerd op royale kavels en een aantal komen aan het water van De Kreek te liggen.

De kwadrantwoningen worden in een blokje van 4 gebouwd en zullen voorzien zijn van een heerlijke voortuin. Dit woningtype is ideaal voor starters en jonge gezinnen!

Het kleinschalige appartementengebouw ligt aan een autoluw plein. Er zijn 8 appartementen, variërend van begane grond-appartementen met privé tuin tot penthouses met royale terrassen. Ook aan levensloopbestendige woningen is dus gedacht in ’t Groen!

FASE 1:
Laatste kans! In fase 1 bieden wij enkel nog een boerderijwoning (bouwnummer 14) aan, de bouw is al gestart en de oplevering wordt verwacht in het vierde kwartaal van 2024.

Het ontwerp van ’t Groen is geïnspireerd op het eeuwenoude boerenerf, dat zich kenmerkt door een speelse overgang van een statige entree naar een natuurlijke en meer vrije achterzijde. Dit komt terug in de woonsfeer De Kreek. Het plan sluit naadloos aan op de bestaande identiteit van het gezellige en karakteristieke dijkdorp Heinenoord.

‘t Groen kent een parkachtige bebouwing, waarin diverse woningtypes elkaar afwisselen. Subtiele verschillen in materiaal, kleur en gevelafwerking geven de wijk een levendige uitstraling, die perfect combineert met de natuurlijke omgeving. Alles is in balans. Dat geeft rust en voelt als thuiskomen.

DUURZAAMHEID
De woningen in 't Groen worden standaard voorzien van enkele PV-panelen en een duurzame bodemwarmtepomp. Dit systeem kan de woning verwarmen én verkoelen. Deze vorm van koelen verlaagt de temperatuur in de woning met enkele graden ten opzichte van een woning zonder dit systeem.

De tiny houses worden uitgevoerd met infraroodverwarming, een windwokkel en eigen accu om de opgewekte energie op te slaan. Daarnaast voldoen de woningen aan de BENG-norm en worden de platte daken, waar mogelijk, uitgevoerd als dakbloemenweide. Ook fijn, dit groendak biedt ook praktische voordelen. Zo gaat het dakleer twee keer zo lang mee, neemt het regenwater op én isoleert het. In de zomer is het daardoor koeler en de winter warmer.

Ondanks dat deze aanmelding door ons met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, is deze uitsluitend indicatief en bedoeld als voorbeeld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Aan deze aanmelding kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 257.500 - € 899.000 v.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 64

Locatie

Plaats Heinenoord
Land NL

Oppervlakte en inhoud

Inhoud 752 m³ - 114 m³
Perceeloppervlakte 234 m² - 558 m²
Woonoppervlakte 38 m² - 190 m²
Inhoud 114 m² - 752 m²
Verkooptekening BN 14
Verkooptekening BN 9
Verkooptekening BN 69
Verkooptekening BN 70
Verkooptekening BN 71
Verkooptekening BN 72
Verkooptekening BN 73
Verkooptekening BN 74
Verkooptekening BN 75
Verkooptekening BN 76
Bergingen appartementen en kwadrantwoningen
Verkooptekening BN 77
Verkooptekening BN 78
Verkooptekening BN 79
Verkooptekening BN 80
Verkooptekening BN 81 t/m 84

Ontdek de woning

't Groen, Heinenoord

Hier zult u wonen

't Groen, 3274, Heinenoord

Results

No results were found
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Bouwtypes

't Groen, Appartementen en Penthouses, Heinenoord
't Groen, Appartementen en Penthouses
3274, Heinenoord

€ 435.000 - € 795.000 v.o.n.

 • 83 m² - 162 m²
 • 5 kamers
 • 6 beschikbaar
't Groen, Boerderijwoningen, Heinenoord
't Groen, Boerderijwoningen
3274, Heinenoord

€ 455.000 - € 455.000 v.o.n.

 • 128 m² - 128 m²
 • 4 kamers
 • 1 beschikbaar
't Groen, Kwadrantwoning, Heinenoord
't Groen, Kwadrantwoning
3274, Heinenoord

€ 369.000 - € 376.500 v.o.n.

 • 90 m² - 90 m²
 • 3 kamers
 • 0 beschikbaar
't Groen, Tiny House, Heinenoord
't Groen, Tiny House
3274, Heinenoord

€ 257.500 - € 285.000 v.o.n.

 • 38 m² - 38 m²
 • 2 kamers
 • 0 beschikbaar
't Groen, Vrijstaande woning, Heinenoord
't Groen, Vrijstaande woning
3274, Heinenoord

€ 899.000 - € 899.000 v.o.n.

 • 190 m² - 190 m²
 • 4 kamers
 • 0 beschikbaar

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie