Stadsbad - BINNENKORT IN VERKOOP! , 3116 JC, Schiedam

  • Geen bouwnummer beschikbaar
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

GROEN WONEN MIDDEN IN DE STAD! DE VERKOOPPRIJZEN WORDEN VANAF DE START VERKOOP BEKEND GEMAAKT! MAAK KENNIS MET HET STADSBAD Midden in de stad, op de plek van het oude Sportfondsenbad, komt het Stadsbad. Een nieuwbouwplan met 17 super duurzame woningen en...

Toon meer

Kenmerken

Buurtstatistieken Haverschmidtkwartier

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

GROEN WONEN MIDDEN IN DE STAD!

DE VERKOOPPRIJZEN WORDEN VANAF DE START VERKOOP BEKEND GEMAAKT!

MAAK KENNIS MET HET STADSBAD
Midden in de stad, op de plek van het oude Sportfondsenbad, komt het Stadsbad. Een nieuwbouwplan met 17 super duurzame woningen en ondergrondse parkeergarage parkeerplaatsen. De woningen zijn 75, 115 en 130 m² groot. Elke woning heeft een of twee terrassen die goed op de zon liggen. Geniet je hier straks van de zon of ga je in de gezamenlijke binnentuin zitten?

Het Stadsbad is een duurzaam, natuurinclusief plan. Hier woon je rustig met groen om je heen. En dat midden in de binnenstad! Zoek jij een koopwoning in Schiedam en draag je de natuur een warm hart toe?

STADS WONEN OP EEN TOPLOCATIE
Het Stadsbad komt in een prachtige, stedelijke woonomgeving uit de jaren 30. Om precies te zijn aan de Burgemeester Knappertlaan. Hiervandaan loop je zo naar het levendige hart van Schiedam met de Lange Haven, de Hoogstraat en de gezellige Grote Markt. Praktisch in de achtertuin liggen het Julianapark en het Volkspark.

GOED BEREIKBAAR
Wie in het Stadsbad woont, wandelt zo overal naartoe. Met de fiets ben je er nog sneller. Daarbij is RET-metrostation Vijfsluizen heel dichtbij. Je vindt het station direct naast de afslag van de snelweg A4. Ook de bus stopt zo ongeveer voor de deur. Ideaal.

EEN EIGEN BUITEN EN EEN VOOR JULLIE SAMEN
Elke woning heeft een of meerdere terrassen die goed op de zon liggen, met vaste plantenbakken voor een groene aankleding. De terrassen en raamopeningen zijn zo geplaatst dat bewoners voldoende privacy hebben. Aan de westkant van het gebouw komt een collectieve tuin. De uitvoering en inrichting doen we in overleg met de toekomstige bewoners. Komt er een moestuin, plantenkasje, speelvoorziening, bloemenperk of barbecueplek?

THUISKOMEN EN PARKEREN
In de kelder onder de woningen komen de bergingen van de woningen. Ook maken we hier voldoende parkeerplaatsen. Iedereen die een huis koopt in het Stadsbad krijgt de kans hier een parkeerplaats te kopen. De parkeerplaatsen die overblijven worden optioneel als 2e parkeerplaats aangeboden. Vanuit de garage loop je via de binnentuin naar je voordeur.

GEINSPIREERD OP HET ZWEMBAD DAT HIER STOND
Bij het ontwerp heeft de architect zich laten inspireren door het zwembad dat hier ooit stond. De zwart gebeitste houten kaders verwijzen naar de betonnen kaders van het voormalig zwembad. Het lichte hout wordt met de jaren alleen maar mooier en zorgt voor een warm, gezellig karakter. Onderhoud is nauwelijks nodig, het hout wordt verduurzaamd.

DUURZAAM BOUWEN
De woningen zijn gasloos, voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. Mos-sedumdaken zorgen voor een fraai uitzicht over de daken. Waar mogelijk passen we materialen toe die bij eventuele sloop herbruikbaar zijn.”

NATUURINCLUSIEF STADSWONEN
De term ‘natuurinclusief’ verwijst naar een wijze van bouwen, waarbij in en om de woningen ruimte gemaakt wordt voor planten en dieren. We kiezen voor deze bouwwijze, omdat we met het Stadsbad willen bijdragen aan een zo gezond mogelijke stadsnatuur. Dus bieden we straks plek aan allerlei diersoorten met verschillende types nestkasten voor zwaluwen, mussen, roodborstjes en mezen. Ook komen er insectenhotels voor vlinders, hommels en bijen én zorgen we dat vleermuizen en eventueel marters of egels zich hier fijn voelen.

ZO CREEREN WE EEN FUNCTIONEREND ECOSYSTEEM
Om voor deze dieren een fijne biotoop te creëren, wordt het Stadsbad opgeleverd met zoveel mogelijk groen en een ruime variatie aan plantensoorten, met voldoende bloemen en vruchten. Een bijzondere plek wordt ingenomen door de collectieve tuin.

WONINGAANBOD HET STADSBAD
In het Stadsbad komen 17 woningen. Je hebt de keuze uit 3 verschillende types. Redelijk uiteenlopend, dus voor elk wat wils.

Woningtypen
Woningtype 1
• 8 stuks
• 3 woonlagen
• circa 75 m² gebruiksoppervlakte
• royaal dakterras op het zuiden
• woonkamer en 2 slaapkamers

Woningtype 2
• 3 stuks
• 3 woonlagen
• circa 130 m² gebruiksoppervlakte
• royaal verhoogd terras naar de collectieve tuin op het westen
• dakterras op het westen
• woonkamer en 4 slaapkamers

Woningtype 3
• 6 stuks
• 2 woonlagen
• Interne patio op de verdieping
• circa 115 m² gebruiksoppervlakte
• royaal verhoogd terras op het zuiden
• woonkamer en 3 slaapkamers

Om op de hoogte te blijven wanneer de start verkoop bekend gemaakt wordt schrijf je dan in via de projectwebsite!

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 17

Locatie

Plaats Schiedam
Land NL

Buurtstatistieken Haverschmidtkwartier

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Ontdek de woning

Stadsbad - BINNENKORT IN VERKOOP!, Schiedam

Hier zult u wonen

Stadsbad - BINNENKORT IN VERKOOP!, 3116 JC, Schiedam

Schaduwwijzer

Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.