Spuifront, Oder , 3262 LH, Oud-Beijerland

 • 147 m² - 222 m²
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

Spuifront, wonen op het de plek waar het water leeft Verkoop is gestart! Inschrijven is mogelijk tot en met 11 augustus 10.00 uur via de projectwebsite: www.spuitfront.nl Historie en toekomst In de verte nadert een jacht. Dichtbij dobbert een koppel zwanen. Een...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 147 m² - 222 m²
Aantal kamers 1 kamers

Spuifront, wonen op het de plek waar het water leeft

Verkoop is gestart! Inschrijven is mogelijk tot en met 11 augustus 10.00 uur via de projectwebsite: www.spuitfront.nl

Historie en toekomst
In de verte nadert een jacht. Dichtbij dobbert een koppel zwanen. Een lome golfslag rimpelt het wateroppervlak. Het is een beeld dat iedereen in Oud-Beijerland kent. Hier, aan het Spui, leeft het dorp. Hier ligt de historie van Oud-Beijerland. En dat niet alleen: hier ligt ook toekomst. Toekomst voor de bewoners van Spuifront, een wijkje dat op een locatie ligt die al veel langer bestemd is voor woningbouw. Op de plek waar het Spui en de jachthaven elkaar raken, komt een afwisselend palet aan woningen en appartementen te staan.

Zó krijgt de locatie aan het Spui een nieuwe toekomst
De kaart van Spuifront wordt ingekleurd met uiteenlopende woningtypen. Maar liefst drie architectenbureaus tekenden voor de afwisselende vormgeving van het plan. Hogere gebouwen aan de rivierkant, meer laagbouw aan de kant van de dijk. In totaal komen er niet meer dan 72 woningen te staan. Dat aanbod is verdeeld over (top)appartementen, penthouses, kade- en dijkwoningen, herenhuizen en maisonnettewoningen.

Het aanbod - de type woningen

Appartementen en penthouses ‘Colorado’
Slechts elf appartementen telt Colorado: appartementen, topappartementen en een penthouses, verdeeld over vier verdiepingen. Daardoor heeft u altijd een hoekappartement, met nog meer zicht naar buiten. En door de drie verschillende typen is er altijd een indeling die bij uw woonvoorkeuren past, met twee of drie slaapkamers. Alle appartementen beschikken over een balkon of terras.

Kadewoning ‘Oder’
Wát een ruimte om te wonen heeft u in de vijf kadewoningen ‘Oder’! Pal aan de kade heeft u maar liefst vier woonlagen tot uw beschikking. En met de woonkamer gesitueerd op de eerste etage is het uitzicht er letterlijk onbelemmerd. Dat creëert bijvoorbeeld de mogelijkheid voor een keuken op de begane grond. Of misschien wel die praktische werkruimte of dat inspirerende atelier. Meer ruimte nodig? Kies dan voor de hoekwoning in XL-uitvoering.

Kadewoning ‘Wolga’
Het gemak van drie slaapkamers. De luxe van een eigen werkkamer op de begane grond. Of voor die praktijk die u altijd al wilde beginnen. En een altijd veranderend uitzicht over het water. Ziet u zichzelf al zo wonen? Het kan, in een van de twee kadewoningen Wolga die in Spuifront zijn opgenomen. En ook buiten gaat uw woonplezier verder, met een eigen dektuin aan het groene binnengebied.

Dijkwoningen ‘Verdon’
Zes dijkwoningen van het type ‘Verdon’ telt het plan voor Spuifront. Met als extraatje een begane grond waar u altijd een bestemming voor heeft, zoals een aparte werk- of studeerkamer of kantoor aan huis. De woon- en eetkamer zijn boven te vinden, waarvoor u een inspirerend uitzicht heeft. Aan de praktische bruikbaarheid van uw dijkwoning is ook gedacht. Wat zou u denken van drie slaapkamers? En met een dektuin in het verlengde van de woonkamer is ook buitenplezier gegarandeerd.

Appartementen ‘Douro’
Met negentien appartementen is ‘Douro’ het grootste van de drie appartementengebouwen aan deze zijde van het plan. En met zeven verdiepingen reikt het uitzicht ook nog eens veel verder. Daarmee is het penthouse op de zevende etage het absolute summum van woongenot, samen met de twee topappartementen een verdieping lager. Op de begane grond en de eerste tot en met vijfde verdieping vindt u maximaal drie appartementen. U heeft in Douro keus uit drie of vier slaapkamers.

Maisonnettes en appartementen ‘Sonnaz’
In Sonnaz kunt u twee kanten uit: tweelaags wonen in een van de drie tweelaagse maisonnettes of comfortabel gelijkvloers in een van de vijf appartementen. Het voordeel van een maisonnette is natuurlijk die tuin op de begane grond. Kiest u voor een hogere etage, dan gaat per verdieping het uitzicht een stukje verder. Zeker als u de voorkeur geeft aan het riante topappartement vierhoog, waar u ook nog een heerlijk balkon én een terras tot uw beschikking heeft.

Appartementen ‘Arno’
Ook gebouw ‘Arno’ is met maar twaalf appartementen een intiem project: u weet wie uw medebewoners zijn. Die appartementen zijn verdeeld over vijf verdiepingen. Wat heeft uw voorkeur? Wonen op de eerste verdieping met de luxe van een dektuin? Of hoger, waar het uitzicht steeds mooier wordt en u zelfs uw intrek kunt nemen in het topappartement vijfhoog met terras?

Kadewoningen ‘Donau’
Vanuit uw woonkamer kijkt u uit over het Spui. Het is een uitzicht dat nooit gaat vervelen, vanuit de twee kadewoningen ‘Donau’. Met vier woonlagen heeft u er de ruimte. Vooral voor een creatieve invulling van de begane grond: keuken, atelier, werk- of studeerkamer of praktijkruimte? Met vijf slaapkamers heeft iedereen van het gezin een eigen kamer. En vanuit de woonkamer stapt u zó de dektuin op om van de zon te genieten.

Dijkwoningen ‘Loire’
Wonen aan de andere kant van de dijk, dichtbij het water. Met toch die sensatie van het Spui om de hoek. Is dat wat u zoekt, in een van de twee dijkwoningen Loire? Ook hier heeft u weer het plezier van een woon- en eetkamer op de eerste verdieping, uitkijkend over het dorp. Met drie slaapkamers is er ook aan de praktische invulling gedacht. En uw buitenverblijf is de dektuin, grenzend aan de woonkamer eenhoog.

(Hoek)herenhuis ‘Yukon’
Het is zo’n huis dat meteen de aandacht trekt, met z’n statige vormgeving. Een herenhuis als ‘Yukon’, als enige ook nog eens halfvrijstaand gelegen op de hoek van Spuifront. Hier heeft u ook de ruimte die u binnenin in zo’n herenhuis verwacht. Met als extraatje die multifunctioneel bruikbare begane grond. Studeren? Werken? Een hobbyruimte? Aan u de keus. Met de woon- en eetkamer eenhoog heeft u een onbelemmerd uitzicht naar buiten, ook vanaf de uw dektuin. Drie slaapkamers op de tweede verdieping maken uw woonplezier compleet.

Herenhuizen ‘Hudson’
Valt u voor het type herenhuis? Chique architectuur, met binnenin maximaal bruikbare afmetingen? Dan spreken de voordelen van de vier herenhuizen ‘Hudson’ u ongetwijfeld aan. Hier kunt u op de begane grond prima studeren en werken, terwijl de woon- en eetkamer eenhoog een extra dimensie toevoegen aan het wonen in Spuifront: het uitzicht. Een etage hoger heeft u drie slaapkamers tot uw beschikking, inclusief een badkamer. Uw tuin: de dektuin, grenzend aan de woonkamer.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht

Bouw

Aantal eenheden 72

Locatie

Plaats Oud-Beijerland

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 30 m² - 30 m²
Woonoppervlakte 147 m² - 222 m²

Indeling

Aantal kamers 1 kamers

Website

Buitenruimte

Tuin
 • geen tuin

Bergruimte

Voorzieningen

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • geen garage
  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.