Rijks Buiten, 2-onder-1-kapwoning , 3222, Hellevoetsluis

 • 169 m² - 177 m²
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

In Hellevoetsluis, ter hoogte van de Rijksstraatweg, wordt het prachtige nieuwbouwproject Rijks Buiten gerealiseerd. 3 twee-onder-een-kapwoningen: Heb je graag veel ruimte om je heen of ben je toe aan een volgende stap in je wooncarrière, maak dan kennis met deze...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 169 m² - 177 m²
Aantal kamers 1 kamers

Buurtstatistieken Nieuw-Helvoet

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

In Hellevoetsluis, ter hoogte van de Rijksstraatweg, wordt het prachtige nieuwbouwproject Rijks Buiten gerealiseerd.

3 twee-onder-een-kapwoningen:
Heb je graag veel ruimte om je heen of ben je toe aan een volgende stap in je wooncarrière, maak dan kennis met deze royale twee-onder-een-kapwoningen. Deze woningen bieden je volop leefruimte, hebben een grote tuin, 2 parkeerplaatsen op eigen terrein en een garage. Binnen dit woningtype is er variatie in gevelkleur, gevelindeling, vorm van de kap en ligging. Er zijn momenteel drie twee-onder-een-kapwoningen in verkoop, namelijk bouwnummer 6, 8 en 13.

Rijks Buiten ligt ter hoogte van de Rijksstraatweg 247 in Hellevoetsluis, in het voormalige Nieuwenhoorn (voorheen een zelfstandige gemeente). De wijk kenmerkt zich door de karakteristieke oude panden langs de Dorpsstraat en Rijksstraatweg.
Qua uitstraling zullen de woningen van Rijks Buiten hier mooi bij aansluiten, met een klassieke architectuur en gevelelementen die knipogen naar de jaren ’30.

Het groene woonhofje waarin de woningen van Rijks Buiten komen te liggen wordt deels omgeven door water en weilanden, wat voor een geborgen gevoel en een weids uitzicht zorgt. Door het autoluwe karakter geniet je hier iedere dag weer van de rustige en kindvriendelijke woonomgeving.

Woon je in Rijks Buiten, dan heb je veel voorzieningen binnen handbereik. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij het nabijgelegen winkelgebied aan de Rijksstraatweg of bij het grotere winkelcentrum De Struytse Hoeck. Ook vind je onder meer een zwembad, verschillende scholen en een huisartsenpraktijk in de buurt. En vanuit Rijks Buiten sta je met de auto of fiets binnen 10 minuten in de sfeervolle vestging van Hellevoetsluis.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht

Bouw

Aantal eenheden 3

Locatie

Plaats Hellevoetsluis

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 315 m² - 414 m²
Woonoppervlakte 169 m² - 177 m²

Indeling

Aantal kamers 1 kamers

Buitenruimte

Tuin
 • achtertuin

Bergruimte

Voorzieningen

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • geen garage

  Buurtstatistieken Nieuw-Helvoet

  Leeftijd buurtbewoners

  Huishoudens

  Koop/Huur

  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.