Lloyd Yard, Rotterdam
Lloyd Yard, Rotterdam
Lloyd Yard, Rotterdam
Lloyd Yard, Rotterdam
Lloyd Yard, Rotterdam
Verkoop gestart 3024 WH, Rotterdam

Lloyd Yard, 3024 WH, Rotterdam

€ 465.000 - € 1.125.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

LLOYD YARD ROTTERDAM Je komt thuis aan de Maas. Op een historische plek in een havenstad met een grote toekomst. Je tuiniert, schommelt, borrelt, speelt en geniet aan de Maas. Dit is jouw buurt, dit is jouw droom, dit is jouw heerlijke leven aan de Maas. Welkom...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 94 m² - 171 m²
Meer kenmerken

Buurtstatistieken Schiemond

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Kenmerken

Algemeen
Vraagprijs € 465.000 - € 1.125.000
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar
Bouw
Aantal eenheden 92
Start bouw 01-11-2021 0:00
Locatie
Plaats Rotterdam
Land NL
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 874 m³ - 254 m³
Woonoppervlakte 94 m² - 171 m²
Inhoud 254 m² - 874 m²
Website
lloydyard.nl

Uitgebreide omschrijving

LLOYD YARD ROTTERDAM

Je komt thuis aan de Maas. Op een historische plek in een havenstad met een grote toekomst. Je tuiniert, schommelt, borrelt, speelt en geniet aan de Maas. Dit is jouw buurt, dit is jouw droom, dit is jouw heerlijke leven aan de Maas.

Welkom in Lloyd Yard, misschien wel het fijnste plekje van Rotterdam om te wonen.

Hoe lekker is het om te wonen in een omgeving waarin bloemen en planten de blikvangers zijn. Waar je schommelend in het Maasvenster boten ziet komen en gaan. En waar je je groene vingers aan het werk kunt zetten in een moestuin met verse groenten en kruiden. De unieke gemeenschappelijke buitenruimtes in Lloyd Yard laten iedere bewoner genieten van de zon, rust, frisse lucht en het uitzicht.

NIEUWBOUW
De één wil een townhouse met genoeg ruimte voor de kinderen, een werkkamer en een rustig plekje om een boek te lezen. De ander wil een appartement dat past in het fast lane city life. En ook jij hebt zo jouw eigen woonwensen die je kunt vervullen in Lloyd Yard. Je vindt er appartementen, tweelaagse appartementen, penthouses en townhouses. Als duurzame koop- of huurwoning, in prijsklassen die tegemoetkomen aan de wensen van singles, starters, doorstromers en families.

APPARTEMENTEN
In Lloyd Yard vind je 32 gelijkvloerse appartementen die in woonoppervlaktes uiteenlopen van 94 m² tot 128 m², met drie of vier kamers. Ruime appartementen dus, op vrijwel alle woonlagen: van de eerste tot en met de achtste verdieping van het Lloydblok en het Maasblok. Alle appartementen hebben een prettige buitenruimte, een eigen karakter en een fraai uitzicht op de Maas. De standaard verdiepingshoogte is al circa 3,0 meter bij een 'Normal' appartement. Kies je voor een ‘Tall’ dan is hij zelfs circa 3,6 meter!

TWEELAAGSE APPARTEMENTEN
Leven met alle gemakken van een appartement en de huiselijkheid van een tweede woonlaag. Sfeer en levendigheid, rust en ontspanning: alles dicht bij elkaar, maar toch van elkaar gescheiden. In Lloyd Yard vind je 32 comfortabele tweelaagse appartementen. In leefruimte uiteenlopend van 98 m² tot en met 154 m², met drie, vier of vijf kamers. De woningen bevinden zich op de begane grond tot en met de achtste verdieping in het Maasblok, Maasvensterblok en Lloydblok. De verdiepingshoogte is circa 3,0 meter bij de ‘normal’ tweelaagse appartementen en circa 3,1 meter tot en met 3,7 meter bij de ‘tall’ tweelaagse appartementen.

TOWNHOUSES
Op een markante plek groot, modern en gezellig wonen. Dat doe je in één van de twaalf townhouses met circa 170 m² leefruimte. De townhouses in Lloyd Yard zijn groot. Of liever: heel groot. Het zijn twaalf XXL-gezinswoningen, zes aan zes gebouwd met de ruggen tegen elkaar aan. De woning is verdeeld over vier lagen. Met op de begane grond een grote leefkeuken. Op de eerste verdieping creëer je een droom van een woonkamer. En op de tweede en derde verdieping is ruimte voor werk-, hobby-, en slaapkamers. Alle townhouses hebben een royaal dakterras dat een heel ander uitzicht heeft dan de woning zelf: het huis dat uitkijkt op de straatkant, heeft het dakterras aan de binnentuin. En andersom. Townhouses die aan de collectieve binnentuin grenzen, hebben daar ook een stuk eigen tuin.

PENTHOUSES
Leven in het licht. Wonen in een zee van ruimte. Genieten van een uitzicht dat je nergens anders beleeft. Op de bovenstaande verdiepingen van Lloyd Yard vind je de zeven penthouses die een nieuwe dimensie aan ruimtelijkheid geven. Je woont op de bovenste verdieping van het gebouw en geniet dus 24 uur per dag van een weidse blik over de Maas. Vanuit je woning én vanaf je balkon. De penthouses variëren van 102 m² tot en met 156 m² en hebben een verdiepingshoogte van maar liefst 5,3 meter. De tweelaagse penthouses hebben nog een tweede verdiepingshoogte van 2,9 meter. Wil je meer vierkante meters? Aan de penthouses kunnen volledige insteekvloeren toegevoegd worden.

ZELFBOUW
Je kan ervan dromen, je kan het ook gewoon doen: een kavel kopen en een huis bouwen dat tegemoet komt aan jouw wensen. En dat midden in de stad. Lloyd Yard maakt dat mogelijk. Zelfbouwers met een visie kunnen aan de slag met specialisten op het gebied van ontwerpen, duurzaamheid en materialen om een 100% eigen droomhuis te realiseren. Tien kavels van circa 100 m² bieden ruimte voor huizen met woonoppervlaktes tot boven 200 m² om in te wonen en, als je dat wilt, te werken aan de Maas.

LOCATIE
Aan de Rotterdamse Lloydpier is de havenhistorie voelbaar. Het is de plek waar eens schepen vertrokken naar het Verre Oosten en waar loodsen en pakhuizen het stoere straatbeeld bepaalden. Het uitzicht over de Maas is gigantisch, de sfeer is groots. En dat op fietsafstand van het Scheepvaartkwartier, historisch Delfshaven en het centrum; Rotterdamser kan het bijna niet worden.

Bent u geïnteresseerd in dit project en wenst u op de hoogte te worden gehouden? Schrijf u dan in op de website www.lloydyard.nl, of neem contact op met verkopend makelaar Ooms Makelaars.

Disclaimer: deze aanmelding is met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter kunnen er geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Alle media

Alle afbeeldingen

Lloyd Yard, Rotterdam
Lloyd Yard, Rotterdam
Lloyd Yard, Rotterdam
Lloyd Yard, Rotterdam
Lloyd Yard, Rotterdam
Lloyd Yard, Rotterdam
Lloyd Yard, Rotterdam
Lloyd Yard, Rotterdam
Lloyd Yard, Rotterdam
Lloyd Yard, Rotterdam
Lloyd Yard, Rotterdam
Lloyd Yard, Rotterdam
Lloyd Yard, Rotterdam
Lloyd Yard, Rotterdam
Lloyd Yard, Rotterdam
Lloyd Yard, Rotterdam
Lloyd Yard, Rotterdam
Lloyd Yard, Rotterdam
Lloyd Yard, Rotterdam
Lloyd Yard, Rotterdam
Lloyd Yard, Rotterdam

Buurtstatistieken Schiemond

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Basisonderwijs

  0.5 km
 • Voortgezet onderwijs

  0.6 km
 • Inwoners Schiemond

  2.680
 • Inwoners Schiemond

  2.750
 • Inwoners Rotterdam

  322.040
 • Inwoners Rotterdam

  329.591

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie