Lindesteyn , 3334 SB, Zwijndrecht

  • Geen bouwnummer beschikbaar
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

ZOMER 2024 IN VERKOOP! Bent u op zoek naar een nieuw en luxe appartement of penthouse in Zwijndrecht? Tussen volwassen bomen aan de Buizerdstraat komt Lindesteyn. Een stijlvol en kleinschalig appartementencomplex bestaande uit 24 royale, energiezuinige...

Toon meer

Kenmerken

Buurtstatistieken Vogelbuurt-West

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

ZOMER 2024 IN VERKOOP!

Bent u op zoek naar een nieuw en luxe appartement of penthouse in Zwijndrecht? Tussen volwassen bomen aan de Buizerdstraat komt Lindesteyn. Een stijlvol en kleinschalig appartementencomplex bestaande uit 24 royale, energiezuinige appartementen met veel glas, een natuurlijke steenkleur en grote balkons. Er is veel variatie in indeling, ligging en grootte. 

WONINGAANBOD:
Het 5-laagse gebouw bestaat uit:
• 18 royale appartementen van circa 110 m² tot circa 137 m² (BG, 1e, en 2e verdieping)
• 4 topappartementen van circa 182 m² tot ruim 203 m² (3e verdieping)
• 2 penthouses van circa 191 m² en 223 m² (4e verdieping)
Voor welk type u ook gaat, in ieder appartement is alles heerlijk gelijkvloers, zonder in te hoeven boeten aan ruimte. Alle appartementen hebben een fijne buitenruimte en de penthouses hebben rondom een dakterras van maar liefst 128 m² en 152 m²!
De op de verdiepingen gelegen appartementen zijn bereikbaar via de lift. Alle appartementen hebben een eigen parkeerplaats in de halfverdiepte stallingsgarage onder het gebouw. Naast het complex is overigens voldoende openbare parkeergelegenheid.

IDEALE LOCATIE
Lindesteyn komt aan de Buizerdstraat in Zwijndrecht. Om precies te zijn, ter hoogte van de Kerkweg, waar vroeger de basisschool stond. Een ideale locatie, want hiervandaan loopt u in 8 minuten naar Winkelcentrum Oudeland. Ook in Park Molenvliet met aangrenzend het Develbos bent u zo. Nog meer natuur of stad? Nationaal Park De Biesbosch is maar een kwartier rijden en vanuit Zwijndrecht bent u in no-time in Dordrecht. Met slechts een kleine 30 minuten rijden staat u in het hart van steden als Rotterdam en Breda.

GROTE BALKONS
We horen vaak dat mensen wel het genot van een buitenruime willen, maar geen zin (meer) hebben in het onderhoud van een tuin. Een appartement is dan een perfect alternatief. Dan moeten de balkons en terrassen wel groot genoeg zijn. Daar hebben we voor gezorgd bij Lindesteyn. Voor welk appartement u ook kiest, u mag altijd rekenen op een grote tot zeer royale buitenruimte in de vorm van een balkon of terras.

WONEN IN HET GROEN
Veel volwassen bomen rond Lindesteyn blijven staan. Rond het gebouw komt een gazon en wordt groen aangeplant. Zo heeft Lindesteyn vanaf dag één een groen karakter. Het elegante gebouw voegt zich met haar transparante karakter op een heel natuurlijke manier in het landschap en biedt haar bewoners altijd een mooi uitzicht op de wijk, het groen en zelfs het water. Dit wordt bijzonder!

COLLECTIEVE TUIN
Aan de zuidkant van het gebouw komt een collectieve buitenruimte die alleen toegankelijk is voor de bewoners. Een superfijne plek om elkaar te ontmoeten, voor een vrijdagmiddagborrel of om lekker een boek in het zonnetje te lezen. De inrichting van de tuin bepalen we straks samen met de bewoners van Lindesteyn, zodat dit echt een plek van de eigenaren wordt. Wel de lusten van mooi groen, niet de lasten voor het onderhoud.

INTERESSE IN LINDESTEYN?
Naar verwachting zullen we nog deze zomer in verkoop gaan. Schrijf u alvast in als belangstellende op de projectwebsite en blijf als allereerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Heeft u vragen over Lindesteyn? De makelaars van Ooms Dordrecht en Van der Giessen en Van Herk staan voor u klaar. U kunt hen bellen via 078 – 6144333 (Ooms) of 0180 420 707 (Van der Giessen & van Herk).

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 24

Locatie

Plaats Zwijndrecht
Land NL

Website

Buurtstatistieken Vogelbuurt-West

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Ontdek de woning

Lindesteyn, Zwijndrecht

Hier zult u wonen

Lindesteyn, 3334 SB, Zwijndrecht

Schaduwwijzer

Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.