Land Van Essche, Levensloopbestendige drie-onder-een-kapwoning , 3291, Strijen

 • 107 m² - 107 m²
€ 379.000 - € 439.000 v.o.n.
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

Land van Essche De woningen zijn ontworpen in de populaire jaren-30-architectuur. Een stijl die tijdloos mooi is en in combinatie met veel groen nog beter tot zijn recht komt. En daar wordt voor gezorgd in het Land van Essche. Het open polderlandschap en de...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 107 m² - 107 m²
Aantal slaapkamers 2 slaapkamers
Aantal kamers 3 kamers

Land van Essche
De woningen zijn ontworpen in de populaire jaren-30-architectuur. Een stijl die tijdloos mooi is en in combinatie met veel groen nog beter tot zijn recht komt. En daar wordt voor gezorgd in het Land van Essche.

Het open polderlandschap en de natuurrijke oevers aan de zuidzijde worden via de groene ‘longen’ de wijk ingetrokken. Door vervolgens het parkeren zoveel mogelijk uit het zicht te onttrekken gaat echt alle aandacht uit naar groen en ontstaan superfijne en veilige plekken om te spelen en ontmoeten. Verder komt er in de wijk mooie klinkerbestrating en via waterdoorlatende tegels en wadi’s wordt regen gemakkelijk afgevoerd zonder een riool te belasten.

Het Land van Essche ligt tussen de Schenkeldijk, Land van Essche 1 en een typisch Hoeksche Waards dijklint met daarachter het water van de Nieuwe haven. Het fijne van deze plek is dat u echt buiten woont, maar dat u met 5 minuten lopen ook in het dorp bent. Strijen is een middelgroot dorp in de Hoeksche Waard en biedt een uitgebreid aanbod van voorzieningen. Hiervandaan bent u in 15 minuten in Dordrecht en hartje Rotterdam is maar 25 minuten rijden.

Het woningaanbod
Bijzonder zijn de verschillende woonsferen in het Land van Essche. Zo kunt u ‘Wonen aan de statige laan’, ‘Wonen aan het water’ en ‘Wonen aan het groen’. Ook qua woningaanbod is er volop variatie. In fase 1 komen appartementen en rijwoningen in verschillende groottes, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. In het totaal wel 11 verschillende typen. Er worden ook woningen met Koopstartregeling aangeboden. Daarmee bieden we ook de starter op de woningmarkt een kans op een fijn, nieuw thuis.

Drie redenen om hier te kopen:
Betaalbaar: Land van Essche valt op door goede prijskwaliteitverhouding. De prijzen zijn laag vergeleken met de prijzen van andere nieuwbouwprojecten in de regio. Jonge starters, ouderen en gezinnen iedereen kan hier een thuis vinden. Daarbij zijn de woningen heel energiezuinig, waardoor uw energierekening elke maand weer positief zal verrassen.
Duurzaam: Land van Essche wordt energieneutraal en daardoor duurzaam, klimaat adaptief en natuur inclusief. Goed voor de natuur en goed voor u, want de woningen zijn allemaal gasloos, uitstekend geïsoleerd en voorzien van de nieuwste technieken en materialen. Daardoor voelt het huis heel comfortabel.
Snelle bouw: Na de start verkoop gaat de aannemer snel starten met de bouw. De maximale bouwtijd is 1 jaar. De oplevering van de eerste woningen staat al voor zomer van 2025 op de planning. En ook niet geheel onbelangrijk, onze bouwer is al twee keer door consumenten uitgeroepen tot 'Beste Bouwer van Nederland'.

Duurzame woningen
Duurzame woningen, zoals energie-nul gebouwen (ENG’s), hebben geavanceerde energie-efficiënte systemen en zijn vaak uitgerust met zonnepanelen. De woningen in Land van Essche in Strijen zijn ontworpen om de energiebehoefte te minimaliseren en zijn in staat om zelfvoorzienend te zijn in hun energiebehoeften. Dit betekent dat ze minder afhankelijk zijn van fossiele brandstoffen en aanzienlijk lagere energiekosten hebben. En wist u dat veel hypotheekverstrekkers rentekorting geven als u een ENG koopt?

Aan deze aanmelding kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 379.000 - € 439.000 v.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 155

Locatie

Plaats Strijen

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 230 m² - 348 m²
Woonoppervlakte 107 m² - 107 m²

Indeling

Aantal verdiepingen 2
Aantal kamers 3 kamers waarvan 2 slaapkamers

Buitenruimte

Tuin
 • achtertuin

Bergruimte

Schuur/berging Vrijstaand hout
Voorzieningen
  Aantal schuren 1

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • geen garage

  Ontdek de woning

  Land Van Essche, Levensloopbestendige drie-onder-een-kapwoning, Strijen
  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

  Bouwnummers

  Land Van Essche, Levensloopbestendige drie-onder-een-kapwoning, bouwnummer: C20, Strijen
  Land Van Essche, Levensloopbestendige drie-onder-een-kapwoning, bouwnummer: C20, Strijen
  Bekijk alle afbeeldingen
  Verkocht onder voorbehoud
  Land Van Essche, Levensloopbestendige drie-onder-een-kapwoning, bouwnummer: C20
  3291, Strijen

  € 409.000 V.o.n.

  • 3 kamers
  Land Van Essche, Levensloopbestendige drie-onder-een-kapwoning, bouwnummer: C21, Strijen
  Land Van Essche, Levensloopbestendige drie-onder-een-kapwoning, bouwnummer: C21, Strijen
  Bekijk alle afbeeldingen
  Verkocht onder voorbehoud
  Land Van Essche, Levensloopbestendige drie-onder-een-kapwoning, bouwnummer: C21
  3291, Strijen

  € 379.000 V.o.n.

  • 3 kamers