KOER fase 1 (OUD), Atelierwoningen Blok 12 , 3072 DB, Rotterdam

 • 175 m² - 226 m²
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

Atelierwoningen Blok 12 Blok 12 van KOER ligt op de hoek van de Hilledijk en de Katadreuffestraat. Dit blok bestaat uit twee zeer ruime Atelierwoningen met een woonoppervlakte van ca. 175 m² en ca. 226 m². Deze twee atelierwoningen hebben drie ruime woonlagen. Op de...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 175 m² - 226 m²
Aantal slaapkamers 4 slaapkamers
Aantal kamers 5 kamers

Buurtstatistieken Kop van Zuid

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Atelierwoningen Blok 12

Blok 12 van KOER ligt op de hoek van de Hilledijk en de Katadreuffestraat. Dit blok bestaat uit twee zeer ruime Atelierwoningen met een woonoppervlakte van ca. 175 m² en ca. 226 m². Deze twee atelierwoningen hebben drie ruime woonlagen. Op de begane grond heeft bouwnummer 12-00-01 een entree met werkruimte en bouwnummer 12-00-02 heeft een grote entree met een eigen atelier. Op de eerste verdieping hebben deze twee woningen een ruime woonkamer met leefkeuken en nog een aparte bijkeuken en op de tweede verdieping drie of vier slaapkamers, de badkamer, een berging en de techniekruimte.

Op de derde verdieping hebben beide woningen een gigantisch dakterras van ca. 68 en ca. 75 m². Het dakterras is vanaf de 2e verdieping te bereiken middels de trap.

De prijzen van deze Atelierwoningen zijn: van € 782.500,- tot € 857.500,- v.o.n. Onderstaand vind je tevens ook de v.o.n.-prijzen per bouwnummer. De v.o.n.-prijzen van deze Atelierwoningen zijn exclusief een parkeerplaats á € 35.000,-.

De Atelierwoningen in Blok 12 zijn de bouwnummers 12-00-01 en 12-00-02.

Disclaimer: deze aanmelding is met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter kunnen er geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht

Bouw

Soort dak Plat dak
Materiaal van dak
 • overig
Aantal eenheden 78

Locatie

Plaats Rotterdam

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 30 m² - 70 m²
Woonoppervlakte 175 m² - 226 m²

Indeling

Aantal kamers 5 kamers waarvan 4 slaapkamers

Website

Buitenruimte

Tuin
 • geen tuin

Bergruimte

Voorzieningen

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • parkeerkelder
  • parkeerplaats

  Buurtstatistieken Kop van Zuid

  Leeftijd buurtbewoners

  Huishoudens

  Koop/Huur

  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.