KOER Fase 2 , 3072 DB, Rotterdam

 • 100 m² - 172 m²
 • 7 bouwnummers beschikbaar
€ 535.000 - € 717.500 v.o.n.
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

INFORMATIECENTRUM Kom langs in de nieuwe modelwoning op de bouwplaats van KOER, kom de maquette bekijken, beleef het project in Virtual Reality en laat je door de makelaars uitgebreid informeren over dit geweldige project en de beschikbare koopwoningen aan de Laan op...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 100 m² - 172 m²

Buurtstatistieken Kop van Zuid

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

INFORMATIECENTRUM
Kom langs in de nieuwe modelwoning op de bouwplaats van KOER, kom de maquette bekijken, beleef het project in Virtual Reality en laat je door de makelaars uitgebreid informeren over dit geweldige project en de beschikbare koopwoningen aan de Laan op Zuid in Rotterdam. Uiteraard hebben wij ook de verkoopbrochure en de verkoopposter voor je klaarliggen!

Deze maand is de modelwoning van KOER op onderstaande momenten geopend:

- Zaterdag 25 november van 11:00 tot 12:00 uur

KOER
Wonen op een fantastische plek in Rotterdam met alle voorzieningen dichtbij? Dan is KOER echt iets voor jou! KOER ligt aan de Laan op Zuid in Rotterdam. Er zullen in dit nieuwbouwproject 168 woningen worden gerealiseerd met een mix van huurwoningen, appartementen, Beneden- en bovenwoningen, dijkwoningen, atelierwoningen en herenhuizen. Voor ieder wat wils dus! KOER wordt een landmark aan de Laan op Zuid. Een opvallende verschijning. Een woonblok met een sterke, eigen identiteit die wordt gevormd door een dynamische lobby, een opvallend marathonbalkon, een prachtig park en een geweldige binnentuin. Schrijf je hier in en we houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de koopwoningen in KOER.

Omgeving KOER
KOER ligt midden in het Rotterdamse stadsdeel Feijenoord. Goed bereikbaar met het OV en met een kwartier ben op de snelweg. Zin om lekker uit eten te gaan? De hippe wijk Katendrecht is nog geen 10 minuutjes fietsen. Fiets nog 5 minuten verder en je staat op de Coolsingel.

Ontwikkelingen Parkstad
De te ontwikkelen woonwijk Parkstad in Rotterdam waarin ook KOER zal worden gerealiseerd, ligt aan weerszijde van de Laan op Zuid, tussen de huidige Kop van Zuid, de wijk Feijenoord en de Afrikaanderwijk. Parkstad wordt de natuurlijke verbinding tussen verschillende wijken op Rotterdam Zuid. De wijk slaat een brug tussen Nieuw Zuid en Oud Zuid. In Parkstad vinden diverse ontwikkelingen plaats en zullen verschillende projecten worden gerealiseerd. Als belangstellende van KOER ben je vast benieuwd wat en welke projecten er rondom KOER zullen worden gerealiseerd. Daarom hebben we op de concept situatie van KOER inzichtelijk gemaakt waar welk project precies komt. Deze concept situatie kun je hier bekijken.

Een ruime keuze dus. De woningen liggen ook allemaal nog eens rondom een prachtige groene binnentuin waarin je helemaal tot rust kunt komen. In KOER komen ook nog 90 huurappartementen in het middensegment en de vrije sector. In een later stadium zal er bekend worden gemaakt waar je jezelf als belangstellenden voor een huurwoning kunt aanmelden.

Parkeren
Parkeren in KOER wordt opgelost met een gedeelde, half verdiepte parkeergarage. De garage is voor auto’s toegankelijk via een veilige hellingbaan vanuit de Katadreuffestraat. Fietsers betreden de garage via de mobiliteitshub in de publieke plint aan de Laan op Zuid, de ingang aan de Katadreuffestraat of de ingang aan de Stroomkoningstraat. Via een flauwe hellingbaan hebben bewoners toegang tot private en gedeelde fietsparkeerplekken en diverse soorten deelmobiliteit. Nagenoeg elke woning heeft een eigen overdekte privéparkeerplaats in deze parkeergarage. Heb je een elektrische auto? Geen probleem, als kopersoptie kun je een eigen laadmogelijkheid creëren in de parkeergarage. Tevens komen er aparte gezamenlijke fietsenstallingen per woonblok op begane grondniveau en uiteraard wordt er rekening gehouden met het plaatsen van bakfietsen scooters en elektrische fietsen.

Deelmobiliteit
Auto’s staan over het algemeen meer stil dan dat ze rijden, wat enorm zonde van het geld, ruimte en milieu is. We weten al dat bij KOER het openbaar vervoer ruimschoots op loopafstand aanwezig is en dat nagenoeg elke woning een eigen parkeerplaats heeft, maar KOER heeft meer. KOER heeft ook haar eigen deelmobiliteit met een ruim palet aan vervoersopties, zoals bijvoorbeeld auto’s, scooters en bakfiets, dus nóg minder CO2-uitstoot!.

De Binnentuin
Ruim 3.500 m² is de gezamenlijke binnentuin in KOER die grenst aan de privétuinen. Een heus speelparadijs voor kinderen en nog afsluitbaar ook! De binnentuin bestaat uit een zogenaamde “Gorstuin” en een “Griendtuin” met verschillende wadi’s en hoogteverschillen ingericht met diverse sportzones, kinderspeelzones, moestuintjes, zitplekken, relaxplaatsen en natuurplaatsen, allemaal zowel in de zon als de schaduw. Naast de grote gemeenschappelijke binnentuin van ruim 3.500 m² heeft nagenoeg elke woning wel een eigen buitenruimte in de vorm van een privétuin of een terras. De privétuinen en terrassen zijn in basis al voorzien van een prachtige duurzame erfafscheiding met een heuse pergola en schitterende plantenbakken met zitranden. Bovendien worden sommige privétuinen voorzien van een eigen geïntegreerde tuinberging om bijvoorbeeld je tuinmeubels in op te bergen.

Schrijf je in voor KOER
Wil je de ontwikkelingen rondom de nieuwbouwwoningen in KOER op de voet volgen? Altijd als eerste het nieuws ontvangen? Schrijf je dan via de projectwebsite van KOER in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates per e-mail.

Disclaimer: deze aanmelding is met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter kunnen er geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 535.000 - € 717.500 v.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 23
Start bouw 01-04-2022 0:00

Locatie

Plaats Rotterdam
Land NL

Oppervlakte en inhoud

Inhoud 678 m³ - 300 m³
Perceeloppervlakte 14 m² - 116 m²
Woonoppervlakte 100 m² - 172 m²
Inhoud 300 m² - 678 m²

Website

Buurtstatistieken Kop van Zuid

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Ontdek de woning

KOER Fase 2, Rotterdam

Hier zult u wonen

KOER Fase 2, 3072 DB, Rotterdam

Results

No results were found
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Bouwtypes

KOER Fase 2, Appartementen Blok 10, Rotterdam
KOER Fase 2, Appartementen Blok 10
3072 DB, Rotterdam

€ 535.000 - € 660.000 v.o.n.

 • 100 m² - 132 m²
 • 3 kamers
 • 3 beschikbaar
KOER Fase 2, Appartementen Blok 6, Rotterdam
KOER Fase 2, Appartementen Blok 6
3072 DB, Rotterdam

€ 600.000 - € 605.000 v.o.n.

 • 113 m² - 113 m²
 • 4 kamers
 • 0 beschikbaar
KOER Fase 2, Herenhuizen Blok 11, Rotterdam
KOER Fase 2, Herenhuizen Blok 11
3072 DB, Rotterdam

€ 722.500 - € 722.500 v.o.n.

 • 161 m² - 161 m²
 • 1 kamers
 • 0 beschikbaar
KOER Fase 2, Herenhuizen Blok 13, Rotterdam
KOER Fase 2, Herenhuizen Blok 13
3072 DB, Rotterdam

€ 585.000 - € 680.000 v.o.n.

 • 120 m² - 154 m²
 • 6 kamers
 • 3 beschikbaar
KOER Fase 2, Herenhuizen Blok 5, Rotterdam
KOER Fase 2, Herenhuizen Blok 5
3072 DB, Rotterdam

€ 677.500 - € 717.500 v.o.n.

 • 171 m² - 172 m²
 • 6 kamers
 • 1 beschikbaar

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie