Imagine, Penthouse , 3071 AL, Rotterdam

 • 221 m² - 225 m²
€ 1.295.000 - € 1.395.000 v.o.n.
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

HET PLAN Met Imagine Rotterdam krijgt de Laan op Zuid een prachtige entree. Met twee torens die verbonden worden door een laagbouwdeel, ontstaat een prachtig icoon. Er worden 295 woningen gerealiseerd, waarvan 162 bestemd voor verkoop. Er is volop variatie in...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 221 m² - 225 m²
Aantal kamers 4 kamers

HET PLAN
Met Imagine Rotterdam krijgt de Laan op Zuid een prachtige entree. Met twee torens die verbonden worden door een laagbouwdeel, ontstaat een prachtig icoon. Er worden 295 woningen gerealiseerd, waarvan 162 bestemd voor verkoop. Er is volop variatie in woningen in de torens, in de laagbouw en aan de binnentuin. Imagine ligt aan de Laan op Zuid, Rosestraat en de Kruierstraat en kijkt op de plek van het nieuwe stadion. De hoge toren heeft maar liefst 22 verdiepingen en hierin komen de koopwoningen. In de lagere toren (16 verdiepingen) komen de huurappartementen en in de plint is ruimte voor diverse commerciële functies, zoals een koffiebar, lunchplek of kleine winkels. In het middengebied vind je de prachtig aangelegde binnentuin die toegankelijk is voor alle bewoners. Ook via de Laan op Zuid is de binnentuin via een grote trap bereikbaar.

Veel woningen hebben een geweldig uitzicht op deze tuin. Maar er zijn ook woningen met prachtige vergezichten over de Maas, het centrum of kijkend op de Kuip en/of het nieuwe stadion. Aan de Kruierstraat zijn de voordeuren van de stadswoningen. In de hogere toren bevinden zich de torenappartementen in veel verschillende groottes van SMALL tot XL Penthouse. Via de Kruierstraat is de parkeergarage bereikbaar, waar onder andere de deelauto’s voor de bewoners te vinden zijn.

WONINGAANBOD
Imagine is een beeldbepalend appartmentengebouw met toonaangevende architectuur. Het bestaat uit twee torens omzoomd door stadswoningen en commerciele ruimten. In totaal komen er 162 koopwoningen met oppervlakten van 48 m2 voor een 2-kamerappartement tot 226 m² voor een penthouse. In de plints bevinden zich de stadswoningen en binnenhof- en binnentuinappartmenten. In de torens komen luxe appartementen variërend in grootte van 48-108 m². De appartementen liggen op de 6e t/m 22e verdieping en zijn bereikbaar via een luxe lobby op straatniveau, maar ook via een looproute door de binnentuin. Het uitzicht is spectaculair en divers. Zo kijk je uit over het centrum, de Maas of het nieuwe Feyenoord City.

WONINGTYPE PENTHOUSES
Op de twee bovenste etages liggen de nog flexibel in te delen XL-penthouses met oppervlakten van circa 225 m²! Elk penthouse beslaat de helft van een verdieping waardoor er een 180 graden uitizcht is over een heel groot deel van Rotterdam. Wilt u een masterbedroom met inloopbadkamer, een grote woonkeuken met luxe kookeiland of misschien wel een gastenkamer met eigen badkamer. De mogelijkheden zijn divers en de ruimte leent zich uitstekend voor een inrichting naar eigen smaak en wens!

Kenmerken
Koopsommen: € 1.295.000 v.o.n. - € 1.395.000 v.o.n.
Soort woning: Penthouse
Aantal kamers: 5 (4 slaapkamers)
Woonoppervlakte: 221 - 226 m²

Disclaimer:
De teksten en impressies zijn bedoeld om een goede indruk te geven van het project Imagine. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 1.295.000 - € 1.395.000 v.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Soort dak Plat dak
Materiaal van dak
 • overig
Aantal eenheden 7
Aantal vrije eenheden 3

Locatie

Plaats Rotterdam

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 221 m² - 225 m²

Indeling

Aantal verdiepingen 1
Aantal kamers 4 kamers

Buitenruimte

Tuin
 • geen tuin

Bergruimte

Schuur/berging Box
Voorzieningen
  Aantal schuren 1

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • geen garage

  Ontdek de woning

  Imagine, Penthouse, Rotterdam
  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

  Bouwnummers

  Imagine, Penthouse, bouwnummer: 160, Rotterdam
  Imagine, Penthouse, bouwnummer: 160, Rotterdam
  Bekijk alle afbeeldingen
  Imagine, Penthouse, bouwnummer: 160
  3071 AL, Rotterdam

  € 1.295.000 V.o.n.

  • 5 kamers
  Imagine, Penthouse, bouwnummer: 161, Rotterdam
  Imagine, Penthouse, bouwnummer: 161, Rotterdam
  Bekijk alle afbeeldingen
  Imagine, Penthouse, bouwnummer: 161
  3071 AL, Rotterdam

  € 1.395.000 V.o.n.

  • 5 kamers
  Imagine, Penthouse, bouwnummer: 162, Rotterdam
  Imagine, Penthouse, bouwnummer: 162, Rotterdam
  Bekijk alle afbeeldingen
  Imagine, Penthouse, bouwnummer: 162
  3071 AL, Rotterdam

  € 1.375.000 V.o.n.

  • 5 kamers