Hof van Maerlant, Penthouse , 3232 ED, Brielle

 • 230 m² - 230 m²
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

Luxe wonen in een parkachtige omgeving op loopafstand van het historische centrum van Brielle. In het Hof van Maerlant worden onder andere twee penthouses ontwikkeld in het monumentale pand van de voormalige Rijks HBS aan de lommerrijke Jan Matthijsenlaan. Ruim 230...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 230 m² - 230 m²
Aantal kamers 1 kamers

Luxe wonen in een parkachtige omgeving op loopafstand van het historische centrum van Brielle. In het Hof van Maerlant worden onder andere twee penthouses ontwikkeld in het monumentale pand van de voormalige Rijks HBS aan de lommerrijke Jan Matthijsenlaan. Ruim 230 vierkante meter woonoppervlakte heeft u hier tot uw beschikking, een living van 100 m2 en een heerlijk terras aan uw woonkamer van 34 vierkante meter.

Deze woningen kenmerken zich door hoge majestueuze plafonds; in de woonkamer en keuken is de het plafond 4,60 meter hoog, fraaie dakspanten in het zicht, een liftinstallatie met uw eigen toegang naar uw appartement, twee parkeerplaatsen en twee bergingen. Door de transformatie van het gebouw zijn de afbouwkwaliteit, de isolatiewaardes en het comfort gelijkwaardig aan de eisen die nu aan nieuwbouw worden gesteld.
Totaal heeft u drie royale slaapkamers, respectievelijk van 19, 22 en 26 m2, twee badkamers en natuurlijk vloerverwarming door het gehele penthouse.

De prachtig aangelegde tuin rondom het gebouw is ontworpen met pergola’s, diverse bankjes, mooie beplanting, gazons en hoge bomen. Tevens vindt u hier de twee eigen parkeerplaatsen en nog een berging met elektriciteit voor de E-bikes. Kortom monumentaal wonen in een prachtig gebouw met de grootste penthouses van Brielle.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht

Bouw

Aantal eenheden 27

Locatie

Plaats Brielle

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 230 m² - 230 m²

Indeling

Aantal verdiepingen 2
Aantal kamers 1 kamers

Website

Buitenruimte

Tuin
 • geen tuin

Bergruimte

Voorzieningen

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • geen garage
  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.