Hof van Aleida - BINNENKORT IN VERKOOP , 3112 GC, Schiedam

  • 57 m² - 136 m²
  • Geen bouwnummer beschikbaar
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

VERWACHTE START VERKOOP: Q2 2024 VERWACHTE START BOUW: Q4 2024 Hof van Aleida Aan de Oostsingel in Schiedam-Oost wordt de vroegere Gravin Aleidaschool getransformeerd naar appartementen en eengezinswoningen. Waar in 1921 de school voor het eerst haar deuren openden...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 57 m² - 136 m²

Buurtstatistieken Singelkwartier

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

VERWACHTE START VERKOOP: Q2 2024
VERWACHTE START BOUW: Q4 2024

Hof van Aleida Aan de Oostsingel in Schiedam-Oost wordt de vroegere Gravin Aleidaschool getransformeerd naar appartementen en eengezinswoningen. Waar in 1921 de school voor het eerst haar deuren openden voor de allerkleinsten, maakt zij nu plaats voor 17 koopwoningen.

9 Loftappartementen - De Gravin, De Ridder en De Baron
De klaslokalen en speelzalen in het historische schoolgebouw worden met behoud van de karakteristieke uitstraling getransformeerd tot 9 duurzame loftappartementen. De appartementen variëren in woonoppervlakte vanaf ca. 58 m² tot 137 m². Daarbovenop beschikt ieder appartement over een eigen buitenruimte in de vorm van een mooie tuin of ruim dakterras vanaf ca. 17 m² tot maar liefst 160 m². De appartementen worden hoogwaardig gerenoveerd tot gloednieuwe woning met behoud van de authentieke grote ramen met veel licht, hoge plafonds van ca. 3,5 meter en een duurzaam (voorlopig) energielabel A tot A++

8 Duurzame eengezinswoningen - De Jonkvrouw
Op de plaats van de oude gymzaal en bijgebouwen van de Gravin Aleidaschool verrijzen 8 duurzame nieuwbouw eengezinswoningen. Deze energiezuinige woningen, met ruim ca. 92 m² woonoppervlakte en 3 slaapkamers, bieden veel ruimte, rust en comfort vanwege de ideale ruimtelijke indeling. Iedere Jonkvrouw wordt voorzien van een eigen voor- en achtertuin van ca. 24 m² tot 55 m². Duurzaamheid staat binnen Hof van Aleida hoog in het vaandel. Zo sluiten de duurzame houten gevels van de nieuwbouw naadloos aan bij de groene inrichting van het collectieve hof.

Afwerking en duurzaamheid
• Gravin, Ridder en Baron: Energielabel A tot A++ (voorlopig)
• De Jonkvrouw: Energielabel A+++
• All-electric warmtepomp met WTW
• Vloerverwarming en HR++ glas
• Keuken, modern sanitair en tegelwerk in de V.O.N-prijs
• Ruimte fietsenstalling (enkele woningen hebben een privé berging)

Mobiliteit
Voor de toekomstige bewoners van Hof van Aleida worden 2 deelauto’s gefaciliteerd op de projectlocatie. 1 deelauto komt ook beschikbaar voor de buurtbewoners van het project. Verder worden géén privé parkeerplaatsen gerealiseerd of parkeervergunningen uitgegeven voor de woningen in het project. Het goede nieuws is dat Hof van Aleida zich op loopafstand (ca. 10 minuten) bevindt vanaf hoogwaardig trein-, metro-, tram- en busstation Schiedam-Centraal. Vanaf dit station sta je binnen een kwartier in het bruisende stadscentrum van Rotterdam. Aansluitend zijn voor elk appartement 2 fietsparkeerplaatsen gereserveerd in de collectieve stallingen in de gemeenschappelijke buitenruimte. De Jonkvrouw krijgt ieder een aparte berging waar de fietsen kunnen worden gestald.

Locatie
Hof van Aleida wordt gerealiseerd op de locatie van de Gravin Aleidaschool aan de Oostsingel in Schiedam-Oost, tussen Schiedam-Centrum en Rotterdam-West. De Oostsingel kent een optimale ligging, pal naast het centrum van Schiedam. Wie denkt aan Schiedam, denkt aan de charmante grachten en de authentieke binnenstad met de alledaagse voorzieningen als supermarkten, horeca en leisure binnen handbereik.
In het groene Prinses Beatrixpark geniet je van de serene rust, omringd door een groene en waterrijke omgeving. Zo bevindt ook hoogwaardig OV-knooppunt Schiedam-Centrum zich op loopafstand van het project. Hiermee is het bruisende stadscentrum van Rotterdam binnen handbereik via het OV, dan wel met de fiets of auto via de uitvalsweg de A20. Ondanks dat Ooms Makelaars Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 17
Start bouw 26-12-2024 0:00

Locatie

Plaats Schiedam
Land NL

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 57 m² - 136 m²

Buurtstatistieken Singelkwartier

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Ontdek de woning

Hof van Aleida - BINNENKORT IN VERKOOP, Schiedam

Hier zult u wonen

Hof van Aleida - BINNENKORT IN VERKOOP, 3112 GC, Schiedam

Schaduwwijzer

Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.