Het ZuideR Carré, ATRIUM , 3075 EA, Rotterdam

  • 75 m²
€ 315.000 V.o.n.
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

ATRIUM Type Atrium heeft 1 tot 3 slaapkamers en is er in verschillende varianten. De koepelwoningen bevinden zich in het midden van het gebouw en zijn direct bereikbaar vanuit de centrale gang. In de woonkamer op de begane grond is ruimte voor een keuken en de...

Toon meer

Kenmerken

Aantal kamers 1 kamers

ATRIUM

Type Atrium heeft 1 tot 3 slaapkamers en is er in verschillende varianten. De koepelwoningen bevinden zich in het midden van het gebouw en zijn direct bereikbaar vanuit de centrale gang. In de woonkamer op de begane grond is ruimte voor een keuken en de Atrium appartementen hebben de beschikking over een privégedeelte in de binnentuin. Op de verdieping bevindt zich een slaapkamer, badkamer en ruimte waar een werkplek gemaakt kan worden. Vanuit deze ruimte heb je uitzicht op de binnentuin. Op de 4e verdieping van het gebouw is de studio met aparte berging gelegen. Via de wenteltrap kom je op het woongedeelte. Hier is wonen en slapen in één ruimte ondergebracht. Ideaal voor een eenpersoonshuishouden of als pied-à-terre.

De resterende Atrium appartementen bevinden zich in de oost- en westgevel van het gebouw en hebben een balkon of dakterras. Op de 1e, 2e en 3e verdieping zijn de Atrium appartementen voorzien van royale balkons van ca. 10 m2. Op de 4e verdieping hebben de Atrium appartementen geen balkons maar riante dakterrassen van ca. 16 m2.

Bij de Atrium appartementen op de 4e verdieping ervaar je, mede door de dakkap, het monumentale karakter van het gebouw. Je proeft hier door de spanten de geschiedenis van het voormalige Zuiderziekenhuis.

BOUWNUMMERS: 0.15 | 0.16 | 1.09 | 1.15 | 2.09 | 2.15 | 4.07

Disclaimer: deze aanmelding is met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter kunnen er geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 315.000 V.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Recreatiewoning nee
Permanente bewoning ja
Bouwjaar 2024
Bouwvorm nieuwbouw
Soort dak samengesteld dak
Materiaal van dak
  • pannen
Open portiek nee
Aantal eenheden 72

Locatie

Adres Het ZuideR Carré 0.15
Plaats Rotterdam
Provincie Zuid holland
Land Nederland

Oppervlakte en inhoud

Totale woonoppervlakte 75

Indeling

Bevind zich op woonlaag 1
Aantal woonlagen 1
Aantal verdiepingen 1
Aantal kamers 1 kamers
Aantal woonlagen 1 woonlagen

Energie

Isolatie
  • volledig geisoleerd
Warm water
  • centrale voorziening
  • stadsverwarming

Bergruimte

Schuur/berging box
Aantal schuren 1

Parkeergelegenheid

Garage
  • geen garage

Ontdek de woning

Het ZuideR Carré, ATRIUM, Rotterdam

Hier zult u wonen

Het ZuideR Carré, ATRIUM, 3075 EA, Rotterdam

Schaduwwijzer

Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.