Verkocht onder voorbehoud 2984 GC, Ridderkerk

Groot Goed (twee-onder-een-kapwoningen en (half)vrijstaande woningen), Type E (Saffier), bouwnummer: 19, 2984 GC, Ridderkerk

€ 631.650 € 540.000 - € 625.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

De laatste beschikbare royale vrijstaande woning in dit prachtige plan! Gelegen op een ruime kavel. De woning kan nog ruimer gemaakt worden middels een aanbouw. De voorbereidingen hiervoor zijn getroffen middels het aanbrengen van 2 extra heipalen aan de...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 190 m² - 190 m²
Aantal slaapkamers 5 slaapkamers
Aantal kamers 6 kamers
Perceel 355 m² - 685 m²
Meer kenmerken

Vragen over deze woning?

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 631.650 € 540.000 - € 625.000
Status Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Soort woning eengezinswoning
Woning type vrijstaande woning
Type woning vrijstaande woni
Aantal eenheden 3
Locatie
Adres Groot Goed
Plaats Ridderkerk
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 755 m³ - 755 m³
Perceeloppervlakte 355 m² - 685 m²
Woonoppervlakte 190 m² - 190 m²
Indeling
Aantal kamers 6 (5 slaapkamers)

Uitgebreide omschrijving

De laatste beschikbare royale vrijstaande woning in dit prachtige plan! Gelegen op een ruime kavel. De woning kan nog ruimer gemaakt worden middels een aanbouw. De voorbereidingen hiervoor zijn getroffen middels het aanbrengen van 2 extra heipalen aan de achterzijde.

Riant wonen in Het Zand
Aan de rand van de wijk Het Zand, tussen de Hugo de Grootlaan en de Middenmolendijk, komt Groot Goed. Dit nieuwste stukje Ridderkerk ligt naast de nieuwe woningen van Het Nieuwe Zand, die hier in drie fasen zijn gebouwd.
Groot Goed is ruim opgezet, met kavels die in oppervlak variëren van een royale 247 m² tot een riante 870 m². De bestaande, volwassen bomen en de oude woningen aan de Middenmolendijk zijn op een mooie manier geïntegreerd in de planopzet.

Groot Goed bestaat uit:
- 14 luxe twee-onder-een-kapwoningen
- 3 halfvrijstaande woningen met de garage aan elkaar geschakeld
- 2 vrijstaande woningen.

De grote variatie in woningtypen in Groot Goed geeft het project het karakter van een woonbuurt die al lange tijd bestaat. Maar dan wél met alle comfort en luxe die nieuwbouw eigen is.

Luxe twee-onder-een-kapwoningen (type Koraal en Parel)
Aan de Hugo de Grootlaan liggen de twee-onder-een-kapwoningen. Verschillende typen, met een langskap of een dwarskap, opgetrokken in een roodbruine gevelsteen, met klassieke zwarte keramische dakpannen, houten kozijnen en met mooie details zoals een standaard erker of dakkapel (optioneel). De woningtypen variëren in woonoppervlakte van circa 158 m² tot circa 170 m². Alle twee-onder-een-kapwoningen hebben een ruime woonkamer met open keuken, drie slaapkamers, een badkamer aan de tuinzijde, een vrij indeelbare tweede verdieping en een garage aan het huis. De uitbreidings- en indelingsopties geven elk huis een eigen gezicht.

(Half)vrijstaande woningen (type Saffier en Graniet)
De eerste en de laatste woning in de fraaie rij aan de Hugo de Grootlaan zijn de vrijstaande woningen, gelegen op zeer royale kavels. De drie halfvrijstaande woningen zijn alleen met de garage geschakeld aan de buurwoning. De woningen zijn ontworpen in een eigentijdse jaren ’30 stijl, met oog voor kwaliteit en detail.

Wie in aanmerking wil komen voor een woning, kan het inschrijfformulier tot 20 maart 12.00 uur inleveren bij Ooms Makelaars Dordrecht, Johan de Wittstraat 40, 3311 KJ Dordrecht of per e-mail versturen aan dordrecht@ooms.com. Op 22 maart vindt de loting/toewijzing plaats. Wie bij één van de woningworkshops voor Groot Goed aanwezig is geweest, maakt bij de loting dubbel kans om ingeloot te worden.

Alle media

Alle afbeeldingen

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijke inwoners

  1.520
 • Vrouwelijke inwoners

  1.565
 • Inwoners Ridderkerk

  22.003
 • Inwoners Ridderkerk

  23.405
 • Auto('s)

  1,2 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 232.000,-

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie