Object
Object
Object
Object

Groot Goed (twee-onder-een-kapwoningen en (half)vrijstaande woningen), Type C (Parel), bouwnummer: 6, Ridderkerk 2984 GC Ridderkerk

2984 GC Ridderkerk € 486.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

De verkoop van de 19 woningen in Groot Goed is gestart! De brochure, prijslijst en het inschrijfformulier zijn verkrijgbaar.

Riant wonen in Het Zand
Aan de rand van de wijk Het Zand, tussen de Hugo de Grootlaan en de Middenmolendijk, komt Groot Goed. Dit nieuwste stukje Ridderkerk ligt naast de nieuwe woningen van Het Nieuwe Zand, die hier in drie fasen zijn gebouwd.
Groot Goed is ruim...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor Groot Goed (twee-onder-een-kapwoningen en (half)vrijstaande woningen), Type C (Parel), bouwnummer: 6, Ridderkerk.

Nu berekenen

Locatie van dit project

+
-

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Icon guy
  Inwoners Het Zand
  1.520 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Het Zand
  1.565 vrouwen
 • Icon car
  Auto's
  1,2 per huishouden
 • Icon house
  Gemiddelde vraagprijs
  € 232.000,-
 • Icon guy
  Inwoners Ridderkerk
  22.003 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Ridderkerk
  23.405 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  0.9 km
 • Voortgezet onderwijs
  2.8 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  0.7 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  1.6 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  0.5 km

Uitgebreide omschrijving

De verkoop van de 19 woningen in Groot Goed is gestart! De brochure, prijslijst en het inschrijfformulier zijn verkrijgbaar.

Riant wonen in Het Zand
Aan de rand van de wijk Het Zand, tussen de Hugo de Grootlaan en de Middenmolendijk, komt Groot Goed. Dit nieuwste stukje Ridderkerk ligt naast de nieuwe woningen van Het Nieuwe Zand, die hier in drie fasen zijn gebouwd.
Groot Goed is ruim opgezet, met kavels die in oppervlak variëren van een royale 247 m² tot een riante 870 m². De bestaande, volwassen bomen en de oude woningen aan de Middenmolendijk zijn op een mooie manier geïntegreerd in de planopzet.

Groot Goed bestaat uit:
- 14 luxe twee-onder-een-kapwoningen
- 3 halfvrijstaande woningen met de garage aan elkaar geschakeld
- 2 vrijstaande woningen.

De grote variatie in woningtypen in Groot Goed geeft het project het karakter van een woonbuurt die al lange tijd bestaat. Maar dan wél met alle comfort en luxe die nieuwbouw eigen is.

Luxe twee-onder-een-kapwoningen (type Koraal en Parel)
Aan de Hugo de Grootlaan liggen de twee-onder-een-kapwoningen. Verschillende typen, met een langskap of een dwarskap, opgetrokken in een roodbruine gevelsteen, met klassieke zwarte keramische dakpannen, houten kozijnen en met mooie details zoals een standaard erker of dakkapel (optioneel). De woningtypen variëren in woonoppervlakte van circa 158 m² tot circa 170 m². Alle twee-onder-een-kapwoningen hebben een ruime woonkamer met open keuken, drie slaapkamers, een badkamer aan de tuinzijde, een vrij indeelbare tweede verdieping en een garage aan het huis. De uitbreidings- en indelingsopties geven elk huis een eigen gezicht.

(Half)vrijstaande woningen (type Saffier en Graniet)
De eerste en de laatste woning in de fraaie rij aan de Hugo de Grootlaan zijn de vrijstaande woningen, gelegen op zeer royale kavels. De drie halfvrijstaande woningen zijn alleen met de garage geschakeld aan de buurwoning. De woningen zijn ontworpen in een eigentijdse jaren ’30 stijl, met oog voor kwaliteit en detail.

Wie in aanmerking wil komen voor een woning, kan het inschrijfformulier tot 20 maart 12.00 uur inleveren bij Ooms Makelaars Dordrecht, Johan de Wittstraat 40, 3311 KJ Dordrecht of per e-mail versturen aan dordrecht@ooms.com. Op 22 maart vindt de loting/toewijzing plaats. Wie bij één van de woningworkshops voor Groot Goed aanwezig is geweest, maakt bij de loting dubbel kans om ingeloot te worden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 486.000
Status Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Soort woning eengezinswoning
Woning type 2-onder-1-kapwoning
Type woning 2-onder-1-kapwon
Aantal eenheden 3
Aantal vrije eenheden 3
Locatie
Adres Groot Goed
Plaats Ridderkerk
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 665 m³ - 665 m³
Perceeloppervlakte 271 m² - 369 m²
Woonoppervlakte 170 m² - 170 m²
Indeling
Aantal kamers 5 (4 slaapkamers)

Op zoek naar nieuwbouw?

Bekijk onze projecten

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.