Dubbeldam InBloei , 3319, Dordrecht

  • Geen bouwnummer beschikbaar
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

BINNENKORT IN VERKOOP! Stel je eens voor. Wonen in een parkachtig buurtje van maar 50 woningen in een stukje Dordrecht dat nog altijd voelt als een dorp: Dubbeldam. Hier komt Dubbeldam InBloei. Hier komt een project zoals er geen tweede is. Eigenzinnig van...

Toon meer

Kenmerken

BINNENKORT IN VERKOOP!

Stel je eens voor. Wonen in een parkachtig buurtje van maar 50 woningen in een stukje Dordrecht dat nog altijd voelt als een dorp: Dubbeldam. Hier komt Dubbeldam InBloei. Hier komt een project zoals er geen tweede is. Eigenzinnig van architectuur, groen van inrichting. Alles wat Dordt tot zo’n leuke stad maakt vind je om de hoek. En alles wat wonen plezierig maakt ook. Natuur, rust, ruimte. Bij zo’n bijzonder project horen bijzondere woningen. Eigentijdse ontwerpen, duurzaam gebouwd. En, kun je het je voorstellen?

De architectuur en stedenbouw hebben een landschappelijk karakter. Je ziet het meteen aan de woningen: strak, stoer en stijlvol. Met drie typen oogt het plan heel gevarieerd: speelse herenhuizen, riante twee-onder-een-kapwoningen, exclusieve vrijstaande villa’s. Woningen zijn extra licht, met grote raamopeningen. En vooral ruim. Elke woning kun je nog eens vergroten met een uitbouw. Groot genoeg om er zelfs levensloopbestendig te wonen, met een badkamer en slaapkamer op de begane grond. Alle woningen zijn flexibel indeelbaar om al uw eigen woonwensen in te vullen. In het openbare gebied worden voldoende laadpalen gerealiseerd. Kortom een traditionele kwaliteit met een eigentijdse, onderscheidende uitstraling.

Wil je niets missen van In Bloei en de woningen? Meld je dan nu aan via de projectwebsite

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 50

Locatie

Plaats Dordrecht
Land NL

Ontdek de woning

Dubbeldam InBloei, Dordrecht

Hier zult u wonen

Dubbeldam InBloei, 3319, Dordrecht

Schaduwwijzer

Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.