Dordtse Pracht, Type C, bouwnummer: P11 , 3317 NR, Dordrecht

  • 184 m²
€ 947.500 V.o.n.
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

Wat een prachtig uitzicht! Aan bijna alle kanten zie je water en groen. Deze vrijstaande woning wordt aan drie zijden omsloten door het water. Direct aan de vlinderweide ligt de toegang tot het ruime perceel. Je komt de woning binnen aan de zijkant. Vanuit de hal met...

Toon meer

Kenmerken

Aantal slaapkamers 5 slaapkamers
Aantal kamers 6 kamers

Buurtstatistieken Dorus Rijkersstraat en omgeving

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Wat een prachtig uitzicht! Aan bijna alle kanten zie je water en groen. Deze vrijstaande woning wordt aan drie zijden omsloten door het water. Direct aan de vlinderweide ligt de toegang tot het ruime perceel. Je komt de woning binnen aan de zijkant. Vanuit de hal met apart toilet en bergruimte onder de trap, loop je de riante woonkamer in. Je kijkt gelijk uit over het water. De erker in het midden van de woon- en eetkamer heeft een prachtige raampartij. Dit maakt je woning heerlijk licht.

De eetkamer en keuken met kookeiland liggen aan de parkzijde. Via overhoekse ramen komt er veel licht in je keuken, en heb je prachtig zich op het groen en water. De U-vormige woon- en eetruimte is aan de tuinzijde ook zo lekker licht. Een grote schuifpui leidt naar de zonnige tuin op het zuiden. Heb je de keuken en eetkamer liever aan de zuidkant? Geen probleem. Dan draaien we het om.

De overloop op de eerste verdieping geeft toegang tot drie slaapkamers. Het is een heus trappenhuis, met trappen aan weerszijden. De master bedroom heeft een speelse Z-vorm en accent met oplopend plafond, die de verlaagde gootrand van het dak markeert. In de royale badkamer zijn een dubbele wastafel, douche en tweede toilet. Op de tweede verdieping liggen twee royale zolderkamers en is veel bergruimte. Naast de technische ruimte, is er een tweede bergruimte waar het witgoed kan staan. Hier berg je je spullen op. Een drieluiks raampartij op de verdiepingen zorgt voor veel lichtinval. Een heerlijk ruim huis. Ideaal voor jouw grote gezin?

Disclaimer:
De teksten en impressies zijn bedoeld om een goede indruk te geven van het project. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 947.500 V.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Soort woning villa
Recreatiewoning nee
Permanente bewoning ja
Bouwjaar 2025
Bouwvorm nieuwbouw
Open portiek nee
Aantal eenheden 15

Locatie

Adres Type C
Plaats Dordrecht
Provincie Zuid holland
Land Nederland

Oppervlakte en inhoud

Totale woonoppervlakte 184

Indeling

Aantal woonlagen 3
Aantal verdiepingen 3
Aantal kamers 6 kamers waarvan 5 slaapkamers
Aantal woonlagen 3 woonlagen

Parkeergelegenheid

Garage
  • geen garage

Buurtstatistieken Dorus Rijkersstraat en omgeving

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Ontdek de woning

Dordtse Pracht, Type C, bouwnummer: P11, Dordrecht

Hier zult u wonen

Dordtse Pracht, Type C, bouwnummer: P11, 3317 NR, Dordrecht

Schaduwwijzer

Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.