Dordtse Pracht, Type B, bouwnummer: P09 , 3317 NR, Dordrecht

  • 184 m²
€ 862.500 V.o.n.
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

Royale tweekapper met entree aan het park. Langs de groene bos- of vlinderweide ga je naar je woning. Nog even het bruggetje over het water, en je bent er. Via de entree in de voorgevel kom je in de ruime hal, met toilet en berging onder de trap naar boven. De...

Toon meer

Kenmerken

Aantal slaapkamers 5 slaapkamers
Aantal kamers 6 kamers

Buurtstatistieken Dorus Rijkersstraat en omgeving

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Royale tweekapper met entree aan het park. Langs de groene bos- of vlinderweide ga je naar je woning. Nog even het bruggetje over het water, en je bent er. Via de entree in de voorgevel kom je in de ruime hal, met toilet en berging onder de trap naar boven. De Z-vormige woonkamer is lekker licht. Via de overhoekse ramen heb je prachtig uitzicht op het park. Je mag zelf kiezen waar je het woon- en eetgedeelte wil hebben. Eten voor aan de parkrand, of juist achter aan de waterkant. Via de brede schuifpui kom je in de zonnige tuin. Heerlijk, dat uitzicht op het water en groen!

Op de eerste verdieping liggen drie slaapkamers. De master bedroom aan de voorzijde heeft een mooi accent met schuine wand door de verlaagde gootrand van het dak. In de hal op de eerste verdieping, is een tweede apart toilet. De ruime badkamer heeft een dubbele wastafel met douche. Op de tweede verdieping liggen twee zolderkamers, gescheiden door een technische ruimte. Hier kun je spullen opbergen en zijn de witgoedaansluitingen.

Het gevelbeeld van Type B is afwisselend. Houten gevelbekleding op de verdiepingen en verdiepingshoge ramen bij perceel 9. Dit hout zien we ook terug in perceel 6, maar dan met ramen in het vlak. De overige woningtypen B hebben een gemetselde gevel in licht metselwerk en afwisselend verdiepingshoge ramen of ramen in het vlak. Er is volop keuze. Iedere woning is uniek, en helemaal tot jouw thuis te maken.

Disclaimer:
De teksten en impressies zijn bedoeld om een goede indruk te geven van het project. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 862.500 V.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Soort woning villa
Recreatiewoning nee
Permanente bewoning ja
Bouwjaar 2025
Bouwvorm nieuwbouw
Open portiek nee
Aantal eenheden 15

Locatie

Adres Type B
Plaats Dordrecht
Provincie Zuid holland
Land Nederland

Oppervlakte en inhoud

Totale woonoppervlakte 184

Indeling

Aantal woonlagen 3
Aantal verdiepingen 3
Aantal kamers 6 kamers waarvan 5 slaapkamers
Aantal woonlagen 3 woonlagen

Parkeergelegenheid

Garage
  • geen garage

Buurtstatistieken Dorus Rijkersstraat en omgeving

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Ontdek de woning

Dordtse Pracht, Type B, bouwnummer: P09, Dordrecht

Hier zult u wonen

Dordtse Pracht, Type B, bouwnummer: P09, 3317 NR, Dordrecht

Schaduwwijzer

Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.