Dordts buiten - Fase 1C Plegt Vos, Type C2 hoekwoning , 3317, Dordrecht

 • 109 m² - 109 m²
€ 405.000 - € 420.000 v.o.n.
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

Fase 1c is nu in verkoop en bestaat uit 10 stoere woningen van type C1 en C2. Er zijn 2 verschillende types met verschillende afmetingen, welke met een unieke ligging in een praktische indeling. In fase 1a zijn nog 3 woningen beschikbaar. Wil jij graag duurzaam wonen...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 109 m² - 109 m²
Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 5 kamers

Fase 1c is nu in verkoop en bestaat uit 10 stoere woningen van type C1 en C2. Er zijn 2 verschillende types met verschillende afmetingen, welke met een unieke ligging in een praktische indeling. In fase 1a zijn nog 3 woningen beschikbaar. Wil jij graag duurzaam wonen in een groene omgeving met veel water, natuur en volwassen groen? In Dordts Buiten krijg je hiervoor alle ruimte!

In totaal worden in het groene hart van Amstelwijck circa 190 woningen gerealiseerd door Plegt-Vos. De rijwoningen, seniorenwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen zijn gesitueerd in drie deelgebieden die elk hun eigen sfeer hebben. Je woont hier heerlijk rustig in een autoluwe buurt waar kinderen veilig buiten kunnen spelen. De bereikbaarheid is ideaal dankzij de wandelfietsroute richting het centrum, de aanleg van een bushalte en de snelle aansluiting op de A16 en N3 waardoor je ook zo in Den Haag, Rotterdam of Breda bent. Daarbij kun je gebruikmaken van duurzame deelauto’s en deel(bak)fietsen in de mobiliteitshub.

Energieneutraal wonen:
In Dordts Buiten staat duurzaam wonen hoog in het vaandel, zonder dat je daarbij in hoeft te leveren op comfort. Dat begint al met de keuze voor duurzame bouwmaterialen. De woningen voldoen aan de nieuwste BENG-eisen. Op deze woningen leggen we zelfs nog meer zonnepanelen dan de landelijke norm op dit moment voorschrijft. Daarmee bereiken we BENG 2=0 en dat maakt de woningen energieneutraal. De woningen worden op de begane grond en 1e verdieping verwarmd door comfortabele vloerverwarming en zijn aangesloten op stadsverwarming. De balansventilatie met warmteterugwinning zorgt voor een gezond binnenklimaat en een optimale energiehuishouding. Al deze duurzame toepassingen zijn niet alleen beter voor de planeet, maar houden ook je energierekening laag. Een groot voordeel in deze tijd! Je kunt bovendien een groenverklaring krijgen voor extra rentekorting op je hypotheek, waardoor je de totale woonlasten nog verder verlaagt.

Disclaimer:
De teksten en impressies zijn bedoeld om een goede indruk te geven van het project. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 405.000 - € 420.000 v.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 11

Locatie

Plaats Dordrecht

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 137 m² - 215 m²
Woonoppervlakte 109 m² - 109 m²

Indeling

Aantal verdiepingen 3
Aantal kamers 5 kamers waarvan 3 slaapkamers

Website

Buitenruimte

Tuin
 • geen tuin

Bergruimte

Voorzieningen

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • geen garage

  Ontdek de woning

  Dordts buiten - Fase 1C Plegt Vos, Type C2 hoekwoning, Dordrecht
  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.