De Zalmhaven II, De Zalmhaven II - P3 , 3011 BT, Rotterdam

 • 208 m² - 208 m²
€ 1.057.000 - € 1.057.000 v.o.n.
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

De Zalmhaven Indrukwekkend torent De Zalmhaven uit boven de Maas en de stad; luxe en comfort, te midden van groene parken, historie en cultuur. De Zalmhaven: excellent wonen, leven op niveau. Stap binnen in De Zalmhaven en beleef hoe grandioos en vooruitstrevend...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 208 m² - 208 m²
Aantal kamers 1 kamers

De Zalmhaven

Indrukwekkend torent De Zalmhaven uit boven de Maas en de stad; luxe en comfort, te midden van groene parken, historie en cultuur. De Zalmhaven: excellent wonen, leven op niveau.

Stap binnen in De Zalmhaven en beleef hoe grandioos en vooruitstrevend wonen kan zijn. Met een hoogte van 215 meter omvat De Zalmhaven de hoogste wolkenkrabber van de Benelux, uitkijkend over de Maas en het Museumpark, oog in oog met de Erasmusbrug. De twee aangrenzende woontorens verbinden deze, als een visuele trap, met het lager gelegen Scheepvaartkwartier en volmaken het sierlijke ontwerp.

Het ontwerp van De Zalmhaven is van de hand van de architecten van Dam & Partners en KAAN Architecten, en bevat 452 appartementen en penthouses, 33 herenhuizen, een parkeergarage, kantoren, commerciële ruimtes, een daktuin en een restaurant met zicht over de imposante skyline van Rotterdam.

WONINGEN
De Zalmhaven biedt onderdak aan drie typen woningen: appartementen, penthouses en herenhuizen. De woningen zijn gesitueerd in de 215 meter hoge De Zalmhaven I aan de oostzijde, de twee identieke torens De Zalmhaven II en III en de onderste woonlaag. De meeste herenhuizen zijn voorzien van privédakterras en de appartementen en penthouses beschikken alle over een of meerdere buitenruimten.

LOCATIE
In De Zalmhaven woont u vlakbij de oever van de Maas, het groenste gebied van de binnenstad en op loopafstand van het culturele hart van Rotterdam. De Zalmhaven bevindt zich in het originele, authentieke Scheepvaartkwartier. Hier woont u chic-maritiem, groen en tegelijkertijd urbaan.

Het Scheepvaartkwartier en het nabijgelegen Museumpark en Het Park bij de Euromast, strekken zich uit door de fraaie omgeving en bieden een droom van rust en inspiratie. Tussen het groen zijn tal van lokale restaurants te vinden. Via de Scheepstimmermanslaan wandelt u naar de historische Veerhaven.

Met haar eersteklas positie in de stad bereikt u vanaf De Zalmhaven gemakkelijk uw volgende bestemming. Met de auto rijdt u, vanaf uw persoonlijke parkeerplek, via de Erasmusbrug, de Boompjes of de Coolsingel de ring op. Liever met het openbaar vervoer? In de nabije omgeving van uw woning vindt u metrostation Leuvehaven en meerdere tramverbindingen.

Het Scheepvaartkwartier blinkt uit in de aanwezigheid van geweldige restaurants, café’s en lunchrooms. Maar ook op steenworp afstand van onze lobby vindt u tal van horeca. Aangrenzend aan de lobby en binnentuin vindt u een gezellig koffietentje voor uw dagelijkse espresso macchiato (natuurlijk ook to go). Verder biedt de Houtlaan mogelijkheid aan horecaondernemers. Na uw workout in de gym op de eerste en tweede verdieping, wandelt u moeiteloos door naar een nabijgelegen juicebar of gezellige lunchroom aan de Houtlaan.

Toppunt van urban grandeur is zonder twijfel het restaurant op de bovenste verdieping van De Zalmhaven I, met overweldigend panorama over de mooiste skyline van het land. Nergens in Nederland dineert u op grotere hoogte en met een indrukwekkender uitzicht. Bij uitstek een plek om indruk te maken op een bijzonder iemand of een interessante zakendeal te sluiten op feestelijke wijze.

PARKEREN EN BERGING
De Zalmhaven verstoort uw woonomgeving liefst zo min mogelijk met geparkeerde auto’s, fietsen en scooters. Daarom is er gezorgd voor ruime parkeergelegenheid. De parkeergarage bevindt zich, onttrokken aan het oog, in de ‘buik’ van het gebouw en biedt ruimte aan 456 autoparkeerplaatsen en 35 motorparkeerplaatsen, alle exclusief te gebruiken door bewoners van De Zalmhaven. U betreedt de garage met uw eigen keycard en parkeert uw voertuig steeds op uw eigen parkeerplaats.

Op meerdere locaties in het gebouw zijn ruime fiets- en scooterbergingen opgenomen, wederom om uw directe woonomgeving clean en esthetisch te houden. De Zalmhaven II en III hebben vanuit de parkeergarage toegang tot de lift die u direct naar uw eigen verdieping brengt. Bewoners van De Zalmhaven I nemen de lift naar de begane grond, waar ze vanuit de lobby de lift nemen naar hun eigen woonlaag. Alle appartementen hebben een eigen buitenberging in het gebouw; de bergingen van De Zalmhaven II en III zitten in de parkeergarage, die van De Zalmhaven I bevinden zich in de onderste verdiepingen van de woontoren.

DE LOBBY
De ruime lobby van De Zalmhaven is bereikbaar via zowel de Gedempte Zalmhaven als de Houtlaan. Hier vindt u ons team van servicemanagers, die u allerhande zaken graag uit handen nemen, van het aannemen van uw pakketten tot het uitlaten van de hond en het kopen van een mooie bos bloemen.

In de lobby vindt u een imposante binnentuin en heeft u toegang tot tal van horecagelegenheden, de comfortabele kantoorruimten op bovengelegen verdiepingen en de van alle gemakken voorziene gym (uiteraard regelt uw servicemanager graag een personal trainer voor uw dagelijkse workout). De woningen in De Zalmhaven II en III hebben een eigen entree aan de Gedempte Zalmhaven, maar bewoners maken tevens gebruik van de voorzieningen in De Zalmhaven I.

GROEN
Aan de Gedempte Zalmhaven ligt een elegante groenstrook waar een deel van de herenhuizen aan grenst of op uitkijkt. Wie wil plaatst een bankje voor de gevel, om te genieten van een glas in de avondzon. In de lobby in De Zalmhaven I vindt u een imposante binnentuin. En op het dak van de parkeergarage is een smaakvol ingerichte gezamenlijke daktuin te vinden, die alleen toegankelijk is voor de bewoners van De Zalmhaven. De privédakterrassen van de herenhuizen, alleen bereikbaar voor de eigenaar, grenzen hieraan. Samen vormen ze een groene oase in het hart van de stad.

Disclaimer: deze aanmelding is met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter kunnen er geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 1.057.000 - € 1.057.000 v.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Soort dak Plat dak
Materiaal van dak
 • overig
Aantal eenheden 50

Locatie

Plaats Rotterdam

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 208 m² - 208 m²

Indeling

Aantal verdiepingen 1
Aantal kamers 1 kamers

Buitenruimte

Tuin
 • geen tuin

Bergruimte

Schuur/berging Box
Voorzieningen
  Aantal schuren 1

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • geen garage
  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.