De Zalmhaven - Herenhuizen aan de Houtlaan, Herenhuis B5 , 3016 DA, Rotterdam

 • 267 m² - 267 m²
€ 940.000 - € 940.000 v.o.n.
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

De Zalmhaven: excellent wonen, leven op niveau, te midden van groene parken, historie en cultuur. Stap binnen in De Zalmhaven en beleef hoe grandioos en vooruitstrevend wonen kan zijn. Met een hoogte van 215 meter omvat De Zalmhaven de hoogste wolkenkrabber van de...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 267 m² - 267 m²
Aantal slaapkamers 5 slaapkamers
Aantal kamers 7 kamers

De Zalmhaven: excellent wonen, leven op niveau, te midden van groene parken, historie en cultuur.

Stap binnen in De Zalmhaven en beleef hoe grandioos en vooruitstrevend wonen kan zijn. Met een hoogte van 215 meter omvat De Zalmhaven de hoogste wolkenkrabber van de Benelux, uitkijkend over de Maas en het Museumpark, oog in oog met de Erasmusbrug. De twee aangrenzende woontorens verbinden deze, als een visuele trap, met het lager gelegen Scheepvaartkwartier en volmaken het sierlijke ontwerp.

De Zalmhaven biedt onderdak aan drie typen woningen: appartementen, penthouses en herenhuizen. De woningen zijn gesitueerd in de 215 meter hoge De Zalmhaven I aan de oostzijde, de twee identieke torens De Zalmhaven II en III en de onderste woonlaag.

De meeste herenhuizen zijn voorzien van privédakterras en de appartementen en penthouses beschikken alle over een of meerdere buitenruimten.

HERENHUIS
Met een herenhuis in De Zalmhaven tekent u voor de ultieme combinatie van vrijheid en service.

Via een eigen entree, gelegen aan de Houtlaan, betreedt u uw herenhuis van drie of vier verdiepingen. In de meeste gevallen bevindt zich op het dak van deze stadswoningen een privédakterras, waarvan enkele toegang verlenen tot de gezamenlijke groene buitenruimte; een zonovergoten daktuin met uitzicht over het park aan de Gedempte Zalmhaven. Een unieke kans in het Scheepvaartkwartier.

De voorzijde van het herenhuis kan op de begane grond dienst doen als entree of zelfs ingericht worden als kantoor of praktijkruimte. Met een bankje voor de gevel creëert u ook hier een fijne buitenplek. De woningen aan de Houtlaan zijn groot van formaat en hebben de meeste zonuren op het dakterras.

In de herenhuizen van De Zalmhaven woont u zelfstandig en privé, maar met alle gemakken van de gemeenschappelijke voorzieningen. Geniet van onze uitgebreide persoonlijke service, het beste wat de stad te bieden heeft en het excellente wonen dat bij u past.

SERVICES
Leven in De Zalmhaven houdt niet op bij uw woning alleen. Wij begrijpen dat uw bestaan dynamisch is en bieden daarom uitgebreide service naar New Yorks model. Ons team van servicemanagers kent de bewoners van De Zalmhaven niet alleen bij naam, maar weet tevens waar ze ondersteuning kunnen gebruiken; het aannemen van uw pakketten, regelen van een diner voor die avond, het boeken van een yogales, uw kleding laten stomen, auto laten wassen of een suggestie doen voor een mooi cadeau voor uw geliefde. Op deze manier houdt u tijd over voor werk, uiteraard, maar ook voor reizen, liefhebberijen, vrienden; simpelweg de zaken die uw hart sneller doen kloppen. Uiteraard kunt u de services ook online aanvragen en betaalt u alleen voor de service die u gebruikt.

LOBBY
De ruime lobby van De Zalmhaven is bereikbaar via zowel de Gedempte Zalmhaven als de Houtlaan.

In de lobby vindt u een imposante binnentuin en heeft u toegang tot tal van horecagelegenheden, de comfortabele kantoorruimten op bovengelegen verdiepingen en de van alle gemakken voorziene gym.

HORECA
Het Scheepvaartkwartier blinkt uit in de aanwezigheid van geweldige restaurants, café’s en lunchrooms. Maar ook op steenworp afstand van onze lobby vindt u tal van horeca. Aangrenzend aan de lobby en binnentuin vindt u een gezellig koffietentje voor uw dagelijkse espresso macchiato. Verder biedt de Houtlaan mogelijkheid aan horecaondernemers. Na uw workout in de gym op de eerste en tweede verdieping, wandelt u moeiteloos door naar een nabijgelegen juicebar of gezellige lunchroom aan de Houtlaan.

Toppunt van urban grandeur is zonder twijfel het restaurant op de bovenste verdieping van De Zalmhaven I, met overweldigend panorama over de mooiste skyline van het land. Nergens in Nederland dineert u op grotere hoogte en met een indrukwekkender uitzicht. Bij uitstek een plek om indruk te maken op een bijzonder iemand of een interessante zakendeal te sluiten op feestelijke wijze.

Disclaimer: deze aanmelding is met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter kunnen er geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 940.000 - € 940.000 v.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 15

Locatie

Plaats Rotterdam

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 35 m² - 35 m²
Woonoppervlakte 267 m² - 267 m²

Indeling

Aantal kamers 7 kamers waarvan 5 slaapkamers

Buitenruimte

Tuin
 • geen tuin

Bergruimte

Schuur/berging Inpandig
Voorzieningen
  Aantal schuren 1

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • parkeerplaats

  Ontdek de woning

  De Zalmhaven - Herenhuizen aan de Houtlaan, Herenhuis B5, Rotterdam
  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.