De Veerkade fase 3 - appartementen, Appartement - Type B , 3201 AN, Spijkenisse

 • 72 m² - 72 m²
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

LET OP: BINNENKORT START DE PRE-SALE! Statig wonen aan een prachtige haven Woont u in De Haven Spijkenisse in De Elementen straks statig aan de kade? Aan de Veerkade woont u rustig en heeft u prachtig uitzicht over een charmante binnenhaven. De Veerkade Deelgebied...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 72 m² - 72 m²
Aantal slaapkamers 2 slaapkamers
Aantal kamers 3 kamers

LET OP: BINNENKORT START DE PRE-SALE!

Statig wonen aan een prachtige haven
Woont u in De Haven Spijkenisse in De Elementen straks statig aan de kade? Aan de Veerkade woont u rustig en heeft u prachtig uitzicht over een charmante binnenhaven.

De Veerkade
Deelgebied De Veerkade bestaat in totaal uit circa 116 woningen en appartementen en kent een divers aanbod in verschillende stijlen. De Veerkade bestaat uit diverse appartementengebouwen en kadewoningen. Welke keuze u ook maakt, wonen aan de Veerkade in Spijkenisse is een genot. Comfortabel, sfeervol en een knipoog naar de rijke historie die de omgeving kent.

De Appartementen
Het appartementengebouw is met 19 woningen kleinschalig te noemen en draagt daarmee bij aan de gemoedelijkheid van de haven. Het aantal buren is beperkt waardoor je iedereen snel leert kennen. Een gesprekonderwerp bij een eerste kennismaking in de lift is geen probleem, want alle bewoners hebben in ieder geval één ding gemeen; het uitzicht vanaf het balkon. Elk balkon geeft immers een prachtig uitzicht over de Oude Maas of de haven.

• Woonkamer met open keuken
• Eigen berging op de begane grond
• 3- of 4-kamer appartementen
• Compleet met luxe keuken, badkamer, toilet en duurzaam energiesysteem
• Energieneutraal

Voor de Kadewoningen verwijzen wij u naar de projectwebsite of op Funda naar De Veerkade fase 3 - Kadewoningen.

Locatie
De Veerkade is gelegen aan de Oude Maas en ligt op loopafstand van het centrum van Spijkenisse. Dit staat garant voor vele voorzieningen, zoals diverse scholen, openbaar vervoer, restaurants en het nieuwe theater. Met keus uit zo’n 250 winkels is er genoeg aanbod om een middagje te gaan winkelen, en elke eerste en laatste zondag van de maand is het koopzondag!

Voorzieningen
Voor sportievere activiteiten ga je baantjes trekken, of vrij zwemmen met de kinderen, in het Rivièrabad. Daarnaast is er in de gemeente meer dan voldoende aanbod om aan te sluiten bij een sportvereniging. Ga voetballen, hockeyen, tennissen of sluit je aan bij één van de vele sportscholen en fitnessclubs.

Voor zorg en onderwijs hoef je ook niet ver te zoeken. Het Ruwaard van Puttenziekenhuis staat namelijk hoog aangeschreven. Bovendien is er een ruim aanbod aan basisscholen en voortgezet onderwijs. Rotterdam is een goed bereikbare locatie om de opleiding te vervolgen.

Toch verlangens naar een grotere stad? Dan brengt de directe metroverbinding of de A15 u binnen dertig minuten naar het centrum van Rotterdam.

Ondanks dat deze aanmelding met grote zorgvuldigheid is samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions. Deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht

Bouw

Aantal eenheden 19

Locatie

Plaats Spijkenisse

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 72 m² - 72 m²

Indeling

Aantal verdiepingen 1
Aantal kamers 3 kamers waarvan 2 slaapkamers

Website

Buitenruimte

Tuin
 • geen tuin

Bergruimte

Voorzieningen

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • geen garage
  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.