De Valk, Oostelijke hoekwoning , 3312, Dordrecht

 • 151 m² - 151 m²
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

Ontdek De Valk! Ruim wonen in het groen? Daarvoor hoef je de stad niet uit. Ontdek De Valk! Dit sculpturale, iconische nieuwbouwproject in Dordrecht omvat 12 ongekend grote stadswoningen. Met volop vierkante meters, om royaal te kunnen leven. Alle vrijheid, om met al...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 151 m² - 151 m²
Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 5 kamers

Ontdek De Valk!
Ruim wonen in het groen? Daarvoor hoef je de stad niet uit. Ontdek De Valk! Dit sculpturale, iconische nieuwbouwproject in Dordrecht omvat 12 ongekend grote stadswoningen. Met volop vierkante meters, om royaal te kunnen leven. Alle vrijheid, om met al die ruimte te doen wat jij wilt. Middenin het park, met het stadscentrum binnen handbereik. Ben jij die lucky bird die hier zijn droomhuis creëert?

Locatie
De Valk wordt gebouwd middenin het Leerpark, en vormt voorlopig het sluitstuk van de ontwikkeling van Nieuw Land van Valk. Een stuk stad dat een grootscheepse metamorfose onderging, en nu een bruisend woon-, werk- en leergebied is. Doordeweeks leeft het er aan alle kanten, door de aanwezigheid van scholen, kinderdagverblijven, organisaties en voorzieningen. En in het weekend? Dan genieten de bewoners van hun rust. Vooral de toekomstige bewoners van De Valk: zij wonen direct aan het park, tussen de bomen, de bloemen en de vogels.

Het project
De sculpturale vorm van het gebouw, de betonnen kolommen aan de gevels, de houten lamellen, en de planten die speels tussen de terrassen omhoog klimmen via de pergola: De Valk wordt beslist een blikvanger. Dat moet ook, want het woongebouw is het sluitstuk van de ontwikkeling van het gebied. Na de voltooiing van Valkhorst en Valkzicht wordt De Valk de kers op de taart.
Het gebouw krijgt een chique, warme uitstraling, en wordt niet alleen spectaculair van buiten, maar vooral ook van binnen. Van de 12 woningen is de een nog ruimer dan de ander. Daarbij heeft elke woning, afhankelijk van de ligging in het gebouw, zijn eigen bijzonderheden.

Woningen
De twaalf woningen in De Valk vallen op door hun uitzonderlijke proporties. Ze variëren in oppervlakte van 151 tot ruim 200 vierkante meter, en hebben elk drie woonlagen. De woningen hebben een diepte van maar liefst elf meter! De grote glaspartijen en de ligging op het Zuiden brengen bovendien een zee aan daglicht binnen, wat het gevoel van ruimtelijkheid nog eens extra versterkt.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht

Bouw

Soort dak Plat dak
Aantal eenheden 12

Locatie

Plaats Dordrecht

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 151 m² - 151 m²

Indeling

Aantal kamers 5 kamers waarvan 3 slaapkamers

Buitenruimte

Tuin
 • zonneterras

Bergruimte

Voorzieningen

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • geen garage
  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.