De Taantorens - START VERKOOP 11 JUNI! , 3143 DC, Maassluis

  • Geen bouwnummer beschikbaar
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

Nieuw in De Kade Maassluis - Markant wonen in de TaanTorens Start verkoop event Datum: dinsdag 11 juni 2024 Tijdstip: inloop van 15.00 tot 17.30 uur Plaats: serre van Hotel Maassluis, Govert van Wijnkade 48 Aanmelden voor het start verkoop event is niet nodig. Ben...

Toon meer

Kenmerken

Nieuw in De Kade Maassluis - Markant wonen in de TaanTorens

Start verkoop event
Datum: dinsdag 11 juni 2024
Tijdstip: inloop van 15.00 tot 17.30 uur
Plaats: serre van Hotel Maassluis, Govert van Wijnkade 48

Aanmelden voor het start verkoop event is niet nodig. Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen op 11 juni tussen 15.00 en 17.30 uur? Tijdens dit event maken we de v.o.n. prijzen bekend en ligt er een exemplaar van de verkoopbrochure met het inschrijfformulier voor je klaar. Makelaars en hypotheek adviseurs zijn aanwezig om al je vragen te beantwoorden. Vanaf 12 juni is alle verkoopinformatie en het inschrijfformulier te vinden op de website en zijn alle verkoopdocumenten ook te downloaden. De inschrijftermijn voor De TaanTorens loopt van woensdag 12 juni tot en met dinsdag 25 juni 2024.

- 52 heerlijke driekamer appartementen (ca. 80 tot 100 m2) -Prijzen vanaf ca. € 390.000 tot ca. € 585.000
- 2 mega penthouses (ca. 260 m2) met twee woonlagen - Prijzen volgen vanaf start verkoop
- Alle met balkon op het zuiden en betoverend uitzicht
- Op 20 metrominuten van centrum Rotterdam en 10 van strand Hoek van Holland

Altijd al markant willen wonen op een prachtige plek aan de Waterweg, waar imposante schepen zeewaarts varen? Dan doet zich nu een unieke kans voor met de TaanTorens. 52 riante driekamer appartementen en 2 mega penthouses, uitgevoerd in de architectuur van de pakhuizen van weleer. Alle met balkon op het zuiden en betoverend uitzicht. De TaanTorens worden gerealiseerd aan de boomrijke Taanschuurkade en markeren de entree van De Kade Maassluis. Deze nieuwe woonlocatie wordt gefaseerd aangelegd en krijgt steeds meer vorm. Er ontstaat een gezellige wijk waar iedereen zich thuis voelt. Op loopafstand van een historisch stadscentrum. Met winkels en andere voorzieningen in de nabijheid. En vlakbij de metro naar hartje Rotterdam of het strand.

Genieten van een heerlijke woonomgeving
Wonen in de De Kade betekent wonen in een wijk met veel ruimte en groen. De meeste woningen en appartementen zijn inmiddels verkocht en opgeleverd. De nieuwe bewoners genieten er met volle teugen van hun heerlijke woonomgeving. Het is dan ook een bijzonder deel van Maassluis, ontworpen vanuit de unieke ligging aan de Waterweg. De TaanTorens zijn mooie, strak vormgegeven gebouwen onder industriële architectuur in New York-stijl met afwisselend metselwerk en grote raampartijen aan de kant van de Waterweg. Deze stijl sluit goed aan bij de stoere architectuur van de stadswoningen aan de Taanschuurkade. Het schuine dak zal als een markant landmark vanaf ver te zien zijn.

Duurzaam comfort en ruime indeling
De TaanTorens tellen 52 ruime driekamer appartementen (ca. 80 tot 100 m2). Ze hebben een balkon op het zuiden en zijn georiënteerd op de Waterweg. De appartementen bestaan uit een woonkamer/keuken, badkamer met toilet, apart toilet en twee slaapkamers. U geniet van duurzaam comfort met lage energiekosten door de eigen bodemwarmtepomp en vloerverwarming/koeling. De entree met toegang tot bergingen, lift en trappenhuis is zowel benaderbaar vanaf de Taanschuurkade als vanaf de achterzijde (Spoorstraat). Parkeren kan achter het gebouw.

2 mega penthouses
Boven in elke toren zit een mega penthouse van twee woonlagen (ca. 260 m2). Vanaf het terras is er prachtig zicht op de rivier, de stad èn de polder. De extra verdieping prikkelt elke woonfantasie en kan bijvoorbeeld worden ingericht als atelier, wellness/fitness-ruimte, thuiskantoor of als woonverdieping met eigen voorzieningen voor familie of thuiswonende kinderen. De penthouses hebben een eigen garagebox onder het gebouw.

Start verkoop
De verkoop gaat naar verwachting medio mei 2024 officieel van start. Heeft u interesse in een luxe driekamer appartement of mega penthouse in de markante TaanTorens? En lijkt het u heerlijk om te genieten van een weergaloos uitzicht aan de Waterweg? Meld u zich nù alvast aan via de link. Dan bent u als eerste op de hoogte van de start verkoop. Binnenkort meer nieuws en plattegronden.

Prima bereikbaar en een mooie uitvalsbasis
Bekeken vanuit de groene achtertuin Midden-Delfland, het strand van Hoek van Holland en de grote steden Rotterdam en Den Haag ligt Maassluis heel centraal. Met zowel auto als metro, bus en veerpont is de stad niet alleen prima bereikbaar, maar ook een mooie uitvalsbasis.

- Op loopafstand van metrostation Maassluis-Centrum
- Hoek van Holland 10 metro minuten en Rotterdam in 20 minuten
- Snelweg A20 5 minuten
- Snelweg A4 9 minuten
- Den Haag 30 minuten
- Vliegveld 20 minuten

Maassluis, een stad die lééft
Maassluis heeft veel moois te bieden. Het is een stad met een maritieme historie, maar ook een stad die lééft. Dat is aan alles te merken. Je kunt er fijn wonen, plezierig winkelen en volop genieten van een prachtige omgeving. Bovendien is de rijke maritieme geschiedenis nog overal terug te vinden in het fraaie en schilderachtige centrum met zijn authentieke en gastvrije karakter. Wie door Maassluis wandelt, kan zich dan ook goed voorstellen waarom Maarten ’t Hart zo liefdevol over zijn geboorteplaats schrijft.

Maak alvast een afspraak met 1 van onze financieel adviseurs voor het laten opstellen van een haalbarheidscertificaat. Zo maakt u meer kans op de woning van uw dromen.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 54

Locatie

Plaats Maassluis
Land NL

Website

Ontdek de woning

De Taantorens - START VERKOOP 11 JUNI!, Maassluis

Hier zult u wonen

De Taantorens - START VERKOOP 11 JUNI!, 3143 DC, Maassluis

Schaduwwijzer

Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.