De Reijer, E1 , 2986 GK, Ridderkerk

 • 132 m² - 132 m²
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

In de wijk Het Zand, tussen de Hugo de Grootlaan, Erasmuslaan en Vlietlaan, ontstaat een ruim opgezet groen woongebied met eengezinswoningen en appartementen. Binnenrijk krijgt het karakter van een stadspark. Vanuit je huis stap je zó het park in, of loop je even...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 132 m² - 132 m²
Aantal slaapkamers 4 slaapkamers
Aantal kamers 5 kamers

In de wijk Het Zand, tussen de Hugo de Grootlaan, Erasmuslaan en Vlietlaan, ontstaat een ruim opgezet groen woongebied met eengezinswoningen en appartementen. Binnenrijk krijgt het karakter van een stadspark. Vanuit je huis stap je zó het park in, of loop je even naar de winkel voor een boodschap.

Aan de overkant van de Vlietlaan vind je winkelcentrum Vlietplein waar je alle dagelijkse boodschappen haalt. Ook scholen, kinderopvang, sportfaciliteiten, huisartsen, apotheek, openbaar vervoer en andere handige voorzieningen zijn op loop- en fietsafstand. Wil je uitgebreider winkelen? In een minuut of vijf fiets je naar het gezellige centrum van Ridderkerk, met zijn grote winkelaanbod, sfeervolle restaurantjes en terrassen.

Binnenrijk wordt gebouwd met aandacht voor mensen en het milieu. We gaan zelfs verder dan de eisen in het Bouwbesluit. Natuurlijk zijn deze nieuwbouwwoningen energieneutraal en volledig elektrisch (dus niet aangesloten op aardgas). Goede isolatie en mechanische ventilatie zorgen voor een lage energievraag en een prettig binnenklimaat. De moderne, stille warmtepomp (mogelijkheid tot koop of huur) i.c.m. vloerverwarming/-koeling houdt de temperatuur in huis comfortabel warm op koude dagen, en heerlijk koel op warme dagen. In huis bepaal je je eigen binnenklimaat. Natuurlijk wordt de stroom opgewekt door zonnepanelen. Maar duurzaam wonen in Binnenrijk gaat verder dan dat. De materialen zijn met zorg gekozen; denk aan een lange levensduur, recycling, een lage milieu-impact bij winning en transport en minimale uitstoot van schadelijke stoffen. Tenslotte gaan we zorgvuldig om met water. Zo wordt het waterverbruik beperkt door waterbesparende kranen, douches en toiletten. Daarnaast gaat het regenwater dat op de daken valt rechtstreeks naar de omliggende sloten zodat het riool niet te veel wordt belast.

Bijzonder aan De Reijer is dat de eengezinswoningen naar eigen wens in te delen zijn. Ze variëren in grootte en aantal slaapkamers en alle woningen hebben een privéterras en/of tuin met verschillende oriëntaties op de zon, één of zelfs twee privé parkeerplaatsen en lekker veel bergruimte. Het ene woningtype geeft zicht op het park, het andere type juist op het groen en het leven op straat. Wat je leefsituatie ook is; in dit plan is er voor ieder wat wils!

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht

Bouw

Aantal eenheden 27

Locatie

Plaats Ridderkerk

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 1 m² - 1 m²
Woonoppervlakte 132 m² - 132 m²

Indeling

Aantal kamers 5 kamers waarvan 4 slaapkamers

Buitenruimte

Tuin
 • geen tuin

Bergruimte

Voorzieningen

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • geen garage
  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.