De Groene Warande , 3206 LA, Spijkenisse

  • 42 m² - 97 m²
  • Geen bouwnummer beschikbaar
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

PROJECT OM NAAR UIT TE KIJKEN (momenteel in voorbereiding) Stedelijk wonen, een groenrijke omgeving en een centrale ligging, nieuwbouwplan De Groene Warande heeft alles wat je mag verwachten van een stadsbuurt. De nieuwe buurt wordt ruim van opzet, groen en rijk aan...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 42 m² - 97 m²

Buurtstatistieken Groenewoud-Koop

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

PROJECT OM NAAR UIT TE KIJKEN (momenteel in voorbereiding)
Stedelijk wonen, een groenrijke omgeving en een centrale ligging, nieuwbouwplan De Groene Warande heeft alles wat je mag verwachten van een stadsbuurt. De nieuwe buurt wordt ruim van opzet, groen en rijk aan water met veel ruimte voor kinderen om buiten te spelen, en bestaat in totaal uit 273 woningen. Het nieuwbouwplan heeft een gevarieerd woningaanbod met 103 eengezinswoningen en 170 appartementen, in allerlei varianten en prijsklassen, zowel koop als huur. De ligging van de nieuwe wijk is uitstekend; tussen het stadscentrum van Spijkenisse en het groene achterland.

137 appartementen eerste fase
De Groene Warande krijgt een mooie mix van woningen: eengezinswoningen en appartementen in allerlei varianten en prijsklassen, zowel koop als huur. De eerste fase omvat 137 appartementen en is gesitueerd tussen de Hekelingsweg en de J. Witteveenlaan. Het gaat om koop- en huurappartementen, waaronder sociale huurappartementen. De huurwoningen zullen overigens door een andere partij dan Ooms op een later moment worden aangeboden.

De woningen zijn voorbereid op de toekomst. Alle woningen worden namelijk zeer energiezuinig, wat resulteert in lagere energielasten voor de toekomstige bewoners. Los daarvan heb je in de eerste jaren nauwelijks kosten voor onderhoud. Want alles is nieuw. De verwachting is dat de eerste fase in de eerste helft van 2024 zal starten met de verkoop.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 137

Locatie

Plaats Spijkenisse
Land NL

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 42 m² - 97 m²
Inhoud 110 m³ - 253 m³

Buurtstatistieken Groenewoud-Koop

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Ontdek de woning

De Groene Warande, Spijkenisse

Hier zult u wonen

De Groene Warande, 3206 LA, Spijkenisse

Schaduwwijzer

Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.