De Akkerranden fase 3, 2 onder 1 kapwoning Korenbloem , 3227 AJ, Oudenhoorn

 • 149 m² - 149 m²
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

Zoek je een ruime 2 onder 1 kapwoning met aangebouwde stenen berging, net iets meer ruimte een heerlijke tuin? Bekijk eens de fraaie tweekappers in De Akkerranden, op een steenworp afstand van Hellevoetsluis. In fase 3 komen er 2 van het type Korenbloem beschikbaar....

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 149 m² - 149 m²
Aantal slaapkamers 4 slaapkamers
Aantal kamers 6 kamers

Buurtstatistieken

Zoek je een ruime 2 onder 1 kapwoning met aangebouwde stenen berging, net iets meer ruimte een heerlijke tuin? Bekijk eens de fraaie tweekappers in De Akkerranden, op een steenworp afstand van Hellevoetsluis. In fase 3 komen er 2 van het type Korenbloem beschikbaar. Ga jij voor 149 m2 woonoppervlakte?

Via de entree stap je direct in de hal. Hier is ook een toilet en de meterkast. Vanuit de hal open je de deur naar de woonkamer met toegang tot de tuin en de trap, met trapkast, naar de 1e verdieping. De keuken zit aan de voorzijde van de woning, zodat je uitzicht hebt over de spelende kinderen op straat tijdens het koken.

Voor iedereen een slaapkamer
Op de 1e etage zijn er 4 slaapkamers en een ruime badkamer. De zolder heeft ook behoorlijk wat mogelijkheden. Laat je hem helemaal open als één grote ruimte of maak je er een extra kamer van? Aan jullie de keus. Ook kun je op de zolder je wasmachine en droger kwijt in de afgesloten technische ruimte.

Energieneutraal wonen
De woningen in De Akkerranden zijn energieneutraal, oftewel zeer energiezuinig, en klaar voor een gasloze toekomst. De woningen krijgen zonnepanelen, vloerverwarming en een bodemwarmtepomp in eigendom.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht

Bouw

Aantal eenheden 31

Locatie

Plaats Oudenhoorn

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 294 m² - 329 m²
Woonoppervlakte 149 m² - 149 m²

Indeling

Aantal kamers 6 kamers waarvan 4 slaapkamers

Bergruimte

Voorzieningen

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • geen garage

  Buurtstatistieken

  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.