De Akkerranden fase 3, 2 onder 1 kapwoning Klaproos , 3227 AJ, Oudenhoorn

 • 132 m² - 132 m²
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

Aan de rand van het plan, staan deze 2 prachtige 2 onder 1 kapwoningen met aangebouwde stenen berging. De een heeft een zij entree en op de 1e verdieping een Frans balkon met dubbel openslaande deuren, de andere heeft een voorentree. De woningen zijn gasloos en zeer...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 132 m² - 132 m²
Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 5 kamers

Aan de rand van het plan, staan deze 2 prachtige 2 onder 1 kapwoningen met aangebouwde stenen berging. De een heeft een zij entree en op de 1e verdieping een Frans balkon met dubbel openslaande deuren, de andere heeft een voorentree. De woningen zijn gasloos en zeer energiezuinig. Voor de auto heb je op eigen terrein 2 plaatsen. Nieuwsgierig? Kom even binnen.

Via de entree stap je direct in de hal. Hier is ook een toilet en de meterkast. Vanuit de hal open je de deur naar de woonkamer met toegang tot de tuin en de trap naar de 1e verdieping. De keuken zit aan de voorzijde van de woning, zodat je uitzicht hebt over de spelende kinderen op straat tijdens het koken.

Voor iedereen een slaapkamer
Op de 1e etage zijn er 3 slaapkamers en een ruime badkamer. De zolder heeft ook behoorlijk wat mogelijkheden. Laat je hem helemaal open als één grote ruimte of maak je er een extra kamer van? Aan jullie de keus. Ook kun je op de zolder je wasmachine en droger kwijt in de afgesloten technische ruimte.

Energieneutraal wonen
De woningen in De Akkerranden zijn energieneutraal, oftewel zeer energiezuinig, en klaar voor een gasloze toekomst. De woningen krijgen zonnepanelen, vloerverwarming en een bodemwarmtepomp in eigendom.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht

Bouw

Aantal eenheden 31

Locatie

Plaats Oudenhoorn

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 271 m² - 321 m²
Woonoppervlakte 132 m² - 132 m²

Indeling

Aantal kamers 5 kamers waarvan 3 slaapkamers

Bergruimte

Voorzieningen

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • geen garage
  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.