3011 WK, Rotterdam

CasaNova, Torenappartementen, bouwnummer: 5, 3011 WK, Rotterdam

€ 675.000 v.o.n. Kan ik dit betalen?

Omschrijving

My New Neighbour Is My Muse In november start de verkoop van de torenappartementen, havenappartementen en penthouses binnen dit nieuwe icoon aan de Rotterdamse Wijnhaven. Wil je hiervan op de hoogte blijven en een uitnodiging ontvangen? Meld je dan direct aan via de...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 137 m²
Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 4 kamers
Meer kenmerken

Vragen over deze woning?

Download de Brochure

Download Dynamis brochure

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 675.000 v.o.n.
Status Beschikbaar
Bouw
Woning type portiekflat
Locatie
Adres CasaNova
Plaats Rotterdam
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 137 m²
Indeling
Bevind zich op woonlaag 14
Aantal woonlagen 1
Aantal verdiepingen 1
Aantal kamers 4 (3 slaapkamers)

Uitgebreide omschrijving

My New Neighbour Is My Muse

In november start de verkoop van de torenappartementen, havenappartementen en penthouses binnen dit nieuwe icoon aan de Rotterdamse Wijnhaven. Wil je hiervan op de hoogte blijven en een uitnodiging ontvangen? Meld je dan direct aan via de projectwebsite!

Voel je verbonden met de dynamiek op de Maas, geniet van de Markthal, de luxe Meent, Boymans, de Erasmusbrug. Leef met de historische Wijnhaven en het nieuwe Maritiem District aan je voeten. Geniet in je eigen appartement van de internationale grandeur van de Rotterdamse binnenstad. De pure avantgarde van het nieuwe CasaNova lonkt, verleidt en maakt waar. In zijn iconische prismavorm, van de eerste tot en met de vijfendertigste verdieping. You will love this place!

CasaNova & The Muse - Ensemble aan de Wijnhaven.
De woontorens CasaNova en The Muse vormen samen het nieuwe woongebied aan de kade van de historische Rotterdamse Wijnhaven. BARCODE Architects heeft beide gebouwen ontworpen als een eenheid met ieder een eigen unieke signatuur. De onderbouw van de beide torens zorgt voor een prachtig fundament, waaruit beide bijzondere torens oprijzen. In de onderbouw zijn de luxe havenappartementen, parkeerlagen en zeer bijzondere voorzieningen gehuisvest. Een prachtig in te richten gezamenlijke daktuin, een huismeesterservice en luxe gastenverblijven maken daar deel van uit.

Daarboven valt de 110 meter hoge CasaNova direct op door zijn eigenzinnige driehoekige vorm en slanke taille. The Muse krijgt een eigen identiteit door haar herkenbare knik in de gevel. CasaNova wordt opgetrokken uit warm en auberginekleurig natuursteen, The Muse overwegend uit wit en antraciet beton. Een nieuw iconisch ensemble van internationale klasse in de wereldstad Rotterdam.

CasaNova - Avant-Garde pur sang
De bijzondere driehoekige vorm van CasaNova, met de vernauwing naar de onderbouw zorgt vanuit ieder torenappartement of penthouse voor een unieke panoramische kijk op Rotterdam. Vanuit je riante woonverblijf heb je een uitzicht van ongeveer 300 graden. Bij wijze van spreken zijn de Willemsbrug en Maas én de skyline van het centrum van Rotterdam binnen één hoofdomdraai te zien.

De vorm van CasaNova zorgt ook voor een unieke lay-out van de torenappartementen. Een ruim windluw balkon op alle hoeken, een efficiënte plattegrond (zonder schuine wanden) met veel ruimte en mogelijkheden voor jezelf of je gasten. Iedere leefruimte ligt aan een gevel met hoge kamerhoge raampartijen. Daarmee heb je van ’s ochtends tot ’s avonds de stad aan je voeten. CasaNova blijft je verleiden.

De 110 appartementen en 6 penthouses kennen veel diversiteit in ligging, grootte en indeling. De gemeenschappelijke delers zijn het hoge afwerkingsniveau en de absolute top in uitrusting en voorzieningen. Die gelden voor ieder appartement of penthouse.

Van Oost naar West ziet de stad eruit alsof hij gespleten is door de Maas. Waar je kijkt, bedrijvigheid, de dynamiek van een wereldhaven. In je vierkamerappartement heerst er de serene rust op bijna 140 m2. Vanuit de royale walk-in closet vraagt je partner of het een idee is om weer eens heerlijk te gaan dineren bij dat leuke zaakje op de Pannekoekstraat. Vlakbij, toch? Klinkt verleidelijk...

- 9e - 32e verdieping;
- ca. 137 m²;
- 4 kamers;
- royaal terras (Zuid);
- diverse extra's zoals walk-in closet, eilandkeuken en royale badkamer;
- indicatieve vanaf prijs € 675.000,- v.o.n.

CasaNova - Rijk aan service.
CasaNova is niet alleen wonen en genieten van het leven in de stad. Binnen het ensemble van The Muse en CasaNova wordt een breed scala aan voorzieningen en diensten ingericht. Zo wordt het verblijven er nog verleidelijker.

Gastenkamers
Heb je meerdere gasten over? Bied hen gerust een overnachting in een van de twee gastenkamers aan. Zeer comfortabel, wanneer het diner uitloopt, maar uiteraard ook zeer geschikt voor (mantel)zorg aan huis of een plotseling familiebezoek.

Collectieve daktuin
De daktuin die tussen de torens van The Muse en CasaNova komt is straks ongeveer 1.500 m² groot wordt een ontspannende en groene ontmoetingsplek, exclusief voor de bewoners van de beide torens. Voor de inrichting van deze daktuin worden straks keuzes gemaakt op het gebied van materiaal en beplanting. Daarbij is het uitgangspunt dat deze moeten passen bij de luxueuze uitstraling van het woongebied. Ook zal de inrichting van de daktuin erop zijn gericht dat bewoners elkaar er op ontspannen wijze kunnen ontmoeten en een drankje kunnen doen.

Gemeenschappelijke keuken
Aan de collectieve daktuin zijn tegelijkertijd keukenvoorzieningen gekoppeld, zodat je makkelijk een borrel of etentje gezamenlijk met buren kunt organiseren. Ook voor de catering van een heerlijke lunch of zomerse BBQ hoef je niet direct terug naar je appartement.

Werk- en atelierruimte
Het gemak van een appartement midden in de stad combineren met werken aan huis? Of de beschikking hebben over een atelierruimte, midden in de stad? In CasaNova zijn op de 6e verdieping enkele kleinschalige ateliers en werkruimten ingepland. Een voorziening die je elders nauwelijks treft in het centrum van de grote steden.

Fitnessruimte & Gym
In vorm blijven hoeft niet te betekenen dat je met velen in een volgepakte sportschool moet verblijven. Exclusief voor de bewoners van CasaNova, wordt een fitnessruimte gecreeerd met de nieuwste cardio apparaten. Fit worden met zicht over de stad en de Wijnhaven.

Huismeesterservice – Prettig om een eigen bemande huismeesterspost te hebben, die tegelijkertijd het beheer over de gemeenschappelijke voorzieningen regelt. Van het begeleiden van een verhuizing tot het reserveren van een gastenkamer. Een persoonlijk aanspreekpunt voor op maat gemaakte dienstverlening.

Alle media

Alle afbeeldingen

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijke inwoners

  17.065
 • Vrouwelijke inwoners

  15.855
 • Inwoners Rotterdam

  312.781
 • Inwoners Rotterdam

  321.879
 • Auto('s)

  0,7 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 171.000,-

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Documenten

Brochure Download

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie