Blom fase 1 en 2 Klaaswaal, Hoekwoning special 21 , 3286, Klaaswaal

  • 133 m² - 133 m²
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

Tuindorp in de polder Klaaswaal wordt gekenmerkt door een veelheid aan architectuur-stijlen. Bij de nieuwe wijk Blom ligt het accent voor de bebouwing op eenduidigheid en samenhang. Blom krijgt een vriendelijk en dorps karakter waarbij de bebouwing is ingepast in...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 133 m² - 133 m²
Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 5 kamers

Tuindorp in de polder
Klaaswaal wordt gekenmerkt door een veelheid aan architectuur-stijlen. Bij de nieuwe wijk Blom ligt het accent voor de bebouwing op eenduidigheid en samenhang. Blom krijgt een vriendelijk en dorps karakter waarbij de bebouwing is ingepast in een schitterende groene omgeving. Klaaswaal heeft een rijke (bouw)historie waarbij liefde voor het ambacht en aandacht voor het detail heel kenmerkend is. Met name de bebouwing op of aan de historische
linten en in de oude dorpskern zijn rijk gedetailleerd, vaak met lokale stijlelementen. Deze historische bebouwing vormt de basis voor de in het midden van het plangebied gelegen woningen. Aangeduid als ‘lint’. Een eigentijdse vertaling van de historische details in nieuwe stijlelementen vormen hier, samen met mooie horizontale accenten, een basis voor de architectuur. De woningen zijn uniek maar vormen binnen de bouwvolumes een duidelijk geheel. In combinatie met de mooie hagen krijgt Blom het karakter van een tuindorp.

De eerste fase van Blom bestaat uit 31 woningen:
6 benedenwoningen, 6 bovenwoningen, 13 rijwoningen, 4 twee-onder-een-kapwoningen en 2 vrijstaande woningen.
De omgeving wordt ingericht met speel- en ontmoetingsplekken en volop groen. Een prachtige plek om te wonen en te leven!

Duurzaam en comfortabel
De beneden en bovenwoningen worden uitgevoerd als een zogenaamde energie neutrale woning. Daarnaast worden alle rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen uitgevoerd als nul-op-de-meter-woning. Dit houdt in dat de woning over het jaar heen voor woning gebonden gebruik (verwarming, warm water) én normaal huishoudelijk gebruik (apparaten, verlichting etc.) net zoveel energie verbruikt als dat er door de woning wordt opgewekt. De woningen zijn uitgerust met verschillende duurzame installaties. Deze installaties, waaronder zonnepanelen (PV-panelen), een balansventilatie met warmteterugwinning (WTW) en een lucht- of bodemwarmte-pomp zorgen voor een lage energierekening én dragen bij aan een comfortabel en gezond binnenklimaat. Daarnaast worden de woningen gasloos opgeleverd.

Planning
We verwachten nog dit jaar in verkoop te gaan met de eerste fase van Blom. Deze planning is nog afhankelijk van de bestemmingsplanprocedure die nu loopt. Meld je via de projectwebsite aan voor de nieuwsbrief en we houden je automatisch op de hoogte!

Hoekwoning
De twee woningen op de hoeken van de rijwoningen aan de zuidzijde zijn specials. Met een beukmaat van maar liefst 5.40 meter zijn deze woningen extra breed.
Bouwnummer 27 (B2) heeft bovendien een extra brede zijtuin en bouwnummer 21 (B3) is uitgerust met een dwarskap. Nog meer licht en ruimte om te genieten van binnen én van buiten.

- Aantal: 2
- Woonoppervlakte circa 119 en 133 m2
- Perceeloppervlakte circa 234 m2
- Tuindiepte circa 11 tot 12 meter
- Houten berging in de tuin
- Nul-op-de-meter
- Voorzien van lucht/ water warmtepomp, zonnepanelen, balansventilatie met warmteterugwinning en gasloos
- Prijsindicatie vanaf circa € 450.000 tot € 500.000 v.o.n.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht

Bouw

Aantal eenheden 33

Locatie

Plaats Klaaswaal

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 234 m² - 234 m²
Woonoppervlakte 133 m² - 133 m²

Indeling

Aantal kamers 5 kamers waarvan 3 slaapkamers

Buitenruimte

Tuin
  • achtertuin
  • voortuin
Hoofdtuin ACHTERTUIN

Bergruimte

Schuur/berging Vrijstaand hout
Voorzieningen
  • voorzien van elektra
Aantal schuren 1

Parkeergelegenheid

Garage
  • geen garage
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.