Blom fase 3 , 3286, Klaaswaal

  • Geen bouwnummer beschikbaar
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

Aan de rand van Klaaswaal komt een nieuwe duurzame woonwijk met circa 120 woningen. Hier ervaar je rust en ruimte. Woon je aan een heerlijk park of aan het water. Hier woon je letterlijk tussen stad en land. In de directe omgeving kun je heerlijk wandelen, fietsen en...

Toon meer

Kenmerken

Aan de rand van Klaaswaal komt een nieuwe duurzame woonwijk met circa 120 woningen. Hier ervaar je rust en ruimte. Woon je aan een heerlijk park of aan het water. Hier woon je letterlijk tussen stad en land. In de directe omgeving kun je heerlijk wandelen, fietsen en recreëren. Zoek je liever de drukte op? Dan zit je binnen een half uur in Rotterdam, Dordrecht of Oud-Beijerland.

De derde fase van Blom bestaat uit 32 woningen, waaronder rijwoningen, hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en rijwoningen special.

We verwachten binnenkort u te informeren over de prijzen. U kunt zich alvast inschrijven als geïnteresseerde op de projectwebsite. We houden u dan via nieuwsbrieven graag op de hoogte.

Fase 1 en 2
Nog 2 woningen beschikbaar fase 1
Blom fase 1 bestaat uit 31 koopwoningen.
Alleen de 2 vrijstaande woningen zijn nog beschikbaar.
De woningen in fase 2 zijn allen verkocht

Wonen in Blom betekent duurzaam wonen. Zowel de omgeving als de woningen worden gebouwd met respect voor het milieu en de toekomst. De twee vrijstaande woningen zijn bijvoorbeeld nul-op-de-meter-woningen. Goed voor milieu én portemonnee.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 32

Locatie

Plaats Klaaswaal
Land NL

Ontdek de woning

Blom fase 3, Klaaswaal

Hier zult u wonen

Blom fase 3, 3286, Klaaswaal

Schaduwwijzer

Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.