Baltimore , 3201, Spijkenisse

  • 70 m² - 100 m²
  • 3 bouwnummers beschikbaar
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

BINNENKORT IN VERKOOP! MELD JE NU AAN VIA DE PROJECTWEBSITE! In Baltimore woon je aan de oevers van de Oude Maas, met een adembenemend uitzicht op water en stad. Dit appartementengebouw telt 75 koopappartementen. Zie jij jezelf wonen in de nieuwe skyline van...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 70 m² - 100 m²

BINNENKORT IN VERKOOP! MELD JE NU AAN VIA DE PROJECTWEBSITE!

In Baltimore woon je aan de oevers van de Oude Maas, met een adembenemend uitzicht op water en stad. Dit appartementengebouw telt 75 koopappartementen. Zie jij jezelf wonen in de nieuwe skyline van Spijkenisse?

Baltimore bestaat uit een mix van koop- en huurappartementen: naast 75 koopappartementen komen er in Baltimore ook 66 huurappartementen (middensegment huur). De koopwoningen bevinden zich op de 1e en 10e tot en met 19e verdieping. Het merendeel van de woningen komt in aanmerking voor een NHG-hypotheek én starterslening. Hierdoor is wonen in een compleet afgewerkte energiezuinige woning financieel zeer aantrekkelijk.

De koopwoningen variëren in woonoppervlaktes van 70 m² tot en met 100 m² en hebben minstens twee slaapkamers. Alle woningen hebben een flexibel indeelbare plattegrond en beschikken over een ruime inpandige berging in de woning. Door het vele glas ervaar je vanuit alle woningen een prachtig uitzicht. In de gemeenschappelijke parkeergarage onder het groene dakpark is ruimte voor het parkeren van auto's. Fietsen zijn gemakkelijk op te bergen in de gemeenschappelijke stalling op de begane grond.

Een appartement in Baltimore betekent:
- Comfortabel en veilig wonen; het comfort van een nieuwbouwwoning met uitzicht op water, stad en energiezuinig wonen.
- Ruimte voor beweging; het groen en water direct voor de deur nodigt uit tot een wandeling in het park of een fietstocht door de omgeving.
- Energiezuinig en duurzaam wonen; de appartementen worden energiezuinig en duurzaam gebouwd aan de hand van slimme installaties.
- Een complete woning; de woningen zijn standaard uitgerust met sanitair en een keuken inclusief apparatuur. Wil je maatwerk? Bij THUIS, de showroom van Dura Vermeer, is alles mogelijk.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs v.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 75

Locatie

Plaats Spijkenisse
Land NL

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 70 m² - 100 m²

Ontdek de woning

Baltimore, Spijkenisse

Hier zult u wonen

Baltimore, 3201, Spijkenisse

Schaduwwijzer

Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.