Dordts buiten - Fase 1B Plegt Vos, Type A3 , 3317, Dordrecht

 • 129 m² - 129 m²
€ 440.000 - € 440.000 v.o.n.
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een fijne, betaalbare woning met een lekkere tuin, dan is woningtype A helemaal jouw ding. Binnen het woningtype A zijn er 6 verschillende varianten. De woonoppervlakten variëren van circa 108 m2 tot 129 m2. Alle woningen hebben standaard drie...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 129 m² - 129 m²
Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 6 kamers

Buurtstatistieken Zeehavenlaan en omgeving

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Ben jij op zoek naar een fijne, betaalbare woning met een lekkere tuin, dan is woningtype A helemaal jouw ding. Binnen het woningtype A zijn er 6 verschillende varianten. De woonoppervlakten variëren van circa 108 m2 tot 129 m2. Alle woningen hebben standaard drie slaapkamers en een badkamer, en een ruime 2e verdieping met de mogelijkheid voor een extra kamer. Ook hebben ze allemaal een fijne tuin met een ligging op het oosten of op het zuiden. De architectuur is robuust en de uitvoering is hoogwaardig en energiezuinig.

De woningen worden gebouwd in een stoere mix van metselwerk en houten accenten. De gevels met twee tinten rood metselwerk vormen een fraai contrast met de witte kozijnen. De antracietkleurige dakpannen zorgen voor een robuuste touch. Doordat twee woningen een dakkapel hebben en de rij in het midden verspringt, ontstaat er een gevarieerd straatbeeld. Alle woningen hebben een gezellige tuingerichte woonkamer en de keuken aan de voorzijde. Op de eerste verdieping zijn standaard drie slaapkamers, een extra slaapkamer op de tweede verdieping is mogelijk.

In totaal worden in het groene hart van Amstelwijck circa 190 woningen gerealiseerd door Plegt-Vos. De rijwoningen, seniorenwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen zijn gesitueerd in drie deelgebieden die elk hun eigen sfeer hebben. Je woont hier heerlijk rustig in een autoluwe buurt waar kinderen veilig buiten kunnen spelen. De bereikbaarheid is ideaal dankzij de wandelfietsroute richting het centrum, de aanleg van een bushalte en de snelle aansluiting op de A16 en N3 waardoor je ook zo in Den Haag, Rotterdam of Breda bent. Daarbij kun je gebruikmaken van duurzame deelauto’s en deel(bak)fietsen in de mobiliteitshub.

Disclaimer:
De teksten en impressies zijn bedoeld om een goede indruk te geven van het project. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 440.000 - € 440.000 v.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 20

Locatie

Plaats Dordrecht

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 129 m² - 129 m²

Indeling

Aantal kamers 6 kamers waarvan 3 slaapkamers

Website

Buitenruimte

Tuin
 • achtertuin
Hoofdtuin ACHTERTUIN

Bergruimte

Voorzieningen

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • geen garage

  Buurtstatistieken Zeehavenlaan en omgeving

  Leeftijd buurtbewoners

  Huishoudens

  Koop/Huur

  Ontdek de woning

  Dordts buiten - Fase 1B Plegt Vos, Type A3, Dordrecht
  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

  Bouwnummers

  Dordts buiten - Fase 1B Plegt Vos, Type A3, bouwnummer: A09, Dordrecht
  Dordts buiten - Fase 1B Plegt Vos, Type A3, bouwnummer: A09, Dordrecht
  Bekijk alle afbeeldingen
  Verkocht onder voorbehoud
  Dordts buiten - Fase 1B Plegt Vos, Type A3, bouwnummer: A09
  3317, Dordrecht

  € 440.000 V.o.n.

  • 6 kamers