Huis kopen in Rotterdam -  36753

Huis kopen in Rotterdam

Rotterdam is hot. Dat is je vast niet ontgaan. Het is een wereldstad met interessante architectuur, kunst en cultuur. En nuchtere bewoners. Het is niet vreemd dat steeds meer mensen richting deze stad trekken en een huis kopen in Rotterdam.

Wil jij in het bruisende centrum wonen? Of liever in het historische Delfshaven of hippe Katendrecht? Ooms Makelaars Rotterdam vindt de woning die bij jou past. Laat je gegevens achter en vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Natuurlijk kun je ook bellen: 010-4248888. Of loop even binnen bij ons kantoor aan de Maaskade 113.

Schakel een Ooms Aankoopmakelaar in!

In welke regio wil je wonen?*
Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Uitstekende marktkennis

Scherpe onderhandelingen

Deskundig advies

Huis kopen in Rotterdam

Een huis kopen in Rotterdam doe je met een deskundige aankoopmakelaar van Ooms Makelaars. De makelaar biedt precies op het goede moment en ondersteunt bij jouw aankoop. Dankzij ons uitgebreide netwerk in Rotterdam, onze kennis en ervaring kunnen we bovendien een scherpere prijs afdwingen.

De voordelen

  • Als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in regio Rotterdam
  • Serieus worden genomen als kopende partij
  • Niet meer achter het net vissen
  • Uitgebreide check op voorwaarden
  • Verzekerd van een goede aankoop

Wij kennen alle wijken in Rotterdam

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Rotterdam ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken
rotterdam

Zorgeloos een nieuw huis in Rotterdam kopen

Onze aankoopmakelaar bezichtigt mee, adviseert over het beste bod en leest de kleine lettertjes in het koopcontract. We onderhandelen met de verkopende makelaar en adviseren over de taxatie en bouwtechnische keuring.

Jij regelt snel en eenvoudig jouw financiering bij Ooms Financieel Adviseurs. Een financieel adviseur schuift gewoon aan. Zo hoef jij maar één keer op en neer naar de makelaar.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Lisztlaan 43

Jim Pezie is een top makelaar! Fijne manier van communiceren, professioneel en is vakkundig. Wij zijn enorm blij met de snelle verkoop van ons huis! Een aanrader voor ieder.

10 10 1
Geschreven op
Laan op Zuid 212

Wij hebben onze huis verkocht via Ooms en onze makelaar Rogier Kroese heeft ons daarbij meer dan uitmuntend mee geholpen. Goed bereikbaar, duidelijke uitleg, zeer geduldig en heeft heel goed geluisterd naar onze wensen en ook daar naar geacteerd. Bij de uiteindelijke keuze heeft hij ons van waardevolle advies voorzien. Het resultaat was dan ook boven onze verwachting. Topper!

10 10 1
Geschreven op
Scheepmakerskade 64

Prima aanpak, goede follow up door makelaar, met name snelle terugkoppeling na bezoeken. Efficiënte afhandeling door back Office

9,0 10 1
Geschreven op
Oudedijkse Schiekade 87

Fijne duidelijke makelaar, niet te oubollig, maar ook niet 'whatsupp gast'. Professioneel maar benaderbaar.

9,0 10 1
Geschreven op
Boompjes 57 R

Zeer goede ervaring met Ooms, Nick Forger. Deskundig, goed bereikbaar, communicatief. Snelle actie op vragen, bezichtigingen, tips om verkoop te bevorderen.

10 10 1
Geschreven op
Heemraadssingel 295 A

Nick Forger van Ooms heeft ons enorm goed geholpen om snel dit mooie huis te kopen. Hij is zeer ter zake deskundig, snel en accuraat. Ook niet te beroerd als het nodig is om buiten kantoor uren ons te helpen. Zonder meer een hele goede makelaar en een absolute aanrader. Geeft goed advies om een huis te kopen maar ook om het soms niet te doen. Wij werden onderdeel van een biedingsproces waar hij ons heel goed heeft geadviseerd absoluut zonder kennis van andere

10 10 1
Geschreven op
Bulgersteyn 7191

Uitstekende begeleiding. Goed contact en prima communicatie. Er wordt geluisterd naar wensen en snel geschakeld. Voldeed 100% aan de verwachtingen.

10 10 1
Geschreven op
Lloydstraat 192

Goed contact en fijne makelaar om mee te werken. Zeer goed geïnformeerd en heldere aanpak zonder teveel poespas

9,0 10 1
Geschreven op
Zuidhoek 30 A

Contact was uiterst prettig, goede begeleiding, advisering in het aankooptraject en persoonlijk. Daarnaast aanvullend advies qua financiering en verzekeringen, waardoor mijn totale financiële pakket op en top geregeld is nu. Omdat de aankoop zeer voorspoedig liep (1e huis en bod tegen vraagprijs) was de courtage misschien hoog ten opzichte van de dienstverlening (daarom een 8 qua prijs/ kwaliteit). Dit was het echter wel waard, onder andere door de goede adviezen en

9,0 10 1
Geschreven op
Bulgersteyn 7191

Uitstekende begeleiding. Goed contact en prima communicatie. Er wordt geluisterd naar wensen en snel geschakeld. Voldeed 100% aan de verwachtingen.

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,3 Op basis van 82 reviews Bekijk alle Funda referenties
Ooms Makelaars
9.0 10 1 2696

Droomwoning nog niet kunnen vinden?

Laat een zoekopdracht achter! Je ontvangt direct een notificatie als er nieuwe woningen in verkoop komen die voldoen aan jouw criteria, zo kun jij snel schakelen.

Zoekopdracht Achterlaten

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie