Huis kopen in Rotterdam -  36753

Huis kopen in Rotterdam

Rotterdam is hot. Dat is je vast niet ontgaan. Het is een wereldstad met interessante architectuur, kunst en cultuur. En nuchtere bewoners. Het is niet vreemd dat steeds meer mensen richting deze stad trekken en een huis kopen in Rotterdam.

Wil jij in het bruisende centrum wonen? Of liever in het historische Delfshaven of hippe Katendrecht? Ooms Makelaars Rotterdam vindt de woning die bij jou past. Laat je gegevens achter en vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Natuurlijk kun je ook bellen: 010-4248888. Of loop even binnen bij ons kantoor aan de Maaskade 113.

Schakel een Ooms Aankoopmakelaar in!

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Uitstekende marktkennis

Scherpe onderhandelingen

Deskundig advies

Huis kopen in Rotterdam

Een huis kopen in Rotterdam doe je met een deskundige aankoopmakelaar van Ooms Makelaars. De makelaar biedt precies op het goede moment en ondersteunt bij jouw aankoop. Dankzij ons uitgebreide netwerk in Rotterdam, onze kennis en ervaring kunnen we bovendien een scherpere prijs afdwingen.

De voordelen

  • Als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in regio Rotterdam
  • Serieus worden genomen als kopende partij
  • Niet meer achter het net vissen
  • Uitgebreide check op voorwaarden
  • Verzekerd van een goede aankoop

Wij kennen alle wijken in Rotterdam

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Rotterdam ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken
rotterdam

Zorgeloos een nieuw huis in Rotterdam kopen

Onze aankoopmakelaar bezichtigt mee, adviseert over het beste bod en leest de kleine lettertjes in het koopcontract. We onderhandelen met de verkopende makelaar en adviseren over de taxatie en bouwtechnische keuring.

Jij regelt snel en eenvoudig jouw financiering bij Ooms Financieel Adviseurs. Een financieel adviseur schuift gewoon aan. Zo hoef jij maar één keer op en neer naar de makelaar.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Catharinastraat 22

Leon was zeer goed bereikbaar en benaderbaar. Hij dacht goed en realistisch met ons mee en durfde waar nodig tegengas te geven. Tijdens het proces heeft hij ons goed weten te ontzorgen - contact waar nodig en verder liep het via hem. Wij kijken tevreden terug op het proces en raden hem & het bredere Ooms team aan.

9,0 10 1
Geschreven op
Thorbeckestraat 32 01

Makelaar is goed in het managen van verwachtingen, echt top! Ik zou hem zeker nog een keer inhuren, als ik een woning ga verkopen.

9,0 10 1
Geschreven op
Parallelweg 117

Communicatie ging goed en de makelaar hield rekening met onze wensen. Dat was heel fijn. Zeker om aan te bevelen!

8,0 10 1
Geschreven op
Noorderhavenkade 67 B

Contact was prettig. Wanneer ik belde en geen contact kreeg met de makelaar dan werd ik snel terug gebeld. Dit was prettig.

10 10 1
Geschreven op
Piet Smitkade 284

Léon Zoomer was mijn makelaar. Hij is professioneel, zeer vriendelijk en behulpzaam. Overigens is dit de tweede keer dat ik makelaardij Ooms heb ingeschakeld bij een koop/verkoop van een woning, de reden omdat het een zeer betrouwbare makelaardij is.

9,0 10 1
Geschreven op
Huniadijk 57

Ooms is bijzonder klantgericht, er is goed naar onze wensen geluisterd en hieraan is ook gehoor gegeven. Complimenten dus.

8,0 10 1
Geschreven op
Huniadijk 57

Was een super leuke kennismaking we hadden er een goed gevoel bij . De communicatie liep ook goed .

8,0 10 1
Geschreven op
C.P.Tielestraat 31 B01

Op deskundige en professionele wijze werd mijn appartement verkocht waarvoor dank! Zowel voorbereidingen en verkoop was accuraat en kon met gerust hart worden overgelaten.

9,0 10 1
Geschreven op
Nieuwe Binnenweg 149 D

Geen op- aanmerkingen; liep allemaal gesmeerd & succesvol. Prettige en respectvolle omgang. Doeltreffende onderhandeling met prima tussentijdse afstemming met ons

10 10 1
Geschreven op
Aelbrechtskade 79 F

Goede makelaar deskundig betrouwbaar, snelle reactie, hulpzaam, vrindelijk, bereikbaar dus een aanrader

8,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 80 reviews Bekijk alle Funda referenties
Ooms Makelaars
9.0 10 1 3043

Droomwoning nog niet kunnen vinden?

Laat een zoekopdracht achter! Je ontvangt direct een notificatie als er nieuwe woningen in verkoop komen die voldoen aan jouw criteria, zo kun jij snel schakelen.

Zoekopdracht Achterlaten

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie