Huis kopen in Rotterdam -  36753

Huis kopen in Rotterdam

Rotterdam is hot. Dat is je vast niet ontgaan. Het is een wereldstad met interessante architectuur, kunst en cultuur. En nuchtere bewoners. Het is niet vreemd dat steeds meer mensen richting deze stad trekken en een huis kopen in Rotterdam.

Wil jij in het bruisende centrum wonen? Of liever in het historische Delfshaven of hippe Katendrecht? Ooms Makelaars Rotterdam vindt de woning die bij jou past. Laat je gegevens achter en vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Natuurlijk kun je ook bellen: 010-4248888. Of loop even binnen bij ons kantoor aan de Maaskade 113.

Schakel een Ooms Aankoopmakelaar in!

In welke regio wil je wonen?*
Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Uitstekende marktkennis

Scherpe onderhandelingen

Deskundig advies

Huis kopen in Rotterdam

Een huis kopen in Rotterdam doe je met een deskundige aankoopmakelaar van Ooms Makelaars. De makelaar biedt precies op het goede moment en ondersteunt bij jouw aankoop. Dankzij ons uitgebreide netwerk in Rotterdam, onze kennis en ervaring kunnen we bovendien een scherpere prijs afdwingen.

De voordelen

  • Als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in regio Rotterdam
  • Serieus worden genomen als kopende partij
  • Niet meer achter het net vissen
  • Uitgebreide check op voorwaarden
  • Verzekerd van een goede aankoop

Wij kennen alle wijken in Rotterdam

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Rotterdam ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken
rotterdam

Zorgeloos een nieuw huis in Rotterdam kopen

Onze aankoopmakelaar bezichtigt mee, adviseert over het beste bod en leest de kleine lettertjes in het koopcontract. We onderhandelen met de verkopende makelaar en adviseren over de taxatie en bouwtechnische keuring.

Jij regelt snel en eenvoudig jouw financiering bij Ooms Financieel Adviseurs. Een financieel adviseur schuift gewoon aan. Zo hoef jij maar één keer op en neer naar de makelaar.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Bergsingel 172 A

Prettige makelaar. Goed contact en proactief tijdens de verkoop. Kennis van de markt en huizen. Goede omschrijving van woning voor funda.

9,0 10 1
Geschreven op
Marinestraat 19 B

Ik geef niet vaak alles een 10, maar ik kan werkelijk niets bedenken wat Jasper en de rest van het verkoop-team van Ooms Makelaars beter had kunnen. De communicatie verloopt zeer goed en laagdrempelig. De informatievoorziening is goed en Ooms Makelaars denkt enorm goed mee en schroomt niet om extra te helpen als iets vanuit de verkopers kant niet helemaal soepel gaat (vast in het buitenland door Covid-19 in mijn geval). Ik ben enorm tevreden.

10 10 1
Geschreven op
Adrianalaan 289

Dhr Kroese van Ooms Makelaars heeft een enthousiaste aanpak en heeft zijn brede netwerk ingezet om de woning onder de aandacht te brengen. Met deskundig advies een goed en degelijk verkooptraject voor een mooie prijs afgerond.

10 10 1
Geschreven op
Librijesteeg 271

Wij vonden Joost een plezierige makelaar om me te werken. Vlotte babbel en enthousiast over huizen. De boel werd netjes en snel geregeld waardoor het appartement binnen no time was verkocht.

9,0 10 1
Geschreven op
Rochussenstraat 311 B

Het was voor ons de eerste keer dat we een huis gingen verkopen en waren bang voor een moeizaam proces maar de verkoop verliep vlekkeloos van begin tot het eind en uiteindelijk met een zeer tevreden resultaat!

10 10 1
Geschreven op
Van der Duijn van Maasdamweg 426

De verkoop van ons huis door Joost van Ooms is heel prettig gegaan. Joost was altijd goed bereikbaar. Ook het gebruik van Move als portal om alle documenten te delen, zelf de foto’s te kunnen zien en ook bijv het aantal bezichtigingen te kunnen volgen vonden wij erg fijn.

8,0 10 1
Geschreven op
Binnenrotte 383

Makelaar kwam betrouwbaar over en zakelijk over. Dat kwam tot uitdrukking in de motivering van de prijs voor het appartement. De gegevens die daarvoor gebruikt zijn waren heel professioneel. Vervolgens zijn de contacten steeds prettig en adequaat geweest; ik heb nergens hoeven bellen, telkens waren de zaken inmiddels geregeld. De bezichtigingen waren steeds goed gepland en hebben ons verder geen overlast bezorgd. E.e.a. heeft er toe geleid dat het appartement binnen

9,0 10 1
Geschreven op
Spinozaweg 477

Fijne, vlotte makelaar, goede communicatie en terugkoppeling. Fee wel wat hoog in vergelijking met andere makelaars, maar je hebt hier een serieuze makelaar voor.

8,0 10 1
Geschreven op
Taborstraat 7 B

De makelaar hield ons goed op de hoogte. Werden dagelijks bijgepraat en wist goed in te schatten wie serieus geïnteresseerd was. Biedingsproces is goed begeleid

8,0 10 1
Geschreven op
Van der Hoevenplein 138

Deskundig advies met een uitstekend verzorgde presentatie van de woning.Sympathieke, snelle, duidelijke behandeling en afhandeling.

9,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,1 Op basis van 105 reviews
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2321

Droomwoning nog niet kunnen vinden?

Laat een zoekopdracht achter! Je ontvangt direct een notificatie als er nieuwe woningen in verkoop komen die voldoen aan jouw criteria, zo kun jij snel schakelen.

Zoekopdracht Achterlaten

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie