Huis kopen in Rotterdam -  36753

Huis kopen in Rotterdam

Rotterdam is hot. Dat is je vast niet ontgaan. Het is een wereldstad met interessante architectuur, kunst en cultuur. En nuchtere bewoners. Het is niet vreemd dat steeds meer mensen richting deze stad trekken en een huis kopen in Rotterdam.

Wil jij in het bruisende centrum wonen? Of liever in het historische Delfshaven of hippe Katendrecht? Ooms Makelaars Rotterdam vindt de woning die bij jou past. Laat je gegevens achter en vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Natuurlijk kun je ook bellen: 010-4248888. Of loop even binnen bij ons kantoor aan de Maaskade 113.

Schakel een Ooms Aankoopmakelaar in!

In welke regio wil je wonen?*
Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Uitstekende marktkennis

Scherpe onderhandelingen

Deskundig advies

Huis kopen in Rotterdam

Een huis kopen in Rotterdam doe je met een deskundige aankoopmakelaar van Ooms Makelaars. De makelaar biedt precies op het goede moment en ondersteunt bij jouw aankoop. Dankzij ons uitgebreide netwerk in Rotterdam, onze kennis en ervaring kunnen we bovendien een scherpere prijs afdwingen.

De voordelen

  • Als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in regio Rotterdam
  • Serieus worden genomen als kopende partij
  • Niet meer achter het net vissen
  • Uitgebreide check op voorwaarden
  • Verzekerd van een goede aankoop

Wij kennen alle wijken in Rotterdam

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Rotterdam ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken
rotterdam

Zorgeloos een nieuw huis in Rotterdam kopen

Onze aankoopmakelaar bezichtigt mee, adviseert over het beste bod en leest de kleine lettertjes in het koopcontract. We onderhandelen met de verkopende makelaar en adviseren over de taxatie en bouwtechnische keuring.

Jij regelt snel en eenvoudig jouw financiering bij Ooms Financieel Adviseurs. Een financieel adviseur schuift gewoon aan. Zo hoef jij maar één keer op en neer naar de makelaar.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Zuidhoek 182 B

Correct, duidelijk, eerlijk en snel. Snel in aktie gekomen nadat mijn keuze was gemaakt. Duidelijk in uitleg en kosten, en goede communicatie, zowel de makelaar als vanuit het kantoor. Zal deze zeker aanbevelen als mijn advies wordt gevraagd.

10 10 1
Geschreven op
Prins Hendrikstraat 15 C

Goed geholpen door Nick, hij is betrokken en altijd bereid mee te denken. Ben er ook wel van overtuigd dat je er zonder aankoopmakelaar maar moeilijk tussen komt in deze markt. Ook tevreden over de financieel adviseurs van Ooms, handig als alles onder 1 dak zit.

8,0 10 1
Geschreven op
Wilhelminakade 397

Rogier Kroese is een zeer prettig persoon om mee samen te werken en een zwaargewicht wat betreft deskundigheid, marktkennis en klantvriendelijkheid. Hij heeft samen met zijn team het hele traject netjes begeleid. Ooms Makelaardij is een zeer professionele makelaars kantoor met toppers. Zeker om aan te bevelen!

10 10 1
Geschreven op
Piet van de Polsingel 132

Zeer snel gehandeld in zowel in de aanloop naar verkoop, de verkoop zelf en na de verkoop.Wij zijn zeer tevreden!Dank voor de deskundige begeleiding.

10 10 1
Geschreven op
Prins Frederikplein 635

Nick Forger van Ooms Makelaars heeft onze woning verkocht. Nick is een zeer ervaren makelaar en was erg betrokken van het begin tot het einde van het verkooptraject. Het contact was erg prettig en je krijgt altijd snel reactie. Daarnaast heeft hij de woning voor een zeer goede prijs weten te verkopen. Wij zouden Nick als makelaar dan ook zeker aanbevelen!

10 10 1
Geschreven op
Schieweg 87 A

Erg prettige ervaring gehad met Ooms. De begeleiding was professioneel, snel en goed! Ook voor tussentijdse vragen en tussenstanden konden we bij Ooms terecht. Een aanrader!

10 10 1
Geschreven op
Schiekade 556 + PP

Joost heeft mij geholpen met het aankopen van een woning. Aardige, deskundige, enthousiaste man en het contact liep altijd soepel. Met het eindresultaat ben ik heel blij! Ivm volle agenda was het soms wel lastig om op korte termijn een bezichtiging in te plannen. Verder heel tevreden!

8,0 10 1
Geschreven op
Bijlwerffstraat 13 A2

Er was een fijn contact met de makelaar. Er werd vlot gehandeld en hij was enthousiast. De makelaar kon een goede inschatting maken van de huidige markt in de buurt. en stemde daarop het verkoopplan op af. De makelaar had kennis en heeft heel fijn meegedacht met zaken waar ik minder verstand van had. Het contact verliep prettig.

10 10 1
Geschreven op
Rochussenstraat 213 B

Prettig contact en goede verzorging formele afwikkeling. Afgezien van intake bij aanvang herontwikkeling en opname na gereed komen daarvan, is er behalve herschrijven/aanvullen advertentietekst geen beroep gedaan op enige andere noodzaak van overleg c.q. aanwezigheid.

8,0 10 1
Geschreven op
Boompjes 424

Rogier heeft het goed gedaan. Bezit goede expertise over ons type woning en communiceert prettig. We zijn blij met de uitkomst.

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 97 reviews
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2406

Droomwoning nog niet kunnen vinden?

Laat een zoekopdracht achter! Je ontvangt direct een notificatie als er nieuwe woningen in verkoop komen die voldoen aan jouw criteria, zo kun jij snel schakelen.

Zoekopdracht Achterlaten

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie