Rotterdam is hot. Dat is je vast niet ontgaan. Het is een wereldstad met interessante architectuur, kunst en cultuur. En nuchtere bewoners. Het is niet vreemd dat steeds meer mensen richting deze stad trekken en een huis kopen in Rotterdam.

Wil jij in het bruisende centrum wonen? Of liever in het historische Delfshaven of hippe Katendrecht? Ooms Makelaars Rotterdam vindt de woning die bij jou past. Laat je gegevens achter en vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Natuurlijk kun je ook bellen: 010-4248888. Of loop even binnen bij ons kantoor aan de Maaskade 113.

Schakel een Ooms Aankoopmakelaar in!

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement.

Uitstekende marktkennis
Scherpe onderhandelingen
Deskundig advies

Huis kopen in Rotterdam

Een huis kopen in Rotterdam doe je met een deskundige aankoopmakelaar van Ooms Makelaars. De makelaar biedt precies op het goede moment en ondersteunt bij jouw aankoop. Dankzij ons uitgebreide netwerk in Rotterdam, onze kennis en ervaring kunnen we bovendien een scherpere prijs afdwingen.

De voordelen

  • Als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in regio Rotterdam
  • Serieus worden genomen als kopende partij
  • Niet meer achter het net vissen
  • Uitgebreide check op voorwaarden
  • Verzekerd van een goede aankoop
Wij kennen alle wijken in Rotterdam

Wij kennen alle wijken in Rotterdam

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Rotterdam ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Waar wil je wonen?
rotterdam

Zorgeloos een nieuw huis in Rotterdam kopen

Onze aankoopmakelaar bezichtigt mee, adviseert over het beste bod en leest de kleine lettertjes in het koopcontract. We onderhandelen met de verkopende makelaar en adviseren over de taxatie en bouwtechnische keuring.

Jij regelt snel en eenvoudig jouw financiering bij Ooms Financieel Adviseurs. Een financieel adviseur schuift gewoon aan. Zo hoef jij maar één keer op en neer naar de makelaar.

Maak kennis met onze makelaars in Rotterdam

Rogier Kroese Rogier Kroese
Rogier Kroese Rogier Kroese

Manager Wonen Capelle aan den IJssel - NVM Makelaar Taxateur - Partner

Nick Forger Nick Forger
Nick Forger Nick Forger

Manager Wonen Nieuwbouw - NVM Makelaar Taxateur - Partner

Referenties

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Wijnhaven 65 C31

Alles verliep erg soepel. Ik kreeg steeds feedback na de bezichtigingen. Prijsbepaling werd netjes met ons besproken.

Puck van Heelstraat 56

Uitstekende service van Ooms Makelaar! De deskundige en attente begeleiding resulteerde in het vinden van mijn droomhuis. Zeer aan te bevelen voor een professionele en efficiënte vastgoedervaring.

Wijnhaven 65 B33

Supergoede ervaring, goede verkoopstrategie en plan, altijd beschikbaar voor bezichtigingen en zeer actief in het opvolgen van geïnteresseerden. Aanbevelenswaard!

Coolhaven 162 A

Ik ben heel blij met onze makelaar, heel goed contact en altijd bereikbaar, meedenkend, en oplossingsgericht gericht!

Koenraad van Zwabenstraat 54
Koenraad van Zwabenstraat 54
Koenraad van Zwabenstraat 54

Makelaar was altijd bereikbaar en was een prima gesprekspartner .Ook toen er pardoes een andere koper opdook,reageerde hij alert en was de deal snel gemaakt

Geldersestraat 64
Geldersestraat 64
Geldersestraat 64

Makkelijk benaderbaar, Ik kreeg snel antwoord op mijn vragen.Zeer vriendelijk.Directe terugkoppeling

Texelsestraat 67 B

Het contact verliep erg soepel en ik ben van A tot Z erg goed geholpen. De open dagen die werden georganiseerd waren een groot succes en de woning werd snel verkocht. Al met al zeer tevreden!

Wijnhaven 81 E

Snel en deskundig. Zeer goede marktkennis. Goede service en afhandeling.Nick Forger is supervakman, snel schakelen, no nonsens. Helemaal zoals ik het hebben wil.

Oosterkade 29

We met Jasper when he showed us another property as selling agent and we found we had a real click with him. He “sparred” just the right amount with us and pointed out problems in properties and locations that we would have not seen/known ourselves. He has a great balance of

Boompjes 448

We were very happy with Ooms from start to finish! Flat was sold in no time and Léon and his team are very responsive.

Droomwoning nog niet kunnen vinden?

Laat een zoekopdracht achter! Je ontvangt direct een notificatie als er nieuwe woningen in verkoop komen die voldoen aan jouw criteria, zo kun jij snel schakelen.