Huis kopen in Rotterdam -  36753

Huis kopen in Rotterdam

Rotterdam is hot. Dat is je vast niet ontgaan. Het is een wereldstad met interessante architectuur, kunst en cultuur. En nuchtere bewoners. Het is niet vreemd dat steeds meer mensen richting deze stad trekken en een huis kopen in Rotterdam.

Wil jij in het bruisende centrum wonen? Of liever in het historische Delfshaven of hippe Katendrecht? Ooms Makelaars Rotterdam vindt de woning die bij jou past. Laat je gegevens achter en vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Natuurlijk kun je ook bellen: 010-4248888. Of loop even binnen bij ons kantoor aan de Maaskade 113.

Schakel een Ooms Aankoopmakelaar in!

In welke regio wil je wonen?*
Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Uitstekende marktkennis

Scherpe onderhandelingen

Deskundig advies

Huis kopen in Rotterdam

Een huis kopen in Rotterdam doe je met een deskundige aankoopmakelaar van Ooms Makelaars. De makelaar biedt precies op het goede moment en ondersteunt bij jouw aankoop. Dankzij ons uitgebreide netwerk in Rotterdam, onze kennis en ervaring kunnen we bovendien een scherpere prijs afdwingen.

De voordelen

  • Als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in regio Rotterdam
  • Serieus worden genomen als kopende partij
  • Niet meer achter het net vissen
  • Uitgebreide check op voorwaarden
  • Verzekerd van een goede aankoop

Wij kennen alle wijken in Rotterdam

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Rotterdam ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken
rotterdam

Zorgeloos een nieuw huis in Rotterdam kopen

Onze aankoopmakelaar bezichtigt mee, adviseert over het beste bod en leest de kleine lettertjes in het koopcontract. We onderhandelen met de verkopende makelaar en adviseren over de taxatie en bouwtechnische keuring.

Jij regelt snel en eenvoudig jouw financiering bij Ooms Financieel Adviseurs. Een financieel adviseur schuift gewoon aan. Zo hoef jij maar één keer op en neer naar de makelaar.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Goudsesingel 472

Bij de verkoop van mijn appartement in Rotterdam hebben zowel Nick als Leon mij heel goed begeleid. Ze hebben mij altijd deskundig advies gegeven, waren goed bereikbaar, vriendelijk en professioneel, konden mijn vragen goed beantwoorden en informeerden me altijd goed over de gang van zaken. Zowel Ooms in het algemeen, als Nick en Leon zelf kan ik dan ook van harte aanbevelen.

9,0 10 1
Geschreven op
Hertshooistraat 19

Een uitstekende begeleiding gedurende de verkoop. Veel animo gerealiseerd door het brede netwerk. Ook de gesprekken met potentiële kopers goed ingezet waardoor we een prima prijs en oplevercondities hebben gekregen. Geen stress, een snelle verkoop en een soepel proces. Perfect gedaan Nick Forger van Ooms.

10 10 1
Geschreven op
Verlengde Nieuwstraat 223

Rogier Kroese van Ooms Makelaars ben ik erg dankbaar voor de professionele raadgevingen en de volle medewerking. Ik kan hem ten stelligste aanbevelen.

10 10 1
Geschreven op
Wilbertoord 59

prettige samenwerking, zeer goed en leuk contact met de verkoopmakelaar. Wij hebben tevens door de verkoop van onze woning via Ooms nu een nieuwbouw vrije sector appartement kunnen bemachtigen. Deze overgang is vloeiend verlopen ook wederom door het prettige contact met deze makelaar.Kortom, een aanrader.

10 10 1
Geschreven op
Schiedamsedijk 76 E

Alle contacten met de makelaar zijn erg goed verlopen. Zowel het contact met kantoor alsmede de verschillende makelaars die ons appartement met geïnteresseerden bezochten. Veel kennis over het te verkopen huis paraat. De afhandeling na verkoop werd ook bijzonder goed begeleid, ook hier weer veel kennis en daadkracht om ook de kopers te helpen met vragen.

9,0 10 1
Geschreven op
Breitnerstraat 90 b

Geholpen door Rogier Kroese en dat is zeer goed verlopen. De communicatie is heel prettig en goed gegaan.

9,0 10 1
Geschreven op
Rusthofstraat 33

Contact met Rogier Kroese verliep erg goed en soepel! Ons appartement verkocht en nu in een droomhuis! Deskundige makelaar die ik zeker zou aanbevelen!

10 10 1
Geschreven op
Willemsplein 532

Het contact met Nick was goed hij weet waar hij het over heeft en pakt het zeer serieus op .Toonde veel ambitie om te verkopen met duidelijk kennis van zaken.Kortom fijn samen gewerkt meteen goed resultaat.

10 10 1
Geschreven op
Schielaan 34 A

Joost is n lekker enthousiast typ. Hij wist precies de accenten te leggen die wij belangrijk vinden. En waren ook erg blij met de omschrijving van de woning op funda. Het huis was supersnel verkocht. En voor n heel mooie prijs. Erg fijne makelaar waar je je bij op je gemak voelt. Jammer dat hij werd overgeplaatst naar n andere regio en we de verkoop niet afsloten via hem. Veel succes in je nieuwe regio!

9,0 10 1
Geschreven op
Schulpplein 6 A

De verkoop is goed verlopen en de verkoopprijs was goed. Een punt van aandacht is de communicatie. Er werd niet altijd alert gereageerd op telefoontjes of e-mails. Ook bleef onduidelijk waarom het 14 dagen moest duren voordat de woning te koop werd aangeboden op Funda nadat de foto's waren gemaakt.

8,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 100 reviews Bekijk alle Funda referenties
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2483

Droomwoning nog niet kunnen vinden?

Laat een zoekopdracht achter! Je ontvangt direct een notificatie als er nieuwe woningen in verkoop komen die voldoen aan jouw criteria, zo kun jij snel schakelen.

Zoekopdracht Achterlaten

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie