Huis kopen in Rotterdam -  36753

Huis kopen in Rotterdam

Rotterdam is hot. Dat is je vast niet ontgaan. Het is een wereldstad met interessante architectuur, kunst en cultuur. En nuchtere bewoners. Het is niet vreemd dat steeds meer mensen richting deze stad trekken en een huis kopen in Rotterdam.

Wil jij in het bruisende centrum wonen? Of liever in het historische Delfshaven of hippe Katendrecht? Ooms Makelaars Rotterdam vindt de woning die bij jou past. Laat je gegevens achter en vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Natuurlijk kun je ook bellen: 010-4248888. Of loop even binnen bij ons kantoor aan de Maaskade 113.

Schakel een Ooms Aankoopmakelaar in!

In welke regio wil je wonen?*
Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Uitstekende marktkennis

Scherpe onderhandelingen

Deskundig advies

Huis kopen in Rotterdam

Een huis kopen in Rotterdam doe je met een deskundige aankoopmakelaar van Ooms Makelaars. De makelaar biedt precies op het goede moment en ondersteunt bij jouw aankoop. Dankzij ons uitgebreide netwerk in Rotterdam, onze kennis en ervaring kunnen we bovendien een scherpere prijs afdwingen.

De voordelen

  • Als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in regio Rotterdam
  • Serieus worden genomen als kopende partij
  • Niet meer achter het net vissen
  • Uitgebreide check op voorwaarden
  • Verzekerd van een goede aankoop

Wij kennen alle wijken in Rotterdam

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Rotterdam ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken
rotterdam

Zorgeloos een nieuw huis in Rotterdam kopen

Onze aankoopmakelaar bezichtigt mee, adviseert over het beste bod en leest de kleine lettertjes in het koopcontract. We onderhandelen met de verkopende makelaar en adviseren over de taxatie en bouwtechnische keuring.

Jij regelt snel en eenvoudig jouw financiering bij Ooms Financieel Adviseurs. Een financieel adviseur schuift gewoon aan. Zo hoef jij maar één keer op en neer naar de makelaar.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Katendrechtse Lagedijk 364 a

Wij zijn erg goed geholpen door Rogier Kroese van Ooms Rotterdam. Leuke samenwerking en altijd goed bereikbaar voor vragen. Door de deskundigheid werd er prima met ons meegedacht en zijn we zeer tevreden over het resultaat. Ooms heeft een groot klantenbestand zodat onze woning goed gezien werd.

10 10 1
Geschreven op
Nieuwstraat 284

Helder advies en goede begeleiding van makelaar Jasper en dames van kantoor bij verkoop woning. Bedankt!

10 10 1
Geschreven op
Noordsingel 104

Zeer prettig contact met zowel de makelaar als de medewerkers van het kantoor. Prijsbepaling was uitstekend en de wijze van begeleiding tijdens de bezichtigingen, heeft gemaakt dat het huis snel is verkocht. Ook na de verkoop goede service en begeleiding.

10 10 1
Geschreven op
Rotterdamse Rijweg 56

We werden zeer leuk en aardig benaderd. De open dag ging uitstekend, er was goed gecommuniceerd en Anne en Joost zijn uitstekende makelaars die de kijkers ontzettend aardig welkom heetten. Een paar dagen later was ons huis verkocht!Wij kunnen Ooms, Anne en Joost zeer aanbevelen!

10 10 1
Geschreven op
Sint-Jobskade 546

De makelaar wist wat hij deed. Wij zijn heel goed geadviseerd. Hadden dat zonder deze makelaar toch anders aangepakt. Daarom zijn we hem erg dankbaar.

9,0 10 1
Geschreven op
Bredehof 51

Heel goed begeleid,nauw contact alle afspraken nagekomen,dus kan niet anders zeggen dat alles vlekkeloos is verlopen,het is een aanrader voor de verkoop van je huis.

8,0 10 1
Geschreven op
Olivier van Noortstraat 9 b

Joost en z'n team hebben ons heel goed geholpen. Zelfs na een jaar uitstel bleef de service hetzelfde. We hebben ons huis voor een mooie prijs verkocht. Ooms makelaar kan ik alleen maar aanbevelen.

9,0 10 1
Geschreven op
Bijlwerffstraat 7 A

In no time verkocht Rogier Kroese van Ooms Makelaars ons appartement. En dat voor een prachtige prijs. Rogier is doortastend, kordaat en communiceert helder. Je weet precies wat je aan hem hebt en dat is: veel! Erg fijn om een makelaar te hebben op wie je volledig kunt rekenen en vertrouwen, zeker in een spannende tijd als deze waarin de wereld op z'n kop staat. Dankzij Rogier en het team van Ooms Makelaars kijken wij terug op een vlekkeloos verlopen

10 10 1
Geschreven op
Wilhelminakade 225

We hebben de samenwerking met Ooms Makelaars als bijzonder plezierig ervaren. Duidelijke communicatie en plezierig contact met Joost van Duin. Hij doet wat die zegt en zegt wat die doet!

9,0 10 1
Geschreven op
Wijnhaven 39 B

Contact met de makelaar verliep prima. Op aanraden van een vriend met Nick Forger in contact gekomen. Ik heb vooral de proactiviteit van Nick gewaardeerd. Op basis van zijn advies de woning verkocht. Kennis van de markt is uitstekend en we hebben snel kunnen schakelen. Binnen twee weken na contact om appartement te verkopen, is het appartement verkocht.

9,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,1 Op basis van 111 reviews
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2162

Droomwoning nog niet kunnen vinden?

Laat een zoekopdracht achter! Je ontvangt direct een notificatie als er nieuwe woningen in verkoop komen die voldoen aan jouw criteria, zo kun jij snel schakelen.

Zoekopdracht Achterlaten

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie