Huis kopen in Barendrecht -  41032

Huis kopen in Barendrecht

Barendrecht heeft een aantal kindvriendelijke wijken waar jonge ouders zich snel thuis voelen. Ook voor andere woningzoekenden heeft Barendrecht sterke pluspunten. Een ruim aanbod van winkels, veel water en groen, en voor wie het verderop zoekt: met de trein sta je binnen een kwartier in Rotterdam-Centrum.

Woon jij straks in Nieuweland, Vrijenburg of in een andere fijne wijk? Ooms Makelaars Barendrecht vindt de woning die bij jou past. Laat je gegevens achter en vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Natuurlijk kun je ook bellen: 0180-626500. Of loop even binnen bij ons kantoor aan de Brugge 3.

Schakel een Ooms Aankoopmakelaar in!

In welke regio wil je wonen?*
Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Uitstekende marktkennis

Scherpe onderhandelingen

Deskundig advies

barendrecht

Kopen in Barendrecht

Toe aan een nieuwe stap en wil je deze graag in Barendrecht zetten? Wij snappen dat. Het is fijn wonen in Barendrecht. De aankoopmakelaars van Ooms helpen je graag verder.

  • Wij kennen Barendrecht en de omliggende dorpen als onze broekzak
  • Wij beloven een optimale begeleiding
  • Wij zorgen voor een overbrugging tussen je oude en nieuwe huis

Wij kennen alle wijken in Barendrecht

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Barendrecht ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Waarom kiezen voor een aankoopmakelaar?

Een nieuw huis kopen doe je niet elk jaar. Je leest de berichten ongetwijfeld ook. Het gaat namelijk hartstikke goed met de woningmarkt. Zó goed dat veel mensen bij de zoektocht naar hun droomwoning helaas achter het net vissen. Een aankoopmakelaar helpt dat voorkomen, bijvoorbeeld door op het juiste moment het juiste bod uit te brengen. Maar een aankoopmakelaar inschakelen heeft nog meer voordelen.

De voordelen

  • Inzicht in de kleine letters van het koopcontract, geen verrassingen
  • Ondersteuning bij het onderhandelen met de verkopende makelaar
  • Waardevol advies over de bouwtechnische keuring en taxatie
  • Mogelijke financiering via Ooms Financieel Adviseurs

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Kreeftwater 56

Han Bruning is een fijne makelaar. Meedenkend en altijd enthousiast. Vanaf het beginwas de procedure duidelijk. Alle stappen zijn volgens plan en afspraak verlopen met het uiteindelijke doel; een snelle verkoop.Het kantoor is goed bereikbaar en je wordt er vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Kortom alle lof voor Han en zijn team.

10 10 1
Geschreven op
Drontermeer 33

Alles ging goed, vlot en best snel! Eigenlijk zoals verwacht en besproken. Communicatie was prima. Erg tevreden met deze makelaar. Aanrader!

8,0 10 1
Geschreven op
Zilvergloed 15

Wij hebben de verkoop van onze woning via Ooms als zeer prettig ervaren. De persoonlijke aanpak van Ooms was super, je voelt je geen “nummertje”. Elke stap van de verkoop werden wij goed op de hoogte gehouden, wij wisten precies wat en wanneer er wat te gebeuren stond. De communicatie en afwikkeling van bezichtigingen tot biedingen tot de uiteindelijk complete verkoop was top! Met name een grote thanks aan Jordi Suárez die ons top heeft begeleid!

10 10 1
Geschreven op
Middeldijkerplein 308

Heel goed geholpen door diverse makelaars binnen Ooms. Wij hebben huizen bekeken in Rotterdam en Barendrecht. Nu een huis gekocht met Yvonne. Subliem! Tijdens onze vakantie is zij eerst naar het huis gaan kijken, omdat wij niet direct thuis konden zijn. Uiteindelijk ook dit huis gekocht met heel goede begeleiding en aandacht. Echt een aanbeveling. Wij hebben het huis van ons dromen gevonden.

10 10 1
Geschreven op
Voorn 11

Contacten waren top. Open en eerlijke communicatie. Geen gedoe achteraf. Deskundigheid waren duidelijk zichtbaar in woord en daad.

10 10 1
Geschreven op
Schouw 39

Jordi was begeleidde ons goed tijdens de verkoop van het huis. Er waren met momenten ups en downs wat betreft verkoop, dat is logisch en kan onderdeel van het proces zijn. Op dat moment was Jordi en wist hij verkoop alsnog te laten slagen. Dankjewel Jordi!

8,0 10 1
Geschreven op
Tingieterij 6

Afspraken omtrent verkoop snel gemaakt, goed contact met de heer Bruning tijdens het hele proces en (last but not least) de woning snel en tegen een hele goede prijs verkocht. Ik beveel de fa. Ooms van harte aan!

10 10 1
Geschreven op
Barnsteenhof 68

We prima contact gehad zelfs toen wij op vakantie waren is alles prima verlopen. Makelaar heeft met ons afspraken gemaakt en die zijn volledig waar gemaakt.

8,0 10 1
Geschreven op
Lindeweg 14

Goede en duidelijke communicatie. Vanaf begin was procedure duidelijk en daar is ook aan vast gehouden. Alle stappen van de verkoop zijn volgens plan/afspraak verlopen. Als er iets te melden of te bespreken was dan werd er meteen contact opgenomen. Jordi heeft ons goed begeleid en ondersteund tijdens de verkoop. Waar nodig gaf hij duidelijke adviezen. Wat mij betreft had dit niet beter kunnen lopen.

9,0 10 1
Geschreven op
Bakker

Gert Jan heeft ons heel vriendelijk geholpen en een realistisch en duidelijk adviesgesprek met ons gehad. Hij neemt alle tijd om onze vragen duidelijk te beantwoorden. We voelden ons heel welkom en vrij om onze ideeën te bespreken en zijden advies was helder en duidelijk. De collega's van Gert Jan zijn overigens net zo vriendelijk en deskundig en dat is precies wat je zoekt wanneer het over dergelijke grote bedragen gaat.

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,4 Op basis van 69 reviews Bekijk alle Funda referenties
Ooms Makelaars
9.0 10 1 2611

Droomwoning nog niet kunnen vinden?

Plaats dan gratis een zoekopdracht. Zodra er nieuw aanbod is dat past bij jouw wensen, krijg je hier direct bericht van.

Zoekopdracht Plaatsen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie