Huis kopen in Barendrecht -  41032

Huis kopen in Barendrecht

Barendrecht heeft een aantal kindvriendelijke wijken waar jonge ouders zich snel thuis voelen. Ook voor andere woningzoekenden heeft Barendrecht sterke pluspunten. Een ruim aanbod van winkels, veel water en groen, en voor wie het verderop zoekt: met de trein sta je binnen een kwartier in Rotterdam-Centrum.

Woon jij straks in Nieuweland, Vrijenburg of in een andere fijne wijk? Ooms Makelaars Barendrecht vindt de woning die bij jou past. Laat je gegevens achter en vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Natuurlijk kun je ook bellen: 0180-626500. Of loop even binnen bij ons kantoor aan de Brugge 3.

Schakel een Ooms Aankoopmakelaar in!

In welke regio wil je wonen?*
Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Uitstekende marktkennis

Scherpe onderhandelingen

Deskundig advies

barendrecht

Kopen in Barendrecht

Toe aan een nieuwe stap en wil je deze graag in Barendrecht zetten? Wij snappen dat. Het is fijn wonen in Barendrecht. De aankoopmakelaars van Ooms helpen je graag verder.

  • Wij kennen Barendrecht en de omliggende dorpen als onze broekzak
  • Wij beloven een optimale begeleiding
  • Wij zorgen voor een overbrugging tussen je oude en nieuwe huis

Wij kennen alle wijken in Barendrecht

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Barendrecht ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Waarom kiezen voor een aankoopmakelaar?

Een nieuw huis kopen doe je niet elk jaar. Je leest de berichten ongetwijfeld ook. Het gaat namelijk hartstikke goed met de woningmarkt. Zó goed dat veel mensen bij de zoektocht naar hun droomwoning helaas achter het net vissen. Een aankoopmakelaar helpt dat voorkomen, bijvoorbeeld door op het juiste moment het juiste bod uit te brengen. Maar een aankoopmakelaar inschakelen heeft nog meer voordelen.

De voordelen

  • Inzicht in de kleine letters van het koopcontract, geen verrassingen
  • Ondersteuning bij het onderhandelen met de verkopende makelaar
  • Waardevol advies over de bouwtechnische keuring en taxatie
  • Mogelijke financiering via Ooms Financieel Adviseurs

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Henegouwsestraat 9

Jordi heeft mij erg goed geholpen met de verkoop van mijn woning. Gedurende het traject heeft hij mij van alles op de hoogte gesteld, hij had altijd tijd voor mij en niks was te gek.

9,0 10 1
Geschreven op
Barnsteenhof 108

Voor de 2e keer in 2 jaar tijd een zeer goede ervaring. We zijn zeer tevreden hoe alles gegaan is. Zeker een aanrader.

10 10 1
Geschreven op
Maringa Broekman

Een flinke veer op de hoed van Gert-Jan! Gert-Jan begrijpt dat dit geen dagelijkse materie is voor de klant en neemt je stap voor stap mee in het gehele proces. Hij is altijd bereikbaar en in mijn opzicht is zijn deskundigheid groot. Dank.een klein puntje van advies: Gedurende het gehele proces is Gert-Jan mijn aanspreekpunt geweest. Op een bepaald moment ontving ik van een andere medewerker een mail met het verzoek tot toesturen van documenten aan de verzender.

10 10 1
Geschreven op
Ingrid Cramer

Wij komen al jaren voor advies bij Gert Jan dus eigenlijk zegt dit genoeg. Ook mw Hoogendijk die de afhandeling na Gert Jan van hem heeft overgenomen heeft ons zeer goed geholpen . Verder geen verbeterpunten

10 10 1
Geschreven op
Kevin Besselink

Ik ben zeer blij met het advies en hulp van Gert-Jan en de mensen die hem ondersteunen. In mei dit jaar heb ik verschillende adviseur gesproken, maar Gert-Jan gaf mij een goed gevoel met het eerste telefonisch contact. Dat gevoel versterkten tijdens de zoektocht naar een huis. Na het vinden van mijn droomhuis ben ik zeer vakkundig en professioneel geholpen en ondersteunt (wat nu nog steeds gebeurd) door Gert-Jan en zijn team. Ik kan alleen maar zeggen dat ik

10 10 1
Geschreven op
W.M.C. Kok

Vlotte en deskundige behandeling van financiele aangelegenheden.

10 10 1
Geschreven op
Chopinstraat 36

Zeer goede begeleiding, ondanks dat ons huis niet het makkelijkste was om te verkopen. Door het geadviseerde geduld. Voor een goede prijs verkocht. Verder alles tot in de puntjes verzorgt.

9,0 10 1
Geschreven op
Kroon 30

Ons contact bij Ooms Makelaars was de heer Han Bruning. De verkoop van onze woning is tot volle tevredenheid verlopen: deskundig en uitstekend advies over de vraagprijs, prima onderhandelingen, alles zeer professioneel. Een uitstekende en betrouwbare makelaar. Een aanrader !

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

8,0 10 1
Geschreven op
Hudighaven 42

Dhr. Bruning, een deskundige makelaar met veel kennis. Komt z'n afspraken perfect na. Een zeer vlotte verkoop van ons huis.Een aanrader

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 68 reviews
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2321

Droomwoning nog niet kunnen vinden?

Plaats dan gratis een zoekopdracht. Zodra er nieuw aanbod is dat past bij jouw wensen, krijg je hier direct bericht van.

Zoekopdracht Plaatsen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie