Huis kopen in Barendrecht -  41032

Huis kopen in Barendrecht

Barendrecht heeft een aantal kindvriendelijke wijken waar jonge ouders zich snel thuis voelen. Ook voor andere woningzoekenden heeft Barendrecht sterke pluspunten. Een ruim aanbod van winkels, veel water en groen, en voor wie het verderop zoekt: met de trein sta je binnen een kwartier in Rotterdam-Centrum.

Woon jij straks in Nieuweland, Vrijenburg of in een andere fijne wijk? Ooms Makelaars Barendrecht vindt de woning die bij jou past. Laat je gegevens achter en vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Natuurlijk kun je ook bellen: 0180-626500. Of loop even binnen bij ons kantoor aan de Brugge 3.

Schakel een Ooms Aankoopmakelaar in!

In welke regio wil je wonen?*
Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Uitstekende marktkennis

Scherpe onderhandelingen

Deskundig advies

barendrecht

Kopen in Barendrecht

Toe aan een nieuwe stap en wil je deze graag in Barendrecht zetten? Wij snappen dat. Het is fijn wonen in Barendrecht. De aankoopmakelaars van Ooms helpen je graag verder.

  • Wij kennen Barendrecht en de omliggende dorpen als onze broekzak
  • Wij beloven een optimale begeleiding
  • Wij zorgen voor een overbrugging tussen je oude en nieuwe huis

Wij kennen alle wijken in Barendrecht

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Barendrecht ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Waarom kiezen voor een aankoopmakelaar?

Een nieuw huis kopen doe je niet elk jaar. Je leest de berichten ongetwijfeld ook. Het gaat namelijk hartstikke goed met de woningmarkt. Zó goed dat veel mensen bij de zoektocht naar hun droomwoning helaas achter het net vissen. Een aankoopmakelaar helpt dat voorkomen, bijvoorbeeld door op het juiste moment het juiste bod uit te brengen. Maar een aankoopmakelaar inschakelen heeft nog meer voordelen.

De voordelen

  • Inzicht in de kleine letters van het koopcontract, geen verrassingen
  • Ondersteuning bij het onderhandelen met de verkopende makelaar
  • Waardevol advies over de bouwtechnische keuring en taxatie
  • Mogelijke financiering via Ooms Financieel Adviseurs

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Rozenhout 21

Prettig en leuk contact. Vragen werden snel beantwoord en de makelaar deed haar best om de woning te verkopen.Misschien iets duurder in prijs maar de woningpresentatir was top.

9,0 10 1
Geschreven op
Koningshof 98

Het contact verliep prima, goede kennis van zaken en alles zeer professioneel.Uiterst vriendelijk..

10 10 1
Geschreven op
Torenmolen 135

Contact verliep soepel. Waren goed bereikbaar en belden mij als er iets te melden was. Vond werken i n de digitale omgeving wel wat lastig. Mag wel iets meer ondersteuning op de terrein want ben ondanks mijn leeftijd nog redelijk handig !

8,0 10 1
Geschreven op
Irenestraat 4

Het persoonlijk, zakelijk en financieel contact met de makelaar was duidelijk en vakkundig. Wij zijn zeer tevreden over alle geleverde diensten van makelaar Ooms, mochten wij in de toekomst opnieuw gaan verkopen, zullen wij beslist opnieuw de keuze voor deze makelaar maken. Zowel voor- tijdens- als na de verkoop van onze huidige woning, hebben wij volledige support van makelaar Ooms gekregen.Bij telefonische vragen, goed bereikbaar en een snelle en vakkundige

9,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

Beste heer/ mevrouw,Dhr. Lodder is ons van dienst geweest. Dit is op zeer professionele en toegankelijke wijze geweest. Het zou fijn zijn als wij een volgend keer weer door dhr. Lodder geholpen zouden kunnen worden.Met vriendelijke groet,Dhr. R. Valies

9,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

8,0 10 1
Geschreven op
Bevershof 24

Na eerder al een huis verkocht te hebben via Ooms, ook dit keer weer gekozen voor deze makelaar. Onze makelaar (Yvonne Overhand) heeft het zeer goed aangepakt en ons huis snel en voor een goede prijs verkocht.Van het begin tot eind een zeer fijne manier van werken. Heel professioneel en duidelijke (en eerlijke) communicatie naar ons.Ook de financieel adviseur van het kantoor heeft ons enorm goed geholpen. We hadden (hebben) echt het gevoel dat er een team voor ons aan

10 10 1
Geschreven op
Lidia

Mijn contact met uw adviseur was zakelijk maar ook warm en persoonlijk. Makkelijk benaderbaar en transparant in zijn advies. Kon alles aan hem overlaten en een prima eindresultaat. Zeer tevreden

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

Gert-Jan is erg vriendelijk en zijn adviezen zijn duidelijk. Ook is hij goed bereikbaar en hield ons gaandeweg uitstekend op de hoogte. We kijken nu al uit naar zijn volgend advies!

10 10 1
Geschreven op
Brielsemeer 44

Wat een ontzettend fijne makelaar is Yvon! Oprecht, reëel en ze geeft je het gevoel er alles aan te gaan doen om de woning te verkopen. Totaal geen gladde praatjes ook. Mede door de mooie foto's en Yvon (en ja ook Jielis zijn inzet) was onze woning super snel verkocht. Daarnaast moet ik zeggen dat ik ook de andere collega's van Ooms erg vriendelijk vind. Kortom; wil je een makelaar die goed op de hoogte is van de markt en weet hoe ze te werk moet gaan, kies

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 65 reviews
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2245

Droomwoning nog niet kunnen vinden?

Plaats dan gratis een zoekopdracht. Zodra er nieuw aanbod is dat past bij jouw wensen, krijg je hier direct bericht van.

Zoekopdracht Plaatsen

Deze website maakt gebruik van cookies

 

 
 

Meer informatie