Huis kopen in Barendrecht -  41032

Huis kopen in Barendrecht

Barendrecht heeft een aantal kindvriendelijke wijken waar jonge ouders zich snel thuis voelen. Ook voor andere woningzoekenden heeft Barendrecht sterke pluspunten. Een ruim aanbod van winkels, veel water en groen, en voor wie het verderop zoekt: met de trein sta je binnen een kwartier in Rotterdam-Centrum.

Woon jij straks in Nieuweland, Vrijenburg of in een andere fijne wijk? Ooms Makelaars Barendrecht vindt de woning die bij jou past. Laat je gegevens achter en vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Natuurlijk kun je ook bellen: 0180-626500. Of loop even binnen bij ons kantoor aan de Brugge 3.

Schakel een Ooms Aankoopmakelaar in!

In welke regio wil je wonen?*
Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Uitstekende marktkennis

Scherpe onderhandelingen

Deskundig advies

barendrecht

Kopen in Barendrecht

Toe aan een nieuwe stap en wil je deze graag in Barendrecht zetten? Wij snappen dat. Het is fijn wonen in Barendrecht. De aankoopmakelaars van Ooms helpen je graag verder.

  • Wij kennen Barendrecht en de omliggende dorpen als onze broekzak
  • Wij beloven een optimale begeleiding
  • Wij zorgen voor een overbrugging tussen je oude en nieuwe huis

Wij kennen alle wijken in Barendrecht

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Barendrecht ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Waarom kiezen voor een aankoopmakelaar?

Een nieuw huis kopen doe je niet elk jaar. Je leest de berichten ongetwijfeld ook. Het gaat namelijk hartstikke goed met de woningmarkt. Zó goed dat veel mensen bij de zoektocht naar hun droomwoning helaas achter het net vissen. Een aankoopmakelaar helpt dat voorkomen, bijvoorbeeld door op het juiste moment het juiste bod uit te brengen. Maar een aankoopmakelaar inschakelen heeft nog meer voordelen.

De voordelen

  • Inzicht in de kleine letters van het koopcontract, geen verrassingen
  • Ondersteuning bij het onderhandelen met de verkopende makelaar
  • Waardevol advies over de bouwtechnische keuring en taxatie
  • Mogelijke financiering via Ooms Financieel Adviseurs

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Anoniem

prima advies en service en beantwoording van vragen.goede begeleiding in het proces van hypotheek aanvraagen zelfs een beter financieel voorstel a.g.v. gewijzigde voorwaarden.En een goede samenwerking met makelaar

10 10 1
Geschreven op
Lauwersmeer 6

Contact met onze makelaar was uitstekend, de makelaar is zeer ervarend, deskundig en heeft hele goede kennis van deze omgeving. Zij begreep wat we wilden en luisterde ook goed naar ons wens. Zij is altijd correct, informatief maar tegelijkertijd zegt ook niet teveel of te weinig. We zijn erg blij met onze keuze.

9,0 10 1
Geschreven op
Coniferenhout 4

Er was een uitstekend contact. Zeer kundig en persoonlijk. Beter dan dit kan niet. Echt aan te bevelen. Zeker in deze overspannen markt.

10 10 1
Geschreven op
Paul Krugerstraat 74 C

Fijne en deskundige makelaar die ons goed heeft geholpen en in onze situatie net een beetje meer kan geven door ook te bemiddelen in een tijdelijke huurwoning.

9,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

Geweldig geholpen door Gert-Jan. Hij gaf ons realistische verwachtingen voor wat wij als starters in deze markt konden bereiken. Gelukkig is het met zijn hulp toch gelukt. Wij zijn zeer te spreken over zijn duidelijke manier van helpen en zijn bereikbaarheid voor vragen.

10 10 1
Geschreven op
Seringenstraat 29

Als makelaar heeft Jordy heel goed geluisterd naar mijn wensen. Jordy heeft mij in dit kader goed begeleid naar het vinden van mijn huis. Jordy is heel goed thuis in de huizenmarkt wat mij heel veel zoekwerk scheelt. Jordy is een gedreven, integer en een betrouwbaar persoon om zaken mee te doen. Groetjes Adam

10 10 1
Geschreven op
Rozenhout 19

Helemaal top! Niks op aan te merken. Alles volgens plan gelopen. Jordy is een fijne makelaar. Hij houdt zich aan de afspraken en levert goede resultaten. Zeer vriendelijk en professioneel. We konden altijd terecht voor vragen en kregen snel antwoord.

9,0 10 1
Geschreven op
Merbauhout 7

Tijdens het eerste gesprek viel Jordi al op door zijn openheid en vriendelijkheid, ook kwam hij voorbereid naar het gesprek. Hij is bereid om mee te denken over te nemen beslissingen tijdens het hele proces en geeft eerlijk advies. Jordi is makkelijk bereikbaar via Whatsapp en geeft snel terugkoppeling over updates of bezichtigingen. Jordi is een professionele, leuke en vriendelijke makelaar die wij iedere (ver)koper gunnen.Uiteindelijk hebben wij ook ons

10 10 1
Geschreven op
Drierivierenlaan 7

Het 1e contact was open, informatief en vooral met een luisterend oor. Deze vrouwelijke makelaar was ons aanbevolen door mensen die wij kenden in hun eerlijkheid als het om beoordelen van kwaliteiten gaat. Onze specifieke wensen werden deskundig opgepakt door Mw. Overhand van de Ooms vestiging in Barendrecht. In het vervolg proces verliep alles tijdig en correct. Wij hadden duidelijk met een zeer ervaren makelaar van doen. Dus wij kunnen ons nu aansluiten bij anderen

10 10 1
Geschreven op
Kröllerhaven 7

Twee makelaars van Ooms hebben diverse geïnteresseerden rondgeleid.Vanwege absentie i.v.m. een vakantie, is een tweede en m.i. meer ervaren makelaar door het kantoor ingezet. Deze laatste heeft belangrijke beslissingen bewerkstelligd.Hetgeen tot de verkoop van de woning heeft geleid.

8,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,4 Op basis van 67 reviews Bekijk alle Funda referenties
Ooms Makelaars
9.0 10 1 2696

Droomwoning nog niet kunnen vinden?

Plaats dan gratis een zoekopdracht. Zodra er nieuw aanbod is dat past bij jouw wensen, krijg je hier direct bericht van.

Zoekopdracht Plaatsen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie