Huis kopen in Barendrecht -  41032

Huis kopen in Barendrecht

Barendrecht heeft een aantal kindvriendelijke wijken waar jonge ouders zich snel thuis voelen. Ook voor andere woningzoekenden heeft Barendrecht sterke pluspunten. Een ruim aanbod van winkels, veel water en groen, en voor wie het verderop zoekt: met de trein sta je binnen een kwartier in Rotterdam-Centrum.

Woon jij straks in Nieuweland, Vrijenburg of in een andere fijne wijk? Ooms Makelaars Barendrecht vindt de woning die bij jou past. Laat je gegevens achter en vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Natuurlijk kun je ook bellen: 0180-626500. Of loop even binnen bij ons kantoor aan de Brugge 3.

Schakel een Ooms Aankoopmakelaar in!

In welke regio wil je wonen?*
Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Uitstekende marktkennis

Scherpe onderhandelingen

Deskundig advies

barendrecht

Kopen in Barendrecht

Toe aan een nieuwe stap en wil je deze graag in Barendrecht zetten? Wij snappen dat. Het is fijn wonen in Barendrecht. De aankoopmakelaars van Ooms helpen je graag verder.

  • Wij kennen Barendrecht en de omliggende dorpen als onze broekzak
  • Wij beloven een optimale begeleiding
  • Wij zorgen voor een overbrugging tussen je oude en nieuwe huis

Wij kennen alle wijken in Barendrecht

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Barendrecht ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Waarom kiezen voor een aankoopmakelaar?

Een nieuw huis kopen doe je niet elk jaar. Je leest de berichten ongetwijfeld ook. Het gaat namelijk hartstikke goed met de woningmarkt. Zó goed dat veel mensen bij de zoektocht naar hun droomwoning helaas achter het net vissen. Een aankoopmakelaar helpt dat voorkomen, bijvoorbeeld door op het juiste moment het juiste bod uit te brengen. Maar een aankoopmakelaar inschakelen heeft nog meer voordelen.

De voordelen

  • Inzicht in de kleine letters van het koopcontract, geen verrassingen
  • Ondersteuning bij het onderhandelen met de verkopende makelaar
  • Waardevol advies over de bouwtechnische keuring en taxatie
  • Mogelijke financiering via Ooms Financieel Adviseurs

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Eric van Gelder

Gert-Jan reageert snel, is duidelijk en neemt de tijd.

10 10 1
Geschreven op
Zadelmakerij 20

Altijd tevreden over de makelaar Yvonne Overhand van Ooms in Barendrecht. Deskundige begeleiding, eerlijk en duidelijk. Voor ons staat OOMS voor: Onderscheidend - Overtuigend - Magnifiek - Succes.

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

Gert -Jan ken ik al jaren en altijd prettig samengewerkt met hem.Dus dat voelde al meteen vertrouwd toen we elkaar weer na lange tijd spraken. - Zeer deskundig, goede adviezen- Open en eerlijk = je weet meteen waar je aan toe bent- Denkt in oplossingen, en stelt ze dan ook voor- Zeer toegankelijk, bereikbaar

10 10 1
Geschreven op
Benedenrijweg 521

Makelaar was goed op de hoogte van de markt, de service is top. Ze nemen echt alles uit handen. Ook is de communicatie erg prettig, als er wat te melden valt bellen ze gelijk op, informatie is helemaal duidelijk en ze werken heel transparant. Ik zou ze echt aanbevelen!

10 10 1
Geschreven op
Korianderhof 28

Op een uitstekende wijze is de aankoop van een appartement en de verkoop van het huis verlopen. Alle handelingen die daarbij komen kijken werden op een persoonlijke en prettige wijze begeleid en de uitleg die nodig was duidelijk gegeven.

9,0 10 1
Geschreven op
Petrus Camperstraat 6

Vanaf het eerste contact tot en met de verkoop verliep alles fantastisch.Wij zijn heel erg tevreden!

10 10 1
Geschreven op
Isaac Israëlslaan 31

Wat een super goede begeleiding hebben we gehad, alles werd uit onze handen genomen. Wat een vakvrouw die Yvonne. Mocht het van toepassing zijn komen we graag weer terug????En we zullen Ooms zeker aanbevelen.

10 10 1
Geschreven op
Reling 281

Erg tevreden over Jordi Suarez, heeft verkoop van mijn appartement goed begeleid. Heel fijn in contact en erg professioneel. Houdt je uitstekend van alles op de hoogte. Ik heb een mooi bedrag ontvangen voor het appartement

9,0 10 1
Geschreven op
Iepenwede 14

Aan het begin wat opstart problemen maar daarna hebben wij de samenwerking met Ooms als prettig ervaren. Na onverwachts moeten uitstellen van de bezichtigingen vanuit ons hebben ze snel actie ondernomen om ons huis alsnog zo snel mogelijk te kunnen verkopen.

8,0 10 1
Geschreven op
Mr. Kesperweg 192

Goede makelaar, Ooms Barendrecht hebben ons geholpen bij de koop van ons nieuwe huis en de verkoop van ons huidige appartement. Beide keren zijn wij goed en deskundig geholpen en hebben wij het contact als zeer prettig ervaren. Er werd zeer snel op onze vragen gereageerd en we hebben uitstekend advies gekregen!

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,3 Op basis van 70 reviews
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2406

Droomwoning nog niet kunnen vinden?

Plaats dan gratis een zoekopdracht. Zodra er nieuw aanbod is dat past bij jouw wensen, krijg je hier direct bericht van.

Zoekopdracht Plaatsen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie