Huis kopen in Barendrecht -  41032

Huis kopen in Barendrecht

Barendrecht heeft een aantal kindvriendelijke wijken waar jonge ouders zich snel thuis voelen. Ook voor andere woningzoekenden heeft Barendrecht sterke pluspunten. Een ruim aanbod van winkels, veel water en groen, en voor wie het verderop zoekt: met de trein sta je binnen een kwartier in Rotterdam-Centrum.

Woon jij straks in Nieuweland, Vrijenburg of in een andere fijne wijk? Ooms Makelaars Barendrecht vindt de woning die bij jou past. Laat je gegevens achter en vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Natuurlijk kun je ook bellen: 0180-626500. Of loop even binnen bij ons kantoor aan de Brugge 3.

Schakel een Ooms Aankoopmakelaar in!

In welke regio wil je wonen?*
Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Uitstekende marktkennis

Scherpe onderhandelingen

Deskundig advies

barendrecht

Kopen in Barendrecht

Toe aan een nieuwe stap en wil je deze graag in Barendrecht zetten? Wij snappen dat. Het is fijn wonen in Barendrecht. De aankoopmakelaars van Ooms helpen je graag verder.

  • Wij kennen Barendrecht en de omliggende dorpen als onze broekzak
  • Wij beloven een optimale begeleiding
  • Wij zorgen voor een overbrugging tussen je oude en nieuwe huis

Wij kennen alle wijken in Barendrecht

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Barendrecht ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Waarom kiezen voor een aankoopmakelaar?

Een nieuw huis kopen doe je niet elk jaar. Je leest de berichten ongetwijfeld ook. Het gaat namelijk hartstikke goed met de woningmarkt. Zó goed dat veel mensen bij de zoektocht naar hun droomwoning helaas achter het net vissen. Een aankoopmakelaar helpt dat voorkomen, bijvoorbeeld door op het juiste moment het juiste bod uit te brengen. Maar een aankoopmakelaar inschakelen heeft nog meer voordelen.

De voordelen

  • Inzicht in de kleine letters van het koopcontract, geen verrassingen
  • Ondersteuning bij het onderhandelen met de verkopende makelaar
  • Waardevol advies over de bouwtechnische keuring en taxatie
  • Mogelijke financiering via Ooms Financieel Adviseurs

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Hazenburg 26

Jordi is a great broker based on my experience: super reactive, flexible and also professional in selling. He helps me to find a good buyer with the decent final price. I do appreciate his expertise during the whole process.

10 10 1
Geschreven op
Mario Govers

Gert-Jan is een vriendelijk, beleefde en eerlijk professionele adviseur met deskundigheid in zijn vak. Altijd goed bereikbaar voor advies.

10 10 1
Geschreven op
Wilgenwede 24

Het contact verliep goed. Soms duurde het wat langer voordat ik een reactie kreeg, maar ik kreeg wel altijd een adequate reactie. De makelaar heeft ons van goed advies voorzien met betrekking tot de biedingen en de eigendomsoverdracht van de woning.

9,0 10 1
Geschreven op
Middeldijkerplein 68

Alles ging goed en volgens afspraak.In plaats van een percentage van de verkoopprijs te berekenen voor de courtage zou ik vooraf een vaste prijs overeenkomen fijner vinden

9,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

Persoonlijke en inhoudelijk kwalitatieve benadering; klantgericht en vriendelijk; geeft ruim aandacht aan mens en zaak

8,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

9,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

9,0 10 1
Geschreven op
Bouwlust 31

Prima contact gehad, snel antwoord bij vragen. Proces vooraf (o.a. maken van de foto’s) verliep ook goed! En snel verkocht!

8,0 10 1
Geschreven op
Rozenlaan 12

Makelaar is goed te bereiken en vriendelijk. Fijn dat hij ook zijn collega's betrekt bij zijn bevindingen zodat je een goed onderbouwd advies krijgt. Bij de eerste bezichtiging kon hij niet bijzijn maar heeft later nog een afspraak gemaakt met de huidige bewoners van de woning. Dit voelt voor ons als zeer betrokken. Geeft duidelijke uitleg over het verdere proces van de verkoop zoals taxaties, afspraken bij notaris, de overdracht, de afhandeling bij sleutel

9,0 10 1
Geschreven op
Booij

Snelle service, goede uitleg, helder in de communicatie, goed geluisterd naar onze wensen. Contact is via Teams gegaan en dat ging prima.

8,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,4 Op basis van 70 reviews Bekijk alle Funda referenties
Ooms Makelaars
9.0 10 1 2852

Droomwoning nog niet kunnen vinden?

Plaats dan gratis een zoekopdracht. Zodra er nieuw aanbod is dat past bij jouw wensen, krijg je hier direct bericht van.

Zoekopdracht Plaatsen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie