Huis kopen in Barendrecht -  41032

Huis kopen in Barendrecht

Barendrecht heeft een aantal kindvriendelijke wijken waar jonge ouders zich snel thuis voelen. Ook voor andere woningzoekenden heeft Barendrecht sterke pluspunten. Een ruim aanbod van winkels, veel water en groen, en voor wie het verderop zoekt: met de trein sta je binnen een kwartier in Rotterdam-Centrum.

Woon jij straks in Nieuweland, Vrijenburg of in een andere fijne wijk? Ooms Makelaars Barendrecht vindt de woning die bij jou past. Laat je gegevens achter en vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Natuurlijk kun je ook bellen: 0180-626500. Of loop even binnen bij ons kantoor aan de Brugge 3.

Schakel een Ooms Aankoopmakelaar in!

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Uitstekende marktkennis

Scherpe onderhandelingen

Deskundig advies

barendrecht

Kopen in Barendrecht

Toe aan een nieuwe stap en wil je deze graag in Barendrecht zetten? Wij snappen dat. Het is fijn wonen in Barendrecht. De aankoopmakelaars van Ooms helpen je graag verder.

  • Wij kennen Barendrecht en de omliggende dorpen als onze broekzak
  • Wij beloven een optimale begeleiding
  • Wij zorgen voor een overbrugging tussen je oude en nieuwe huis

Wij kennen alle wijken in Barendrecht

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Barendrecht ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Waarom kiezen voor een aankoopmakelaar?

Een nieuw huis kopen doe je niet elk jaar. Je leest de berichten ongetwijfeld ook. Het gaat namelijk hartstikke goed met de woningmarkt. Zó goed dat veel mensen bij de zoektocht naar hun droomwoning helaas achter het net vissen. Een aankoopmakelaar helpt dat voorkomen, bijvoorbeeld door op het juiste moment het juiste bod uit te brengen. Maar een aankoopmakelaar inschakelen heeft nog meer voordelen.

De voordelen

  • Inzicht in de kleine letters van het koopcontract, geen verrassingen
  • Ondersteuning bij het onderhandelen met de verkopende makelaar
  • Waardevol advies over de bouwtechnische keuring en taxatie
  • Mogelijke financiering via Ooms Financieel Adviseurs

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Wolvenburg 33

Wij zijn zeer tevreden over het hele proces, waarbij onze makelaar, Han Bruning, zich voldoende heeft bewezen over de kennis en kunde te beheersen die nodig zijn om verkopers zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. Een zeer prettige, aangename makelaar die ook meedenkt met de verkopers. Absoluut aan te raden.

10 10 1
Geschreven op
Robijnhoven 42

Geen gladde makelaar, maar een reëel, prettig en duidelijk persoon. Direct vertrouwen en dat is zeker niet beschaamd. Al met al een hele prettige ervaring en goede begeleiding. Het is al een hele hectische periode, dus is het fijn als je met vragen ook op hem en zijn kantoor kan terugvallen.

9,0 10 1
Geschreven op
Boeier 3

Een fijne persoonlijke samenwerking. Goede adviezen over vraagprijs en over het accepteren van biedingen.Snelle reacties als er vragen waren.Duidelijke uitleg over hoe er zaken geregeld moesten worden.Goede en overzichtelijke manier van bezichtigingen afspreken.

10 10 1
Geschreven op
Meerwedesingel 14

Yvonne Overhand heeft ons zeer deskundig geholpen. Ze was goed bereikbaar, zorgde voor vervanging wanneer ze niet aanwezig was en dacht met ons mee.Ooms is een professionele makelaardij en dat merk je.

9,0 10 1
Geschreven op
Saffierlaan 128

Wij zijn perfect geholpen door Yvonne. Erg professioneel, heeft goede kennis van de markt, is enorm betrokken en denkt goed mee. Communiceert snel, duidelijk en bovenal ook eerlijk. Je weet wat je aan haar hebt en ze komt haar afspraken altijd keurig na.

9,0 10 1
Geschreven op
Lauwersmeer 60

De contacten met onze makelaar waren zeer prettig, afspraken werden nagekomen, er was goed overleg en tijdens de prijsonderhandeling werd er een eerlijk advies gegeven. Van alle bezichtigingen had de makelaar het precies juist qua gevoel of deze bezichtiging wel of niet tot een bod leiden.

9,0 10 1
Geschreven op
Clara Wichmannstraat 33

Han Bruning (NVM Makelaar Taxateur / Partner) bij Ooms Makelaars Barendrecht heeft ons op bijzonder kundige en rustige wijze begeleid bij de verkoop van onze woning. Samen met de kundige en slagvaardige back-office zorgde hij zo voor een vlotte en zorgenvrije verkoop.

9,0 10 1
Geschreven op
Waddenring 199

Contact was snel, zorgvuldig en prettig. Realistisch, open en eerlijk. Goede kennis van de omgeving (gemeente), woningen en de huidige markt. Kleine details/afspraken hadden beter gekund, maar het contact er over was goed.

9,0 10 1
Geschreven op
Muizenburg 2

Beste ooms makelaars, Bedankt voor de goede service die je ons hebt gegeven. Hartelijk dank voor uw behulpzaamheid en uw tijdige afspraak. Je hebt ons op zo'n gemakkelijke manier geholpen het huis te verkopen. Ook daarvoor bedankt. Ik wens je succes in je beroep, ook bedankt voor de hulp van ivoneGroetjes Adnan Liko?lu Remziye ?eker liko?lu

9,0 10 1
Geschreven op
Gebroken Meeldijk 21

Perfecte begeleiding door het gehele proces en reageert zeer adequaat op vragen. Zou deze makelaar zeker aanbevelen aan andere.

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,3 Op basis van 69 reviews Bekijk alle Funda referenties
Ooms Makelaars
9.0 10 1 3043

Droomwoning nog niet kunnen vinden?

Plaats dan gratis een zoekopdracht. Zodra er nieuw aanbod is dat past bij jouw wensen, krijg je hier direct bericht van.

Zoekopdracht Plaatsen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie