Huis kopen in Barendrecht -  41032

Huis kopen in Barendrecht

Barendrecht heeft een aantal kindvriendelijke wijken waar jonge ouders zich snel thuis voelen. Ook voor andere woningzoekenden heeft Barendrecht sterke pluspunten. Een ruim aanbod van winkels, veel water en groen, en voor wie het verderop zoekt: met de trein sta je binnen een kwartier in Rotterdam-Centrum.

Woon jij straks in Nieuweland, Vrijenburg of in een andere fijne wijk? Ooms Makelaars Barendrecht vindt de woning die bij jou past. Laat je gegevens achter en vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Natuurlijk kun je ook bellen: 0180-626500. Of loop even binnen bij ons kantoor aan de Brugge 3.

Schakel een Ooms Aankoopmakelaar in!

In welke regio wil je wonen?*
Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Uitstekende marktkennis

Scherpe onderhandelingen

Deskundig advies

barendrecht

Kopen in Barendrecht

Toe aan een nieuwe stap en wil je deze graag in Barendrecht zetten? Wij snappen dat. Het is fijn wonen in Barendrecht. De aankoopmakelaars van Ooms helpen je graag verder.

  • Wij kennen Barendrecht en de omliggende dorpen als onze broekzak
  • Wij beloven een optimale begeleiding
  • Wij zorgen voor een overbrugging tussen je oude en nieuwe huis

Wij kennen alle wijken in Barendrecht

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Barendrecht ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Waarom kiezen voor een aankoopmakelaar?

Een nieuw huis kopen doe je niet elk jaar. Je leest de berichten ongetwijfeld ook. Het gaat namelijk hartstikke goed met de woningmarkt. Zó goed dat veel mensen bij de zoektocht naar hun droomwoning helaas achter het net vissen. Een aankoopmakelaar helpt dat voorkomen, bijvoorbeeld door op het juiste moment het juiste bod uit te brengen. Maar een aankoopmakelaar inschakelen heeft nog meer voordelen.

De voordelen

  • Inzicht in de kleine letters van het koopcontract, geen verrassingen
  • Ondersteuning bij het onderhandelen met de verkopende makelaar
  • Waardevol advies over de bouwtechnische keuring en taxatie
  • Mogelijke financiering via Ooms Financieel Adviseurs

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Riederhof 2

Han Bruning is een fantastische makelaar. Wij raden hem iedereen aan. Rustig, vriendelijk, neemt de tijd voor bezichtigingen.

10 10 1
Geschreven op
Breitnerlaan 7

Wij hebben onze woning gekocht via Yvonne Overhand, ooms makelaar en een latere tijd weer verkocht via Yvonne Overhand. Aan beide einden van deze samenwerking was het een prettige ervaring. Zeer vriendelijk en tegelijkertijd zeer professioneel.

10 10 1
Geschreven op
Blaakse Wetering 93

Jordi is een zeer gedreven makelaar. Hij is daadkrachtig en zorgt voor duidelijkheid binnen het hele proces. Altijd goed te bereiken en snel antwoord op je vragen. Hij heeft een goede dosis humor waardoor zaken doen met hem erg fijn en persoonlijk is. Hij is uitgenodigd op onze housewarming.

10 10 1
Geschreven op
Bizetstraat 75

Zowel Jordi Suarez van Ooms makelaars als Gert-Jan Lodders + backoffice van Ooms financieel adviseurs hebben ons fantastisch geholpen bij onze aankoop!!Altijd bereikbaar, zeer slagvaardig en we zijn constant op de hoogte gehouden. Binnen een paar weken het perfecte huis gevonden en de hypotheek zeer snel afgerond. Kan niet beter, bedankt !

10 10 1
Geschreven op
Essenwede 48

Ik was opzoek naar een appartement met een ruim balkon of een woning gelijk vloers met een tuin. Deze kwam snel vrij en kon door een snelle onderhandelingen worden aangekocht.

10 10 1
Geschreven op
Zuidersingel 246

Begin december 2020 had ik een gesprek met makelaar Bruning over de verkoop van mijn huis aan de Voordijk 290 vanwege gezondheidsklachten. Ik had al een potentiele koper en de onderhandelingen zijn gevoerd door Ooms makelaardij, met succes. Na de bezichtiging van de Zuidersingel 246 is Ooms namens mij gaan bieden, ook met succes.Begin februari 2021 meldde dhr Bruning dat zowel de aan- als de verkoop doorgang konden vinden!Ook de financiele adviseur, dhr Lodder,

10 10 1
Geschreven op
Hoefslag 68

Uitstekend bijgestaan door Yvonne Overhand. Zeer prettig contact, informeel maar bijzonder terzake kundig en professioneel, en voor een redelijke prijs.

10 10 1
Geschreven op
Klaproos 7

Onze makelaar Han Bruning was niet alleen vriendelijk maar ook zeer deskundig. Goede adviezen en begeleiding. Ik kan een ieder deze makelaar aanbevelen.

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

uitstekende service. gelijkertijd klantvriendelijk en deskundig. alleen maar complimenten!

10 10 1
Geschreven op
W. de Wit

De adviseur van Ooms heeft er met een prima voorstel voor gezorgd, dat ons leven een stuk aangenamer is geworden. Met kennis van zaken en de nodige snelheid, is onze financiële situatie een stuk gezonder geworden.

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,4 Op basis van 65 reviews Bekijk alle Funda referenties
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2483

Droomwoning nog niet kunnen vinden?

Plaats dan gratis een zoekopdracht. Zodra er nieuw aanbod is dat past bij jouw wensen, krijg je hier direct bericht van.

Zoekopdracht Plaatsen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie