Huis kopen in Barendrecht -  41032

Huis kopen in Barendrecht

Barendrecht heeft een aantal kindvriendelijke wijken waar jonge ouders zich snel thuis voelen. Ook voor andere woningzoekenden heeft Barendrecht sterke pluspunten. Een ruim aanbod van winkels, veel water en groen, en voor wie het verderop zoekt: met de trein sta je binnen een kwartier in Rotterdam-Centrum.

Woon jij straks in Nieuweland, Vrijenburg of in een andere fijne wijk? Ooms Makelaars Barendrecht vindt de woning die bij jou past. Laat je gegevens achter en vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Natuurlijk kun je ook bellen: 0180-626500. Of loop even binnen bij ons kantoor aan de Brugge 3.

Schakel een Ooms Aankoopmakelaar in!

In welke regio wil je wonen?*
Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Uitstekende marktkennis

Scherpe onderhandelingen

Deskundig advies

barendrecht

Kopen in Barendrecht

Toe aan een nieuwe stap en wil je deze graag in Barendrecht zetten? Wij snappen dat. Het is fijn wonen in Barendrecht. De aankoopmakelaars van Ooms helpen je graag verder.

  • Wij kennen Barendrecht en de omliggende dorpen als onze broekzak
  • Wij beloven een optimale begeleiding
  • Wij zorgen voor een overbrugging tussen je oude en nieuwe huis

Wij kennen alle wijken in Barendrecht

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Barendrecht ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Waarom kiezen voor een aankoopmakelaar?

Een nieuw huis kopen doe je niet elk jaar. Je leest de berichten ongetwijfeld ook. Het gaat namelijk hartstikke goed met de woningmarkt. Zó goed dat veel mensen bij de zoektocht naar hun droomwoning helaas achter het net vissen. Een aankoopmakelaar helpt dat voorkomen, bijvoorbeeld door op het juiste moment het juiste bod uit te brengen. Maar een aankoopmakelaar inschakelen heeft nog meer voordelen.

De voordelen

  • Inzicht in de kleine letters van het koopcontract, geen verrassingen
  • Ondersteuning bij het onderhandelen met de verkopende makelaar
  • Waardevol advies over de bouwtechnische keuring en taxatie
  • Mogelijke financiering via Ooms Financieel Adviseurs

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Peter Kramer

Wij zijn over het geheel tevreden. Wellicht een verbeterpunt is, dat niet iedereen beschikt over een printer waardoor wellicht een keuze vrijheid aanwezig zou moeten zijn stukken digitaal en/of schriftelijk te ontvangen evt. met antwoord envelope.

10 10 1
Geschreven op
Iepenwede 38

Het contact met de makelaar en het kantoor is erg prettig verlopen. Ze namen echt de tijd om al mijn vragen te beantwoorden, ondanks dat het heel erg druk was. Yvonne heeft mij zeer goed geadviseerd bij het bepalen van de vraagprijs en het accepteren van het juiste bod. De woning is binnen een week verkocht.

10 10 1
Geschreven op
Meerwedesingel 165

Het contact was super zoveel beter dan de vorige makelaar die we hadden, deze luisterde wel naar ons en goede begeleiding. Dank je wel Ooms makelaar, super blij met jullie. Alleen jammer dat de aankoop makelaar benoemd word.

9,0 10 1
Geschreven op
E van Mierlo

Blijf zo doorgaan Gert-Jan!Deskundig, maar er is ook ruimte voor een ontspannen gesprek. Deze combinatie werkt voor ons.We houden van vlot en doortastend te werk gaan en Gert-Jan kan daar goed op inspelen. Alle vragen werden beantwoord binnen 24 uur of zelfs nog sneller. Mede door deze manier van samenwerken is de aankoop van ons huis ook nu een feit. Nu alleen nog langs de notaris.Bedankt.

10 10 1
Geschreven op
Ruiterwei 17

De makelaar mevrouw Yvonne Overhand van Ooms Makelaardij heeft een goede kijkop de locale woningmarkt in Barendrecht en heeft op een prettige en professionelewijze de verkoop van onze woning naar de juiste kopers tot stand gebracht.

10 10 1
Geschreven op
Klipper 76

In deze Corona tijd was de communicatie iets lastiger.Yvonne is een deskundig en vriendelijke makelaar

9,0 10 1
Geschreven op
Iepenwede 40

Zowel de verkoop van deze woning als de aankoop en financiering van onze nieuwe woning geregeld bij Ooms. Perfecte service en zelf geen omkijken naar, aan alles wordt gedacht en in het proces zijn we volledig ontzorgd.Zonder twijfel de volgende keer weer.

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

Ik ben vriendelijk en deskundig behandeld alle lof hiervoor.

8,0 10 1
Geschreven op
Jacob Vrijstraat 8

Van aankoop, verkoop tot financiering alles goed en zorgvuldig geregeld onder één dak. Vast aanspreekpunt voor onze vragen en continue meedenken in het gehele proces, zonder meer top-service!De tweede maal dat we gebruik maken van de aankoop/verkoop diensten van Ooms en zonder twijfel de volgende keer weer.

10 10 1
Geschreven op
Mariska

Dank voor je begeleiding tijdens de voorbereiding van mijn aankoop van een nieuwbouwhuis. Je kennis van zaken, positieve houding en je transparante manier van communicatie hebben we dan ook als zeer positief ervaren.

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,1 Op basis van 62 reviews
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2162

Droomwoning nog niet kunnen vinden?

Plaats dan gratis een zoekopdracht. Zodra er nieuw aanbod is dat past bij jouw wensen, krijg je hier direct bericht van.

Zoekopdracht Plaatsen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie