Sterrenkwartier

Sterrenkwartier

Ooms woningen in Spijkenisse Sterrenkwartier, ruimtelijk! Het is er heerlijk rustig wonen, in het Sterrenkwartier. De eengezinswoningen en de hoogbouw zijn er gelijkelijk verdeeld, voor het grootse deel in de jaren 70 gebouwd en weids opgezet in brede straten. Ook staan er bungalows en zijn er een aantal jaren geleden appartementen complexen nieuw gebouwd.

Voorzieningen

Niet alleen de rust in Sterrenkwartier maakt de wijk aantrekkelijk, maar ook de prima ligging. De Baljuwlaan en de Groene Kruisweg zijn in een paar minuten binnen bereik. Via de Planetenlaan is een doorsteek naar het centrum zó gemaakt. Door de ligging is het vanuit de wijk ook heerlijk fietsen naar de polders van Voorne-Putten. Het vernieuwde buurtwinkelcentrum Sterrenhof voorziet in de dagelijkse boodschappen, maar naar het centrum of de metro is het ook maar een paar minuten fietsen.

Wij kennen alle wijken in Spijkenisse

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Spijkenisse ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Onze vestiging in Spijkenisse

Spijkenisse

Spijkenisse

Noordkade 15
3201 AZ Spijkenisse

Wat is jouw huis waard?

Waardebepaling Aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie