Rozenburg

Rozenburg

Ooms woningen in Rozenburg, een groene oase in dynamisch havengebied Rozenburg is het groene hart van het Rotterdamse havengebied. Het dorp is omringd door water en veel natuur. Deze unieke combinatie geeft Rozenburg een geheel eigen uitstraling en zorgt voor veel recreatiemogelijkheden. Zo kunt u met de veerpont naar Maassluis of een bezoekje brengen aan de haven of de waterkering.

Voorzieningen

Fietsen en wandelen kunt u met uitstek op De Landtong: een prachtig natuurgebied waar Schotse Hooglanders en wilde Konikpaarden vrij rondlopen, en waar vele vogelsoorten te spotten zijn. Volgens kenners zouden op De Landtong 130 vogelsoorten voorkomen. Tegelijkertijd kunt u daar genieten van de enorme schepen die dagelijks voorbij varen op de Nieuwe Waterweg. Behalve De Landtong bevinden zich in de directe omgeving van Rozenburg nog andere attracties. Zoals De Brielse Maas, een heerlijk recreatiegebied met allerlei mogelijkheden op het gebied van watersport, golf, fietsen en wandelen. Of Voorne’s Duin, een van de mooiste natuurgebieden van Nederland, met zeldzame planten- en diersoorten. In de directe omgeving van Rozenburg ligt ook de fraaie vestingstad Brielle. Verder kunt u naar de Maasvlakte, Rockanje of Oostvoorne, voor een dagje strand. Tot slot is er de Nieuwe Waterweg, waarlangs u kunt fietsen en wandelen, schepen kunt bekijken en de imposante Waterkering kunt bezoeken.

Wij kennen alle wijken in Spijkenisse

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Spijkenisse ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Onze vestiging in Spijkenisse

Spijkenisse

Spijkenisse

Noordkade 15
3201 AZ Spijkenisse

Wat is jouw huis waard?

Waardebepaling Aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie