Hekelingen

Ooms woningen in Spijkenisse Hekelingen, dorp met historie én toekomst! Hekelingen is een van de oudste dorpen op het eiland Voorne-Putten, met verschillende opgravingen die duidelijk maken dat reeds 3000 jaar geleden de eerste mensen zich in het gebied hebben gevestigd. Hekelingen heeft, ondanks het overgaan in grote broer Spijkenisse, zijn dorpse karakter weten te behouden. Aan de Dorpstraat vinden we ook het oude gemeentehuis van Hekelingen uit 1908 dat nog altijd herinnerd aan de zelfstandige gemeente die het ooit was. De oude boerderij, het rijksmonument en de Hoeve bouwlust-zeldenrust (uit 1611) toont de lange geschiedenis van het dorp.

Voorzieningen

Het plezierige van Hekelingen is dat u alle voorzieningen van Spijkenisse bij de hand heeft en tegelijkertijd is het in Hekelingen heel dorps wonen. Nog altijd is Hekelingen een deel van Spijkenisse met een eigen karakter. Van een eigen voetbalvereniging tot en met het eigen Oranjecomité: het voelt nog onverminderd 'dorps' in dit deel van Spijkenisse!

Wij kennen alle wijken in Spijkenisse

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Spijkenisse ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Onze vestiging in Spijkenisse

Spijkenisse

Spijkenisse

Noordkade 15
3201 AZ Spijkenisse

Wat is jouw huis waard?

Waardebepaling Aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie